Karvin Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Pod nosem miał pasiaka z krwi i kości za 500
> tyś zł Grodzickiego to wyszukał ,,lepszych''.
>
> Czasem serio zastanawiam się skąd niektórzy
> kibice mają takich genialnych informatorów że
> znają dokładnie kwoty, kontrakty itp. Ja też
> chciałbym takie mieć informacje - ale
> najbardziej szokuje mnie to że potter mając
> takie źródła i tak dopytuje się mnie o
> informacje - to skąd Ty to bierzesz? :)
Frodo czy jak się ten Kuzyn nazywał ;p
-
-
Tomek RZĄSA
[i]Mam sporo propozycji gry z różnych stron świata, nie wyobrażam sobie przyszłości bez piłki. Kiedyś przy jakimś polskim klubie założę akademię piłkarską dla dzieci. Taką, jakie widziałem w Hiszpanii i Anglii - kończy Dudek.[/i]
Pole do popisu dla Rząsy. Niekoniecznie teraz na bramkę, bo tutaj akurat nie jest z nami źle ale za jakiś czas do pracy w naszym klubie.
Skrzyński póki co jest lepszy od Kosanovica i Truvimovica.
Powiem więcej od nich na chwile obecną lepszy jest Gorgoń.Tak,tak ten z Górnika,więc trzeba go sprowadzić,bo nie grał 30 lat i teraz jest za darmo i na pewno jest lepszy!
Kebaby na Prokocimiu za 7 pln, pycha!!!!
Potter prośba jest .
Kurcze zapomniałem jak nazywa się najlepszy boczny obrońca w lidze . Stuart ( pisownia oryginalna ) czy jakoś tak mu było , kolega pytał kto go sprowadził itd. a cholera zapomniałem .
RTX po zakończonym sezonie również mogłby posypać głowę popiołem i jakiś wierszyk by nam tu przedstawił o tym jak to Rząsie szrot z Holandii za ponad 700 tysiaków euro wcisneli .
Potter Ty dalej tęsknisz za Ślusarskim?
Zostawcie Pottera w spokoju , niech żyje w swoim Matrixie
Tak jak i prosze sie ode mnie odp... bo na dzień dzisiejszy swojego zdania o gwiazdorku nie zmieniam.
Brać Rafała Grodzickiego z Ruchu Chorzów wiadomo dla kogo bije mu serducho.
Rafał fajny gość , niezły piłkarz jednak jeśli mamy się utrzymać to trzeba iść na przód a drużynę wzmacniać , nie uzupełniać .
Po transferach z ligii holenderskiej wierzę że można tam znależć ciekawych zawodników ( dokładnie napastnika i stopera ) za rozsądne pieniądze a mając Tomka w klubie podejrzewam że nie powinno być z tym problemu .
nie no poco jak mozna przeprosic sie ze Ślusarem i sie tez atmosfera na forum poprawi : )
Napastników potrzebujemy 2 nie jednego.Z kilku powodów:
1.jeden może okazać się strzałem chybionym i wówczas znów nie ma napastnika.
2.nawet jak by Rząsa trafił to może mu się trafić kontuzja ,kartki i zostajemy z niczym.
3.rywalizacja o miejsce w drużynie.
Potrzebujemy jeszcze środkowego pomocnika bo Giza się nie sprawdził ,a Klich powinien konkurenta mieć.
Zakładam że wyzdrowieje Nawotczyński i wtedy pozycja stopera będzie obsadzona.Nawotczyński ,Kosanovic ,Trivunovic i w razie potrzeby Radomski.
Powinniśmy się pozbyć Janusa,Wasiluka,Łuczaka
Kuliga,Gizę, ,wypożyczyć Jarabicę ,Krzywickiego,Dudzica
Na ich miejsce 3 wzmocnienia ,ale dobre.
Trivunovic to straszne drewno.Podziękować również oprócz tych co napisał potter Jarabicy,Krzywickiemu i Dudzicowi.
Rząsa spieprzył, Rząsa naprawił, gramy dalej, masz u mnie przychylne carte blanche.
Potter mam nadzieje ze jestes chlop z jajami i przeprosisz wszystkich forowiczow i oczywiscie Tomka Rzase za to co pisales i meczyles Nasze pasiaste grono!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jestes mekola niesamowity:)
NIGDY NIE SPADNIE CRACOVIA NIGDY NIE SPADNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Potter coś chyba kiedyś obiecałeś jak Cracovia się utrzyma
Obowiązuje od dziś 30.05 2011do 30.05.2012.
Dyrektor wnioski wyciągnął odpowiednie z jesiennych błędów.
Mam tylko nadzieje że razem z Jurijem będą rządzić i dzielić ,a jakub nie będzie wpychał brudnych łap w sprawy personalne.
Twierdze że jak by nie ta historia z kozłami ofiarnymi pt Matusiak i Ślusarski to nie było by stresu do ostatniej kolejki.
Nawet jeden z nich przy takiej pomocy jaką teraz mamy spokojnie z 5-6 goli w rundzie by zdobył co przełożyło by się na punkty.Takich sytuacji jak ta z Jagiellonią Dudzica przy 0-0 (główka z 3 metrów nad bramką )było sporo i dobry napastnik by to strzelił.
OLE !!!
Dzięki Tomku,
Potter ale z których to błędów wyciągnął te wnioski ? Radomskiego ? Suarta ? Jeśli z tych to ja mam nadzieję że będzie takie błędy popełniał częściej !!! Nadzieję mam również że piłkarze pokroju Matusiaka i Ślusara już nigdy nie trafią do Cracovii a wówczas o utrzymanie będę spokojny , ba mało tego na puchary liczę...
Zapraszamy do zabawy w pasiastej sondzie na [b][url=http://www.pasy.tv]PASY.TV[/url][/b]: wybierz swoją kadrę Cracovii. Podpowiedzmy klubowi co i jak.
Widzisz kolego tu się różnimy .Ślusarski grał słabo ,ale walczył zawsze.To że nie strzelał i miał taką formę to zasługa Ulata.
I powiem ci więcej Jurij do końca o Bartka walczył bo wiedział że dobrze przygotowany motorycznie to bardzo dobry napastnik.Zresztą jak popatrzysz na Radomskiego czy Suarta jesienią -to był obraz nędzy i rozpaczy
Ich transfery na jesień to były total niewypały -na wiosnę to zupełnie inni zawodnicy!!
To zasługa trenera !!!!
Cała drużyna grała FATALNIE bo Ulat tak ich ,,przygotował ''że po 60 minutach oddychali rękawami.
Do tego doszedł brak taktyki i fatalne zmiany!!
Być może potrzebujemy lepszych o Bartka ,ale takowych nie było na wiosnę i liczba goli zdobytych przez naszych napastników wyniosła 0!!!.Twierdzę że spokojnie te 5-6 goli przy takiej pomocy jaka jest Ślusarski by strzelił.
Przypomnij sobie ile takich pozycji jak miał Dudzic z Jagą zostało zmarnowanych?W całej rundzie było ich ponad 10 ,albo i lepiej.,,Sztuką ''jest nie strzelać bramek głową ,a ma się centrę idealną na 3 metr!!!.
Co do Matusiaka -klasowy napastnik ,ale leń patentowany i tu się zgodzę dobrze że go nie ma!!!
Ale wrzucanie do jednego wora lenia patentowanego i walczaka Ślusarskiego to zupełne nieporozumienie!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)