A BROWCA MAM TYLE ZE KĄPAC SIE MOZNA... :)
-
-
MISTRZOSTWA ŚWIATA
a jestes pelnoletnia?:)jestem ze Srodmiescia
HAHAHHA JASNE, ZE JESTEM, ALE PO CO MAM BYC? PRZECIEZ MI TYLKO O OGLADANIE MECZU CHODZI :P SZKODA TYLKO, ZE JA SPOD RZESZOWA JESTEM, NIE ZDĄZE DOJECHAC :(
no fak to chyba jest problem:)ale Polska jeszcze gra 2 mecze wiec .... ale dobra skonczmy juz nasze rozmowy w koncu to nie jest priv ani czat:)
Jest gdzieś w TV transmisja meczu?
NO TAK ALE MNIE JUZ NIE BEDZIE :( WYJEZDZAM I NIE BEDE MIALA POLSKIEJ TELEWIZJI. W PIATEK I SOBOTE BEDE W DRODZE ;( A MOZE TY BEDZIESZ MI RELACJONOWAL CO?
TRANSMISJA NA ZYWO JEST NA POLSAT SPORT EXTRA
OKI DOKI CIIIIIIIIIIIIIII...
JAK CHCESZ TO CI MOGE PRZESLAC INFO, ALE MUSISZ MI PODAC NAMIARY???
3 TERCJA JUZ ROZPOCZETA
...
No i 3:1.
4-1????????? BOOOŻEEEE!!!
JEST DOBRZE WYGRANA 5-1:)
BRAWO CHLOPAKI!!!!!!!!!!!TAK TRZYMAC!!!! :*
Ech żeby nie frajerstwo w maczu z Litwą to wystarczyłby może remis z Austrią, a tak trzeba wygrac dwoma bramkami. Trudne ale wykonalne.
Czemu dwoma bramkami ?
Nie wystarczy wygrać jedną ?
D.J.Cat poszedł chyba na daleko posuniętą antycypację przewidując, że o awansie zadecyduje "mała tabela" między Polska , Auastrią i Litwą.
Austria - Litwa 5:3
czyli na razie ( w tejżesz małej tabeli o ile ona ma decydować)
1. Austria 1 mecz 3 punkty bramki 5:3
2. Litwa 2 mecze 3 punkty bramki 5:6
3 Polska 1 mecz 0 punktów bramki 1:2
czyli aby Austrie wyprzedzić nalezy wygrać DWOMA BRAMKAMI
dobrze kombinujesz Muertes :)
Litwa ma raczej posprzątane z powodu remisu z Holandią
Kto jedzie do Tallina w piątek na sobotni mecz z Austrią?
Dzisiaj przeczytałem w DP ,że miał jechać Filipiak ,ale ze względu na napięty kalendarz nie pojedzie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)