w końcu był przerzutem ,? dalej nic nie kumam
-
-
Neo nie żyje
przerzutem, bylym wislakiem ktory kroil kilka lat temu pasiastych w barwach Wisly, morderca, gruba swinia, konfidentem ( juz na monte zaczal kablowac ) i tak dalej i tak dalej.. osobiscie sram na tego typa.. nie zycze zadnemu CZLOWIEKOWI takiej smierci ale czy on byl czlowiekiem?
po chuj te swieczki? robi tylko siare i wstyd na polske, wszystkie ekipy najezdzaly przede wszystkim na nas odnosnie tego ze mamy takie gowno jak neo ...
mnie tam jebie, psycha mu siadla i skonczylo sie.. chociaz wolalbym zeby zdechl i meczyl sie do konca zycia w jednej celi... teraz pewnie m. sprzeda n. zeby oczyscic sie z zarzutow... w sumie to we dwojke sa siebie warci...
zegnaj.
...
[quote] nie bój się przyznać jeśli jesteś faszystą i rasistą. Bo skoro promujesz coś takiego to powiedz mi kim jesteś..?[/quote]
Nie boje sie powiedziec kim jestem, pytaj o dinta na stadionie. I nie czuje potrzeby przyznawania sie do czegos czego nie wyznaje jak faszyzm. Od pol roku tutaj na forum propaguje liberalizm gospodarczy i dzisiaj za to wszystko uslyszalem ze jestem antyliberalem i faszysta. Dziekuje bardzo.
Zapomniałbym o najwazniejszym
nie wiem co za debile zrobili flage 'neo jestesmy z toba' ( pomijajac metala ) cala polska z tego jebie...
czy wy udajecie czy nie widzicie czy co kurwa? typ pare lat temu naszych kroil, napierdalalch w barwach Wisly a wy go nastepnie wielbicie na flagach... jeden wielki syf
swieczka sie nie nalezy, nawet wirtualna, gnido!
''w sumie to we dwojke sa siebie warci...''
To ześ popisał się chłopie , szkoda słów na ciebie.
Acha, dzieki Siwy mam jasnośc .Świeczki nie będzie.
WISŁA KURWA
Nie zapomnijcie ( kim kolwiek jestescie ) domalowac swieczki na fladze N. Jestesmy z toba ( pomijajac M. )
Temat widzę idzie w złym kierunku - zamykamy
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)