super jak meczyk byłby w sobote , wtedy przy specpociagu/cosik 20-30zl od łebka/ było by nas z 800-1000.takem mysle.
-
-
Wyjazd na Łks - Pasy >>>
już teraz trza reklamowac ten mecz,przypominac sąsiadom,sąsiadkom,Pani z kwiaciarni,faktem jest ze to juz nie długo a czas nieubłagalnie płynie,JEDZMY TAM DOBRĄ EKIPĄ,jestesmy w stanie pokazac ze mozna miec jako beniaminek jedne z najlepszych wyjazdów w II lidze.Pozdro
PKP:
Kraków Główny - 11.44
Łódź Kaliska - 16.17
...jak ktoś nie zdąży, to jeszcze ostatnia szansa:
PKS:
Kraków 12.30
Łódź - 18.00
powrót PKP:
Łódź Kaliska - 23.24
Kraków Główny - 03.54
Nie ma przypadkiem jakiejś ekipy która by jechała autkiem ok 14:30 - 15.00 z Krakowa??? Chętnie bym sie pisał.
wszyscy jedziemy pociagiem!!!!!!
Dementor - być może są szanse na autko - zalezy od tego ilu będzie chętnych na ten piątek - szit!
Teraz dopiero zauważyłem, że to za trzy tygodnie :)))))))))
klaros: ja bym sie pisał - reszta wieczorem na gg
Pzdr
Moja mała propozycja.Myśle,że dobrym pomysłem było by,aby spiker ( albo najlepiej jakiś kibic z autorytetem na Cracovii) na Waszym najbliższym meczu z Górnikiem Konin ogłosił,że jest taki wyjazd organizowany,i starał się nakręcić wiare do tego,aby pojechała do Łodzi.U nas takie coś było przed wyjazdem do Szczecina i myśle,że w jakimś stopniu to poskutkowało (300 Arkowców na Pogoni).
Pozdrawiam.
do AXE trzeba się zwrócić bo w przypadku kilkuset chętnych na mecz do Łodzi też potrzebny jest pociąg specjalny.. moim zdaniem będzie o 30% więcej chętnych.. może pojechać tysiąc osób (powiedzmy 700/800 pociągiem, reszta samochodami) ale muszę Was zmartwić.. Legii w Płocku było dwa i pół tysiąca.. potraktowali ten wyjazd bardzo prestiżowo (w końcu to jakieś tam derby Mazowsza) a na koniec zdemolowali budynek stadionowy Wisły Płock dziękując tym samym za "możliwość" zobaczenia meczu w tak licznej ekipie..
POCIĄG SPECJALNY DO ŁODZI KOCIECZNIE!!!
KOCIECZNIE POCIĄG SPECJALNY DO ŁODZI KONIECZNIE!!!
..a ja chciałbym, żeby termin meczu w ostatniej chwili zmieniono - TYLKO I WYŁĄCZNIE Z CZYSTO EGOISTYCZNYCH (no - powiedzmy rodzinnych) WZGLĘDÓW
:):):)
No.....w górę, to chyba ważne....
To dla nas najwazniejsze wydarzenie w sezonie.Oczekujemy ze ten mecz przyciągnie na stadion naprawde full kiboli .
Klaros, spoko, damy radę.
Na 90 % będzie drugie autko :-)
Jadę Jadę Jadę jak to jeszcze nie wiem ale jadę!!!
Jest duża szansa, że mecz będzie przełożony na sobotę lub niedzielę. Jutro konkretne wiadomości!!!
no to jak będzie przełożony to zobaczymy czy jadę...;-))) ale pewnie tak...
uważajemyje tawariszczi futbalisty
Jesli wy eto czitajetie, znajtie, szto my żdiom etowa, sztoby wy w prazdnik Wielikoj Aktjanbrskoj Rewaljiucii sdiełali stachanowskij czin i strielili odnu bramoczku bolszie cziem ŁKS
a ty szto obdurjeł szto li pacan?
obs: byłoby zajebiście jakby udało się Wam przenieść mecz na sobotę lub niedzielę - będzie nas 2 razy tyle co może pojechać w piątek :-) czekam na pomyślne wieści
pozdro dla Kibiców właściwego klubu z Miasta Łodzi
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)