a jak to jest ze zgodami ?
-
-
Wyjazd na Łks - Pasy >>>
jada!
jeszcze raz sie chce zapytac kto byl na zapisach i wie ile jest osob zapisanych
cracovia to jest potega i kazdy musi sie z nia liczyc W.B
KEBAB - ja byłam sie zapisywać w piatek i na tym hmmm... "bilecie" mam nr 42 a na liście tej która tam była zapisywałam sie pod nr 11 :/ więc nie wiem, ale z tego wychodzi że chyba niedużo osób jest zapisanych. A tak na marginesie :
NIE WIE KTOŚ O KTÓREJ JEST POCIĄG ???
wiem ile sie jedzie 5 godzin no wiec jak mecz jest o18 :00 to chyba miedzy11:00 a 12:00 ale najgorsze jest to ze w krakowie jestesmy na 1 wnocy
ale gdzie sie zapisywales??na miodowej??i nr 42????? nie wierze-skoro w szczecinie w piatek bylo nas 5 stow -na lks musi byc co najmniej tyle samo.
Ja byłem w piątek sie zapisać.
ci chca pogadac o wyjezdzie niecg wejda 14:45 na czat
Dobra Sorry za to co napisałem : )))
Zwolay- ja się zapisywałam na miodowej i miałam na serio na tym "bilecie" nr 42. KEBAB wiem że lipa że o 1 w nocy bo ja mam busa do domu o 7 rano :) heh Mogliby ten mecz wcześniej zrobić...
bez przesady, panowie, bedziecie o 1 w Krakowie i wszystkie lokale na rynku czynne...
> Mogliby ten mecz wcześniej zrobić...
o ktorej? o 13 ? bez przesady pora meczu jest jak najbardziej ok. beda juz jupitery przez co atmosfera meczu na wstepie juz zyska.
a jesli jestes przyzwyczajony do rozgrywania spotkan "w poludnie" to polecam mecze rezerw.
Jake Blues co na rynku jest czynne całą noc ( jakiś w miarę normalny bar ) ?Admin- niekoniecznie moja wypowiedź musi oznaczać to że jestem przyzwyczajona do oglądania meczy w południe. To by było na tyle :)
STIL Bar na Gołębij jest czynny do rana i chodzą tam tylko PASY!!!
ależeście w gorącej wodzie kąpani. Jeszcze prawie tydzień do wyjazdu...
SMIERCIONOSNA SOKOWIROWKA SKAD JESTES ODPISZ JEZELI PRZECZYTASZ TO TO WEJDZ W PONIEDZIALEK O 10 W NOCY NA CZAT ALBO ODPISZ SKAD JESTES NA FORUM TYLKO NA TYM TEMACIE CRACOVIA ZAWSZE WIERNI
kra - to siem nazywa LOGISTYKA - dawniej takiego pojęcia nie było ...o tempora o mores
:):):):)
ja jadę - zapisany jestem
ile juz jest osob na liscie?
bo jak zwykle kazdy na ostatnia chwile :P
KEBAB postaram się wbić na czat o 22.00, ale nie obiecuję. A jestem z Myślenic, a ty też spoza krk ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)