Wielicka czy Kałuży?
-
-
Gdzie dzisiejszy sparing?
nikt nic nie wie?
Może Skotniki?
jade na Wielicką
Na Kałuży o 16:00 ale podobno zamknięty dla wiernych kibiców.
Sparing
Był na głównym boisku, lecz niestety kibiców nie wpuszzcali....
A szkoda, mozna by spojzreć w oczy ku.ewkom wuefisty
Mikulski Ma Fakultety Z Wuefu?
Zubergu... jak Cię lubie... ja rozumiem albo conajmniej staram się zrozumieć wiele i wielu...
ale Ciebie już przestaję rozumieć mimo wielkiego wysiłku inteletkualnego .. chyba Twój problem przerasta moje zdolności percepcji i analizy
zna ktoś szczegóły tej wewnętrznej gry?? składy, wynik albo cóś innego??
Tacy dwaj- bez wchodzenia w meritum sprawy, jeżeli bawisz się gównem -będziesz śmierdział nie wmowisz że to perfumy i tak można niektorym kopaczom powiedzieć.
RM.... o ten wątek Ci chodzi? nie sądzę....
Pierwszy zespół pokonał w sparingu rezerwy 6:0. I zespół zagrał w składzie: Cabaj - Wacek (46. Skrzyński), Karwan, Wojciechowski, Uszalewski - Bojarski, Nowak (46. Joao Paulo), Giza (46. Drumlak), Pawlusiński - Moskała (46. Bania), Tatara (46. Szczoczarz).
W drużynie rezerw wystąpili testowani Gheczy Zoltan Gergelt (nabawił się kontuzji), Bojan Bożović oraz trzech Nigeryjczyków. Z Nigeryjczyków definitywnie zrezygnowano. Nie zagrali Krzysztof Przytuła (kara) i Mateusz Rzucidło (kontuzja).
Ciekaw jestem na ile to ustawienie jedenastki było już przymiarką do meczu Z Groclinem.
Zwraca uwagę przede wszystkim Wojciechowski jako drugi stoper oraz Tatara obok Moskały w ataku.Szkoda ,że nie podają kto strzelał bramki.
pierwsza drużyna w strojach żółtych pokonała drugi zespół 6-0 po dwóch golach Pawlusińskiego, Bojarskiego, po jednym Bani i Nowaka. ...
Piotr Bania!!!!
Może się Piotruś odblokuje ? :P To taki mały żart :)
Wie ktos o ktorej jest dzisiaj trening??
Bania strzela wtedy jak ma swoim kolegom z drużyny strzeliuć.Jak przeciwnikowi to już mu to nie wychodzi.
trening o 18 na Kałuży - w porze jutrzejszego meczu
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)