...że skończyliśmy sezon na 9 miejscu:) [drugi rok z rzedu jestesmy w 10 Polskich drużyn:) ]
http://www.cracovia.pl/b_news.php?newsid=591
"
Remis bardzo zadowalał Lubinian, Cracovia grała o nic. I tylko Kibice byli niepocieszeni, bo mecz był wyjątkowo bezbarwnym widowiskiem. Ten sezon na szczęście za nami. Kończymy na 11 miejscu, za tydzień Gala 100-lecia i turniej z udziałem Dynama Drezna i Nacionalem Montevideo. Tam emocji na pewno nie zabraknie!"
-
-
Hehe a w Klubie nawet nie wiedzą...
[b]kto nie potrafi schylić sie po złotówkę, ten nigdy nie zarobi miliona[/b]
widocznie harcerzykom z PijaRu jeden zwis - miejsce dziewiąte czy jedenaste. Ale nie biora pod uwagę, że miejsce w tabeli na koniec sezonu, decyduje o:
- kwocie wpływów od Canalu+
- kwocie wpływów ze spólki Orange Ekstraklasa.
Ta róznica (miedzy 9 a 11 miejscem) po podsumowaniu, zapewne przekracza tegoż zarobki (wraz z obciążeniami). Pewnie takowy sobie myśli: [i]A co tam.... Profesor, bo go stać, to dołoży[/i]
:(:(:(:(
Spokojnie tacy dwaj Cracovia dostala od KGHMu tyle kasy za ten remis z Zaglebiem ze teraz jestesmy pod wzgledem kasy na 7 miejscu, a nie na 9.Bylem na meczu i z przykroscia moge powiedziec ze sprzedali nasi mecz;/ Swiadczy o tym nawet to ze w ostatnim meczu Bialas moglby postawic na mlodych w drugiej polowie przeciez wiedzial ze Baran ledwo dyszy Nowak jest tak zmeczony ze pilki nie widzi czy Przytula widzi 22 bialo czerwone koszulki i podaje glownie Lubinianom;/Mlodzi przynajmniej by powalczyli.Zaluje ze Baligi i Jelenia nie zobaczylem w tym sezonie i chyba w nastepnym tez bo wracaja Plastiki Radwanskie i jakies "wzmocnienie" tez bedzie
TD, ale chyba C+ nie nada nam premii w oparciu o wpis na naszej stronie WWW :)
Wyslijcie maila gdzie trzeba to w poniedzialek rano poprawią i już.
Może ktoś podać małą tabelę zainteresowanych drużyn z wynikami, ew. cudowne miejsce w necie gdzie ktoś już takową sporządził
[url]http://forum.cracovia.krakow.pl/read.php?11,1301499,page=2[/url]
thx, nie doszperałem się bo coś mi to 90 min ciężko ładuje się ostatnio
Khalid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> [ drugi rok z rzedu jestesmy w 10 Polskich drużyn ]
I warto dodać że dzieje sie tak po raz pierwszy od spadku w 1954.
Dotad każda wizyta w ekstraklasaie kończyła sie po roku lub dwóch.
Klątwa przełamana, teraz moze być już tylko lepiej!
z tego co widze to tylko na 90minut jesteśmy na 9 miejscu... interia i onet pokazuje tabele z nasza 11 pozycją.
eh sprawdzić im sie nawet nie chcę bezpośrednich spotkań :|
...........
Już poprawili
"Kończymy na 9 miejscu,"
hehe na www.cracovia.krakow.pl tez chyba nie wiedzą :P:P
po interwencji na interia.pl tez juz jest 9 miejsce :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)