Ciekaw jestem jak teraz Pan się czujesz patrząc na mecz Korony z Wisła jak nas scyzoryki prześcignęli we wszystkim. Miałeś ludzi mądrych którzy wiedzieli i mieli wizje stworzenia Cracovii z czego byłbyś dumny (i my kibice ) ale Ty wolisz się kłócić ciągle ze wszystkimi masz w dupie nas i nasz klub. Dla Ciebie ważniejsze są pieniądze ale tak to jest jak ktoś całe życie był biedny i nagle się dorobił. Więc otrząśnij się chłopie i zrób porządek w naszym klubie bo cienko to widzę bo może się zdarzyć że na stulecie spadniemy do II ligi a Ty znowu nie dotrzymasz słowa . Przestać słuchać doradców którzy Cię rąbią ile wejdzie.
Lista ludzi pozytywnych wg mnie którzy nie powinni wylecieć z klubu:
1.Paweł Misior (dalej powinien być prezesem)
2.Stawowy
3.Karzymierz Węgrzyn
4.Pietraszewski
5.Pieniażek
P.S. Dla tych którzy cię uwielbiają (dupolizy) profesora może Klicki nie ma racji skarżąc waszego boga wszechwiedzącego.
Cracovia Pany!!!!!!!
-
-
Filipiak zobacz na Korone!!!!!
Kurna Blada Alex USPOKUJ SIE Człowieku. Gramy dziś mecz z gatunku o życie.
Nie mozesz sie do wieczora wstrzymać jak już koniecznie musisz nowy watek o tym samym zaczynać?
Panowie Panowie...Tyle razy mówiono ,że prywatne "wycieczki" to bardzo prosimy na na priva sobie wysyłac.
No!
nawet Tomasz Lis nas naśladuje i mówi "prywatne wycieczki"
;)
czyżby kibic Pasów?
Niech wyjedzie z tym oficjalnie, a nie tak przemyca!
;)
to chyba jeszcze 19 wieczny zwrot...
alex jak czyta się Twoje marne wypociny ,nic nie wnoszace do dyskusji tylko majace na celu wprowadzenie destrukcji....to zbiera na wymioty
Alex,daruj sobie,przynajmniej narazie!
Jesli już wogole jakieś uwagi, to proponuje modom założyć jeden wątek
DO PROFESORA FILIPIAKA
gdzie ci ktorzy maja jakies ALE
beda sie mogli wyzywac
Bo teraz co?
"Chmiest go pozdrawia golem"
"Klicki go pozdrawia Koroną"
a dzis wieczorem sie peweni okaże ze go jeszcze "Ptak pozdrawia"
Jeden watek co najwyżej i to w Glosie z trybun
A jak ja napisałem słowo o barażach to uznano że to jest bardzo zły temat. To jest tak samo do wywalenia jak mój temat o barażach, miożna do tego wrócić po meczu.
CRACOVIA PANY!!!!!
Już jest taki temat Raf....:-)
"Prezes do ciebie mówię
Autor: audax (IP zapamiętane)
Data: 09 kwi 2006 - 01:09:38
.... Cracovia nie musi grać w I lidze tak?
no to twoja wola jest bliska realizacji.. brawo
piniondze to nie fszysko, ale fszysko bez piniendzy to hój" :-)
Filipiak zobacz na Korone!!!!!-a co spadła mu czy co.
Może Alex se nową wprawił na lewą czwórkę?
Alex srebrna, złota czy z diamencikiem?
Polecasz swojego dentystę?
Alex pokaż koronę, no Alex pokaż koronę!!!
Podejżewałem że Prezes chodzi w koronie ,ale żeby z diamencikiem...
AlexMateczny ma po prostu kryzys.... pewnie niemal bardzo głęboki... NO.... QUERVA CHYBA NAWET WIELKI KRYZYS "PASIASTO-KRYTYCZNY"
ale proszę - bez względu na to czy ktoś się zgadza czy nie z jego wpisami o [i]"troszeńkę więcej szacunku"[/i] dla niego jako Pasiaka...
nie kryzys tylko za bude czas przyszedl zaplacic...
Pas Ratunkowy jak chcesz to ci mogę zrobić pytanie z łańcuchem czy bez(podaj wymiary).
punkt dla Ciebie! swietna riposta! i mowie to bez sarkazmu, naprawde.
I jeszcze jedno za jaką bude mam płacić to raczej Cracovia mi jest wina.
hmmmm...myślałem ,że kiedyś wspieraleś Cracovie z miłości do klubu,aby przetrwała,aby w przyszłości była wielka...no cóż,nie takie pomniki upadają :-(
Ale rozumiem...BIZNES jest BIZNES....bez złośliwości....
Sorry,że tak indywidualnie ale to są Twoje słowa "to raczej Cracovia mi jest wina"
chyba że....miałeś coś innego na myśli słowem "wina" i nie chodziło Ci o słowo "winna"
NIE NAPISAŁEŚ MKS czy KS użyłeś słowo CRACOVIA....:-(
Każdy ma swoje wady i zalety i nie sądze ,że będąc kibicem Korony byłbyś w 100 % zadowolny z tego jak Klicki zarządza klubem z Kielc.Niektórzy zarzucają tu Filipiakowi ,że Cracovia to jest dla niego biznes ,a nie miłość.Ale jak to się ma do Klickiego,który z Korony zrobił Kolportera ,a za niedługo w nazwie pojawi sie jakiś nowy człon ,bo jak powiedział w wywiadzie dla PS Kolporter z niego zniknie ale z czysto biznesowych przyczyn będzie tam nowa nazwa jakiejś innej firmy,która zapłaci za to dużą kasę,a kibicom nic do tego ,bo oni mają się skupić na ocenie gry, a nie na sprawach związanych z ich ukochanym klubem.
I takiej Cracovii ,czy może Grześków-Cracovii chcecie ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)