przyznawać się kto zdaje :D
na zachęte mały test przygotowawczy ;) : http://www.image-upload.net/files/1644/matura.jpg
-
-
MATURA 2006
Ja zdawalem dzisiaj ale nie mam ochoty juz na zadne testy :D
Hehehe, niezły test Demek, można się doskonale i wszechstronnie do matury przygotować... ;)
Ja dzisiaj pisałem,wybrałem temat nr 1, czyli o tragiźmie Makbeta i innej wybranej postaci z dramatu antycznego (wybralem Antygone). Na rozszerzonym tez wzialem temat nr 1, o roznych obrazach powstania warszawskiego i szczerze mowiac o wiele bardziej mi sie podobaly tematy na rozszerzonej. Zrobili maturzystow w konia,dajac na probnych Chłopów i na normalnej maturze tez. Tego sie chyba nikt nie spodziewal...
Jutro angielski,masz Demek jakas maturke po angielsku ? :)
Matura to pikuś :)
pikuś czy pokuś...:-)
Ja pisalem . W podstawie - o Chlopach, w rozszerzonym o obrazach tragedii ludzkiej. Czekam na oficjalne klucze, bo te w necie jakies lewe sa chyba. Tzn nei jest to klucz,ale przykladowa praca.
A po maturce pyknelismy Dabski 3:0. I tu podziele sie mala dygresja - gram w lidze juniorow, jezdzimy po roznych miejscach,ale najgorzej nas traktuja tam gdzie jest Cracovia :/ Na Armaturze i Dabskim dzisiaj zwyzywali nas, na Armacie harali , dzisiaj prowokowali, od psow wyzywali . Normalnie dramat - to kresli obraz naszych kibicow. Do kurwy - opanujcie sie! Mowie o kibicach.
Hm szybki czyli grasz w Borku. Gralismy przeciwko wam tylko na turnieju na Wawelu na hali tej zimy ;)
A co do drugiej sprawy to nie masz do konca racji moze akurat w waszej lidze tak jest, ja gram lige wyzej i pojechalismy np do Skawiny i tam wyzywali nas od żydow itd... wiec nie jest to tylko jednostronne zjawisko aczkolwiek jak najbardziej karygodne...
Jak ktoś był kiedyś na turnieju im. Różankowskiego w Myślenicach w drużynie Cracovii to się może pochwalić traktowaniem przez miejscowych. Ładnych parę lat temu tam grałem. Po kolejnym meczu wychodziłem na balkon nad halą i dostałem buta w plecy, kolega zdaje się w brzuch. Turniej wygraliśmy ale cały czas musieliśmy chodzić po ścianach :/
Arro jak sadze Clepardia:) To wam brameczke pyknalem, co prawda w plecy z wami :P. Widze,ze na biezaco z liga jestes :)
Taa i ty byles kapitanem na tym turnieju?
A na biezaco to tylko ze swoja liga jestem po prostu sprawdzilem z kim Dabski przegral ;)
Arro - nie pamietam czy wtedy bylem akurat, bo nie traktowalismy oficjalnie jakos tego turnieju,znaczy sie podchodzil do sedziego kto byl blizej:) podpowiem Ci,jesli czytasz sklady, ze bardzo lubie lidera III ligi malopolskiej:)
Maturzyści ;)
Hmm czyli srodek obrony :)
A ja mature to dopiero za 2 lata mam :) :)
Blad Arro :) Choc I pol gralem faktycznie na obronie.
szybkilopez ale co sie dziwisz jak grasz w borku że was ktos zwyzywa od psó jak na borku większosć psiarskich.Trzeba było sie przedstawić: mam na imie tak i tak, chodze do szkoły tu i tu i kibicuje tej i tej drużynie :D Nie no żartuje.
Wiesz - dziwie sie, zwlaszcza,ze najczesciej mi sie obrywa od trybun :) No ale coz :P
Dzisiaj o 8:00 miałem ustny Polski. O godzinie 12:00 usłyszałem w sali "Decyzją Komisji Egzaminacyjnej otrzymałeś 20 pkt na 20 możliwych,czyli 100%, gratulujemy"
Wiem wiem,chwale się.
Musiałem.
co to sie porobiło jakies punkty , matura rozszerzona co to kurwa jest? za moich czasów zdawalo sie polski pisemnie, drugi przedmiot do wyboru i jezyk ustnie ehh teraz to za huja bym nie chciał zdawac nowej matury
ps. maturzysci 2000 rulez
ja zdawałęm dzisiaj wos
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)