nawet przekręcony na maxa Michalczewski nie szukal dziury w calym i pogratulowal Gonzowi, a przyczyn porażki szukal w swojej postawie...
więc choć czerwona kartka Wacka to byla ewidentna przesada i ustawila mecz:
Gratulacje dla Pogoni Szczecin i jej kibiców
P.S. Rewanż będzie srogi!
-
-
Nie umiecie przegrywać
Portowiec - ja mam pretensje wyłącznie do Ciebie, że (skoro nie zrozumiałeś - jak tam test IQ dzisiejszy - minus jeden wyszło??? - to tłumaczę), że największym chamstwem jest kopanie leżącego, co zrobiłes swoim postem. Jest na tym forum kilku kibiców zespolu ze Szczecina, którzy, choć mają inne poglądy niż my - potrafią zachować się rzeczowo i kulturalnie. Tobie po wygranym meczu odbiła szajba. Dopóki nas za to nie przeprosisz - nie będe Cię szanował - i na twoje posty będe odpowiadał tak chamsko jak tylko to potrafię (a potrafię:)))
EOT
Mówisz o moim poście? Którym? Może masz problemy z czytaniem? Bo z rozumieniem tekstów na pewno. Nie pisałem i nie piszę nigdy obraźliwych postów więc nie mam za co przepraszać. Zanim do kogoś chamsko wystartujesz dobrze sprawdź czy nie obrażasz normalnych, spokojnych kibiców. Ale skoro lubisz chamstwo to Twoja wola. Ja na takie zaczepki nie odpowiadam.
nie mam problemów z czytaniem śledziu wchodzący do tyłka Ptakowi. Ty masz natomiast problemy z myśleniem i z pamięcią chyba. Przeczytaj sobie pierwszy post w tym temacie i domyśl się, o ile to nie bedzie dla ciebie za trudne kto go napisał. Dla ulatwienia dodam, ze nie ja
Ja chamsko nie zaczepiam, ja tylko chamsko odpowiadam na chamskie posty, takie jak ten twój pierwszy
i Pogoń mnie obchodzi czy mi odpowiesz, czy nie. Cytując:
trochę honoru Ptakoviaku i obiektywizmu. Pozdrowienia z Krakowa
W moim poście nie było nic chamskiego w przeciwieństwie do Twoich. Nie ubliżałem ani Cracovii ani jej kibicom. Widzę, że we wszystkim dopatrujesz się spisków, chamstwa itp. No cóż, każdy sądzi po sobie. Szkoda mi słów na polemikę z Tobą na takim poziomie. Masz jednak problemy ze zrozumieniem najprostszych zdań. Szkoda. Prościej już pisać nie potrafię. Nie odpowiem już na żadne chamskie zaczepki i sformułowania z Twojej strony. Żegnam i namawiam Cię do prób rozumienia czytanych tekstów. Może Ci się to nawet kiedyś powiedzie....
Panie (roz)_porkowiec. Zgadzam się , moje posty z końca tego tematu są chamskie, dlatego, że nie potrafisz zauważyć, że ubliżasz kibicom Cracovii (np. mnie). Znajdź mi jedno miejsce na forum, w którym pokazałem, że nie przyjmuję tej porażki z pokorą, gdzie zwalałem winę na sędziego, czy tp.
Przyczepialem się owszem, ale tylko do zmian w wykonaniu naszego trenera.
Zgadzam się, w ferworze dyskusji czasem się mylę (jak np. pomylila mi się godzina wpisu Itsme), natomiast [b]w odróżnieniu od ciebie[/b] potrafię zrozumieć co czytam i przyznać się do pomyłki.
Ty tego nie umiesz, albo twój knajacki "chonor" ci na to nie pozwala a zatem nie usiłuj robić z siebie biednego skrzywdzonego. Tak trudno zrozumiec czym w otwierającym poście nas obraziłeś i przeprosić?. Nie dziwię się już, że kibice ze Szczecina są (poza Legią) nielubiani w całej Polsce. Skoro są tacy jak ty
Cieszy mnie to, że palancie nie będziesz ze mną więcej dyskutował, bo ja umiem dyskutować spokojnie, ale jak mnie ktoś wnerwi potrafię być jeszcze bardziej chamski,
A po co sprowadzazać to forum do "poziomu" forum z pogon.v.pl?
Przegracie jeszcze 2 mecze i znów bedziecie wieszac piłkarzy!!!:D:D:D:D
szymciuKSC napisał(a):
> Powiem krótko do portowca: PIERDOLICIE HIPOLICIE!!!
I to jest ta Wasza kultura???
Czytaj też reszte alat...
dr Jekyll napisał(a):
> nie mam problemów z czytaniem śledziu wchodzący do tyłka
> Ptakowi. Ty masz natomiast problemy z myśleniem i z pamięcią
> chyba. Przeczytaj sobie pierwszy post w tym temacie i domyśl
> się, o ile to nie bedzie dla ciebie za trudne kto go napisał.
> Dla ulatwienia dodam, ze nie ja
>
> Ja chamsko nie zaczepiam, ja tylko chamsko odpowiadam na
> chamskie posty, takie jak ten twój pierwszy
>
> i Pogoń mnie obchodzi czy mi odpowiesz, czy nie. Cytując:
>
> trochę honoru Ptakoviaku i obiektywizmu. Pozdrowienia z Krakowa
Następny kulturalny Krakowiak,-wstyd.
Tutaj nikt nie lubi cwaniaków alat więc czytaj dokładnie, a nie napinaj!...
Co tam, panie, w II lidze?
Gazeta Wyborcza 20-10-2003
Robert Błoński
Liderem Pogoń Szczecin, która w meczu na szczycie pokonała 3:0 Cracovię. Szkoda tylko, że pierwszego gola strzeliła z karnego, którego nie było. Olgierd Moskalewicz efektownym szczupakiem przeskoczył nad bramkarzem Sławomirem Olszewskim, a międzynarodowy sędzia Grzegorz Gilewski dał się nabrać. PZPN powinien ukarać obu – Moskalewicza i Gilewskiego.
To jest ocena obiektywnego dziennikarza z Warszawy, więc jednak niektóre decyzje sędziego wywołują u nas uzasadnione emocje.
Blonski nie raz sie kompromitowal swoimi bzdurnymi wypowiedziami, skompromitowal sie i ta- gdyby dyskwalifikowac pilkarzy za symulowanie fauli zadna druzyna nie mialaby 11 pilkarzy
"czapski" z głów przed "kibicami" którym Ptak zasłonił trzeźwe spojrzenie na świat :))). Ale to nie moje zmartwienie co będzie w Szczecinie za rok
Ani nie moje co bedzie z Cracovia z rok
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)