Krakowiaczek odnosze wrazenie, ze tamte slowa to wlasnie Ty pisales, tylko z innego konta. Bo sie czepiasz nie wiedziec o co. W ktorych slowach obrazam Cabaja?
Oczekuje od Ciebie, ze to odszczekasz.
-
-
Brawa dla Olszy
lennon Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A ja Maggo Proko popieram - ten gosc naprawde
> przesadzal ze swoim uwielbieniem dla Cabaja i
> najezdzaniem na Olszewskiego.
WIĘC CIĘ KOLEGO LENNON WYPROWADZAM Z BŁĘDU BO NIE PISAŁEM NIGDY Z INNEGO KONTA.NIE MIAŁEM NA CELU CIĘ OBRAŻAĆ I JEŚLI TAK TO ODEBRAŁEŚ TO PRZEPRASZAM ALE JEŚLI POPIERASZ NIEJAKIEGO MAGGO PROKO TO MOGŁEM SNUĆ DOMYSŁY ŻE IDZIESZ JEGO TOKIEM MYŚLENIA,BO MOŻNA KRYTYKOWAĆ ALE OBIEKTYWNIE A NIE OBRAŻAĆ ZAWODNIKA I MAM TU NA MYŚLI NIE TYLKO MARCINA CABAJA ALE CAŁY ZESPÓŁ.POZDRAWIAM
A TAK NA MARGINESIE TO NIESTETY SŁAWEK OLSZEWSKI POPEŁNIŁ OKROPNY BŁĄD PRZY STRACONEJ BRAMCE,ALE MIEJMY NADZIEJĘ ŻE BEDZIE LEPIEJ.
i nie miał za dużo trudnej roboty aby się wykazać. Nie widziałem go w poprzednim meczu ale z Odra wypadł mizernie.
Olszewski poza błedem przy bramce bronił dobrze...lepiej niż Cabaj. Choć to marne pocieszenie, gdyż i tak przegraliśmy.
Bart - chyba byłeś na innym meczu - Olsza miał się czym wykazać - a co do bramki - no trudno tak już ma bramkarz on popełnia błąd i ma 6 dobrych interwencji to jest ogłoszony antybohaterem meczu (drużyna powiedzmy przegrywa 0:1 po błędzie bramkarza w 86 minucie)
napastnik popełnia sześć koszmarnych błędów marnując "setki" - ale w 90 minucie strzela przypadkiem bramkę i jest bohaterem spotkania (coś w stylu Chmiesta z meczu z Odra - Cracovia - tylko że on setek nie miał bo przez 90 minut snuł się bez sensu po boisku i tylko przypadkiem znalazł się w tym miejscu)
taki już los bramkarzy...
ale to był WIELBŁĄD!! a nie bład, tylko by pięści zlozyl i pilka by wyleciala sama gdzies na 16-20 metr,
a nie:| ehhh
5 dni później
Moim zdaniem trener Białas powinien postawić na Olsze w dzisiejszym meczu. Mamy 40 bramek puszczonych przez... Część napewno z winy Cabaja,ale ...
np. taki Górnik Łączna ma 22 i jest za nami,ale jednak ma ich mniej.
I BARDZO dobrze broniła Olsza;)
W dodatku fartownie:)
Tak. W porównaniu z Marcinem Cabajem Olsza imponuje spokojem i na razie ma szczęście. Nawet zapominając o bombie w słupek z wolnego trzeba odnotować, że obserwując z górnej części trybuny tor lotu piłki po strzale Ediego po tym jak po przerwie Wacek zaplątał się w kiwce przy linii końcowej, miało się wrażenie, że ktoś ją prowadził tak żeby minęła poprzeczkę od góry. Strzał z 13-14 m był mocny z rotacją i piłka zmierzała początkowo pod poprzeczkę, by akurat tuż przed nią zakręcić do góry i opaść zaraz za nią. Sytuacji towarzyszył stłumiony odgłos trybun, kojarzący się z jękiem jaki wydaje kibic w stanie przedzawałowym :)
CABAJ - dobry na przedpolu,odważny +
OLSZEWSKI - dobry na linii =
NOWY BRAMKARZ
Przykro,ale strzały na wprost dyskredytują Olszewskiego.Błąd w Wodzisławiu-strata punktów,błąd z Pogonią - mógł kosztować stratę 2 punktów
O Cabaju nie wspomnę,Korona itd.......
NIE MAMY BRAMKARZA DOBREGO ....ot,obydwaj reprezentują taki sobie poziom :-(
Mądrze powiedziane, cos w tym jest
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)