Jak poważna jest kontuzja Pawlusińskiego??? Na meczu zbyt to ciekaiwe nie wyglądało.
Mamy pecha :(((( coś w tej rundzie.
-
-
Pawlusiński
Z informacji prasowych wynika, że sezon ma już z głowy.
Cyt: "mam całą kość na wierzchu, w momencie upadku na łokieć rozwaliła mi cały bark"....paskudnie to brzmi.
Trzymaj się !! i Zdrowiej
jak tak dalej pójdzie to kończymy sezon juniorami
na rezerwach miał juz ręke i bark usztywnione
Jak tak dalej pójdzie to nawet juniorów braknie....
CRACOVIA PANY!!!!!
2 miesiące bez piłki.
Kurde, same problemy. I to akurat w najważniejszym momencie. Dobrze, że jest Joao Paulo, inaczej byłoby ciężko z ustawieniem zespołu...
A dla Darka wielkie DZIĘKUJEMY. Wczoraj pokazał niesamowitą nieustępliwość i poświęcenie. Po meczu jeszcze starał się bić brawo kibicom, a nakoniec pięknie ucałował herb przed kibicami. DZIĘKI!
Maniex..Pawlusiński był dzisiaj na meczu rezerwy??
był, ale nie grał oczywiscie
Był jak na swoją sytuację zdrowotną w bardzo dobrym humorze. Wynik meczu Polonii z Groclinem oceniał jako korzystny dla Pasów.
Pasiak z tym całowaniem herbu bym sie tak wcale nie podniecał bo to jest tylko i wyłącznie pieniądz.To samo robił Bojar gdy grał w Katowicach czy w Legii.Pieniądz i nic więcej!
Panie =Darku powrotu do zdrowia i dalszej gry w Cracovii.
Kto Tak Pięknie Gra To CRACOVIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bojar prawie jak Pawlusinki....:)
Łukasz_KSC, to jasne, bynajmniej się nie podniecam. Ale ponad wszystko gest ładny. :)
Moim zdaniem Pawlusiński udaje otwarte złamanie.:)
Wiecie co facet z mięśniem przebitym przez kość bierze silne środki przeciwbólowe byle zobaczyć do końca mecz i wiedzieć czy wygrali....
tego się Panowie kochani za pieniądze nie kupuje. Po prostu Plastik to gość z charakterem i ambicją.
Kajak..naprawdę gratuluje poczucia humoru :/
Panie Ingeborga, moje poczucie humoru ,przy poczuciu samego poszkodowanego to nic, pozwolę sobię zacytować za" Dziennikiem Polskim":
[i]-Cieszę się szóstą asystą w tym sezonie i cieszę się, ze Piotrek Bania strzelił bramkę.Wierzyłem głęboko, że ten mecz bedzie przełomowy, ze teraz się przełamiemy.[/i]
Ma chłop tzw. wisielcze poczucie ,chyba go za ta wypowiedz bardziej polubię.....
Teraz poważniej z tego samego źródła:
[i]-Rozerwanie ze zwichnięciem więzozrostu barkowo-obojczykowego to kontuzja, której nabawił się Dariusz Pawlusiński.....
-W poniedziałek, w Sport-Klinice w Żorach,będę Darka operował-powiedział nam wczoraj lekarz Cracovii,dr Stanisław Szymanik.-Zabieg ma na celu stabilizację zwichniętego obojczyka.Zawodnik nie zagra już do końca rundy,natomiast w cykl przygotowawczy przed kolejnym sezonem wejdzie razem z zespołem.Wcześniej będzie ćwiczył pod kontrolą naszego fizjoterapeuty Piotra Sochy.
....Dobrze ze operacja będzie tak szybko, chociaż z drugiej strony mam już dość tych kontuzji.Ja chcę grać w piłkę![/i]
Darek - trzymaj się!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)