W górę ....
-
-
Wyjazd na Łks - Pasy >>>
...na pełnej ku...wie!tak jak do Szczecina!
OBS - redaktor i moderator oficjalnej strony ŁKS, a zatem człowiek, który wie co się w klubie dzieje napisał:
[i]K.S. Cracovia musi jeszcze wystosować specjalne pismo i zamówić odpowiednią ilość biletów. Nasi działacze są skłonni przystać na prawie każdą zamówioną przez Was ilość.
Kibice przyciśnijcie swój klub.[/i]
Może warto byloby pójśc tym tropem. 400 biletów to troche mało
Z innej beczki. Jak podało 90minut.pl - Tylak zostaje na stanowisku trenera ŁKS.
Być moze dostał takie ultimatum jak Kusto. A zatem teraz:
jeśli piłkarze ŁKS chcą pozostania trenera - będą gryźć trawę
jeśli nie chcą - nie będa gryźc trawy :))
zamówiłbym 800 biletów i rozpropagował na maxa przez te kilkanaście dni jako wyjazd rundy i pobicie szczecińskiego wyniku.. wydaje mi się, że spokojnie 800 osób by pojechało.
pzdrw
800 osób to liczba jak najbardziej realna.....
optymizm nakazuje spodziewać się na ŁKS nawet tysiąca jednak osiem setek to wynik jak najbardziej realny..
- o wiele większe prawdopodobieństwo wygranej niż w Szczecinie..
- równie prestiżowy przeciwnik, drużyna z wielkiego miasta Łodzi..
- dawna zgoda oraz wciąż wyczuwalna sympatia pomiędzy oboma klubami..
- świetna atmosfera na trybunach oraz zapowiadana przez ŁKS oprawa godna Ligi Mistrzów..
- drugie miejsce w tabeli i możliwość objęcia samodzielnego prowadzenia w tabeli..
- wygłodzenie fanów Cracovii po dwóch tygodniach przerwy w grze swojej drużyny..
- bezpieczny wyjazd, to nie wyzywająca nas od morderców Pogoń ale lubiany i szanowany przeciwnik, pojedzie pewnie znacznie więcej normalnych kibiców..
jedziemy!
W sumie to wszystko fajnie tylko ze obawiam sie ze nasi "kibice" nie dopisza w koncu kopacze tak sie staraja zeby wielu ludzi nie przyszlo ze szok. Jak zwykle beda ci co zawsze ale i tak oprawa bedzie za..... .
POZDRO DLA CRAXY Z MIASTA ŁODZI
TYLKO ŁKS
raku - zaproponujcie włodarzom swym: dla kibiców ŁKS-u wstęp wolny... i tak zapewne zarobicie na Cracovii tyle, że Wam się opłaci
TAK WSTĘP W BARWACH ŁKSU BĘDZIE DARMOWY A O MIEJSCA SIE NIE PRZEJMUJCIE PRZECIEŻ MAMY DUŻY STADIONA SEKTOR DLA GOŚCI MOŻE POMIESCIĆ OKOŁO 1000 OSÓB
ZAPRASZAMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CHEJ WSZYSCY NA CRACOVIE NIE ZALEŻNIE OD WYNIKÓW MUSI BYĆ FULL STADION MUSIMY POKAZAĆ JAK ZYJĄ 2 NAJSTARSZE POLSKIE KLUBY TAK WIĘC BEZ ŻADNYCH WYZWISK NA CRACOVIĘ TYLKO WIELKI WSPANIAŁY DOPING!!!SŁYSZAŁEM ŻE Z KRAKOWA PRZYJEDZIE 3000!! TO NAS MA BYĆ MNIEJ NIŻ ICH NAS MUSI BYĆ Z 11000!!
A TO JA PISAŁEM ŁKS ŁÓDZ - CRACOVIA KRAKÓW
3000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))))))))))))
zamówilismy 800 biletów!!!
3000???? przeciez sektor dla przyjezdnych pomiesci max ok 1500:))) no chyba ze przybijemy zgode i Cracoviacy wejda na nasz sektor:D:D:D aha i jeszcze jedno wejscie w barwach za darmo??? pierwsze slysze... Tomek skad masz takie informacje? sa one raczej... niewiarygodne, ale chcialbym sie mylic, pozdro
Będziemy są zapisy będzie pociąg specjalny dużo fanów wybiera się swoimi brykami napewno będzie super musimy wygrać ten meczyk na końcu wspólne baleciki ja mam zgode z ŁKSem która trwa ponad 20 lat co jest teraz to młodych sprawa my starzy jedziemy wspólnie się bawić!!!CRACOVIA POLONIA ARECZKA ŁKS!!!
Znowu rozmawiałem z naszymi chłopakami od organizacji meczów. Nic nie stoi na przeciwko abyście dostali tyle biletów ile chcecie!!
Pozdrowienia z Łodzi
obs czekam na maila...
To ile w końcu jest tych biletów... 800...??
http://www.lkslodz.pl/news_full.php?id=1481
http://www.lkslodz.pl/news_full.php?id=1480
:)
JADE!!!!!
ulozylem wreszcie plany (i zone ;-) ) i znalazl sie czas! Boziu nie bylem od chyba 97 na zadnym wyjezdzie pasiasty! Ale do Lodzi musze!
Ale jeden warunek - jakoze w tym dniu obchodzic bede moja xx rocznice urodzin - niech sie Koledzy Lodzianie nie gniewaja - ale PASY musza wygrac! Licze na sliczny prezencik w postaci duzej ilosci ladnych bramek :))
uff jutro sie zapisuje na liste :)
Czyli do Łodzi jedzie nas ok.600 ??
Pytanko czy duzo ludkow wybiera sie autkami ?? bo ja bede jechal wlasnie autem i fajnie by bylo pojechac w wiekszej kolumnie , czyli prosil bym o info z miejscem ew spotkanie przed wyruszeniem w trase ...
Dlaczego tylko 600..., skoro jest 800 biletów...?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)