http://sport.onet.pl/1321318,wiadomosci.html
-
-
Radzik zawieszony...
zaraz ale zawieszony w lidze czy tylko w reprezentacji ??
czytam , czytam i nie wiem za bardzo o co w tym chodzi
druga sprawa jesli dostał zawiasy az na 7 miesiecy tez na mece ligowe to po jakim czasie moze sie starac o warunkowe zaiweszenie kary ? :(
:/
szkoda :(
No dobra, ale zawieszony od teraz to na listopad będzie gotowy.
intryguje mnie to samo co dev'a - czy to zawieszenie oznacza ze nie będzie mógl wystepować przez okres 7 miesięcy w Reprezentacji czy też że wogóle nie może grać w hokeja - nie reprezentując żadnego klubu sportowego w rozgrywkach na szczeblu krajowym ani zagranicznym??
Jest napisane : Ukarał go siedmiomiesięczną dyskwalifikacją oraz nałożył karę dodatkową - wykluczenie z reprezentacji do 31 grudnia 2006 roku.
Ja to czytam jako dyskwalifikacja na 7 m-cy + do 31,12,2006 wykluczenie z reprezentacji.
:-)
ja wiem ze mozna go wykupic po polowie kary ale czylidze jest zawieszone tego nie wiem
zawieszenie to zawieszenie obowiazuje wszedzie
no to trzeba RAczke sprowadzic
Csorich był zawieszony na 3 miesiące ,zaczął grać po odbyciu 1,5.Miejmy nadzieję ,że Radzikowi tez darują połowę kary ,przecież to jego pierwszy poważniejszy wyskok.
4 dni później
Klub ukarał Radzika karą finansową w wysokości 5 tys pln.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)