Możecie wyrzucić ten temat i pewnie tak się stanie, ale...
Myślę, że Krzyśka Przytułę należy w tym momencie wesprzeć. To dla niego trudna chwila, a dla mnie i zapewne dla wielu jeszcze decyzja zarządu jest niezrozumiała. Mam krytyczne zdanie o tej karze. Ale zaczynając od początku - nie zrozumiem nigdy donosicielstwa w drużynie, nawet jeśli ktoś się wygadał przez przypadek. To wszystko dodatkowo psuje atmosferę, a w niczym nikomu nie pomaga. Domyślam się oczywiście kto się wygadał, ale co zrozumiałe zostawię to dla siebie.
Kolejną bardzo istotną rzeczą jest to, że Krzysiek jako zawodnik naprawdę już doświadczony i przede wszystkim obecny przywódca zespołu na boisku, ma z całą pewnością wiele swoich przemyśleń. Pracował z wieloma trenerami, doskonale zna tajniki prowadzenia treningów i taktykę. I dlatego moim zdaniem nie zrobił nic złego nagrywając pana Mikulskiego i wytykając wśród kolegów jego błędy. Przecież Mikulski popełniał same błędy i trudno nie było ich analizować, a nawet się z nich po prostu nie wyśmiewać (tylko w gronie kolegów!). Niektóre z tych rzeczy to przecież podstawy w zawodzie trenera. Na dodatek wyniki potwierdziły jego marny warsztat - w 5 meczach 1 pkt. to nie wina piłkarzy, a na pewno nie tylko. Po prostu obserwując treningi prowadzone przez Mikulskiego naprawdę można dojść do wniosku, że to po prostu nie ta liga szkoleniowa. Same licencje o niczym jeszcze nie świadczą.
Poza tym wszystkim jest jeszcze rzecz dodatkowa i najważniejsza - Krzysiek w swoich występach po kontuzji na pewno od kolegów nie odstawał, a nawet był od nich lepszy. I z całą pewnością grał z pełnym zangażowaniem! Więc wysyłanie go w tak trudnym momencie do rezerw jest samo w sobie posunięciem nie właściwym...
-
-
KRZYSIEK trzymaj się!
chyba są inne tematy..... w tej samej sprawie
ale w sumie widać, że Krzysztof P. (:):):):)) w jakiś sposób sobie zapracował na sympatię kibicowską
Kurw....
A czy nie lepiej założyć temat:
KRZYSIEK R. jesteśmy z Tobą!!!!!!!!!!!!?????????
Problem Przytuły to jest nic w porównaniu z problemem osobistym Fąfla.
Powtarzam OSOBISTYM a nie z okiem.
trzymajta sie obaj!
bedzie dobrze
dla mnie to śmieć jest od kopania pilki i za to bierze kase a to co robil to strzelanie sobie samobuja DUZO NIE WYSZLO JESZCZE DLA DOBRA KLUBU
Awaria, a co z Faflem?napisz mi na priva, jesli mozesz.
Tycjuszu widze , ze z Ciebie ranny ptaszek ...
no no kto by to pomyslał ...
:D
Przytuła niech się cieszy , że tylko taka kara go spotkała. Nic złego ne zrobił nagrywając Mikulskiego i śmiejąc się z niego??? Stach , Ty chyba zartujesz...
podpisuje się czym tylko można pod Tycą i Bayleyem, moje zdanie na jego temat było zawsze mega negatywne, milion głupich dryblingów i strat przy tym oraz pozorowanie gry doprowadza mnie do furii, ten gość chyba nigdy wślizgu nie zrobił nie mówiąc już o wygraniu głowy, ja sie ciesze że nie będe go juz musiał oglądać !!!
Stach to pewnie Przytuła .Tak czy inaczej za to co zrobil przy$ula jest świństwem .Pewne rzeczy o nim nie ujrzały światła dziennego z uwagi na dobro klubu.Dla mnie jest to zwykły łeb tylko przez przypadek nazwany piłkarzem Cracovii.Przypomnijcie sobie jego ciężką kontuzję -klub sfinansowal mu leczenie w najlepszych klinikach .Zawodnik wypowiadał się ,,mam dla Cracovii ogromny dług wdzięczności i postaram się za to zrewanżować się dobra grą''.Jak puste to słowa wszyscy wiemy.W imię powrotu Stawowego naigrywal się z Mikulskiego ,sabotował grę.Jest jednym z winowajców naszej sytuacji w tabeli i podziału w drużynie.Obojętnie kto jest trenerem piłkarz zarabiający sporą kase ma wyjść na boisko i zapierdalać.Ma szczęście że zrobił to teraz wraz z innymi i karę z uwagi na ciężka sytuacje kadrową i obawę o byt -dostał za to karę wręcz symboliczną.Bo normalnie to wraz z pozostałymi powinien dostać najpierw 1 rok bezwzględnej dyskwalifikacji a potem rezerwy do końca kontraktu i treningi 8 godzinne na wielickiej z Tabiszem.Jak czytam takie bzdety jak wypisuje stach i podpisuje sie kilku innych to burzy się we mnie krew.To tak jak byś przyklasnął oszustowi lub złodziejowi co okrada twoją własną rodzinę.Podobny absurd!!!!!
Hehe, potter, nie jestem Przytuła. Ba, nawet na imię nie mam Krzysztof. A to co Ty piszesz to typowe jak się nie ma argumentów racjonalnych. Kolejna rzecz - pisanie, że sabotował grę to już jest co najmniej śmieszne. Kiedy miał ją właściwie sabotować? W jednym meczu, w którym wystąpił od początku? Co ciekawe w tym meczu był na dodatek trochę lepszy od kolegów...
tak Przytuła trzymaj sie zdala od Cracovii, mam nadzieję ze cie już nigdy nie zobacze na boisku w naszych barwach bo nie jesteś ich godzien .
Kolego Stach po sezonie z pewnością fakty ujrzą światlo dzienne.Te fakty cię zmrożą i zmienisz zdanie .Dla mnie to judasz .Nie chce go widzieć juz nigdy w koszulce pasów .Niech gnije w rezerwach.Tu 100 % poparcia dla Volta .
to jak mają ujrzeć "po sezonie" to prosze teraz o tym nie rozprawiać...
Facet OUT-jak i wszyscy którzy próbują nas wymiksować.
fakty, albo morda!
znajdz mnie na stadionie to ci opowiem fakty tu pisac nie bede
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)