S-R. należy rozpierdzielić atmosferkę, ponieważ jak nie zostanie ona rozpierdzielona, to nie będzie na czym budować nowej drużyny. Politycznie rzecz ujmując, bracia Kaczyńscy nie zostali ukarani za swoje machloje z przed 15-stu lat i teraz rządzą. chcesz aby tak smo było z mącicielami obecnymi w naszej drużynie??? podobnie nie rozliczono komuniostów.
nie ma co płakać. moim zdaniem tylko wstrząs i brak kasy wstrząśnie trzecioligowymi grajkami, którym się wydaje, że są gwiazdorami. tylko Stawowi udało się stworzyć z nich drużynę, ale indywidualności, z wyjątkiem Bojara, wśród nich nie ma. pisałem o tym powyżej, nie będę się powtarzał.
-
-
Skrzyński i Drumlak ukarani finansowo ,a Przytuła przesunięty do rezerw !!!!!
borsuk, na rozwalanie układów przyjdzie czas po 15 maja. A co do indywidualności to bym polemizował. Dla mnie np. takimi są też Giza i - mimo "opinii" Baran. Faktem jest, że za dużo indywidualności nie ma. Ale co się dzieje jak do zespołu z indywidualnościami dokupuje się kolejne indywidualności to sobie wczoraj opglądałem na C+. Mecz Kolporter Korona - Pogoń stał na poziomie nawet nie III-ligowym, a wręcz B-klasowym. Za taką "grę" obie te drużyny powinno się karnie relegować z ligi. To już nawet nasze orły w Bełchatowie miały 5 razy więcej celnych podań.
Przykład sprzed 3 lat. Do Lubina nakupiono mnóstwo indywidualności i co?
A przykład z lat jeszcze dawniejszych. Gdy do bezkonkurencyjnego wtedy Górnika Zabrze dokupiono dwóch kolejnych reprezentantów Polski dru żyna się rozleciała - za dwa lata spadli z ligi.
Czasem właśnie brak indywidualności świadczy o sile drużyny. Gdyby grały indywidualności to taka Odra Wodzisław powinna mieć 0 pkt. A jest wyżej od nas
cholera. nie rozumiemy się. przynajmniej w tych postach "nie nadajemy na tych samych falach". jeżeli chodziło mi o indywidulności, to o takie jak Kazek Węgrzyn, a nie indywidualnych moncicieli :) o których piszesz. dodać do tego grona można jeszcze Real Madryt i Pogoń sprzed 7 lat. tam były same indywdualności i nigdy nic dobrego z tego nie wynikło. podobnie jest u mnie w pracy.
Giza jest indywidualnością w dobrym tego słowa znaczeniu, ale nie ma cech przywódczych. nie potrafi opierdolić kolegów w szatni tak, aby im w buty poszło. nam potrzeba 3 -ch grajków z charyzmą, którzy resztę, jak coś nie idzie, w szatni, - przysłowiowo - kopną w jaja - vide Kazek :)
kiedyś gadaliśmy, jeszcze w Enigmie, za czsów pięcia się naszych w górę i zgadzaliśmy się. hehe. ale cóż, c zasy się zmieniają i najwyższy czas się trochę pokłucić. z tego czasami wynikają kapitlne rzeczy :)
Jak oglądam ostatnio wywiady z Wiśnią w telewizji.To uważam ten gość,że ma cechy ,o których mowi borsuk i przydałby się w obecnej sytuacji w Cracovii.
borsuk Napisał(a):
min.-------------------------------------------------------
> ...ale
> indywidualności, z wyjątkiem Bojara, wśród nich
> nie ma. pisałem o tym powyżej, nie będę się
> powtarzał.
>
Otóż Bojarski wcale nie jest żadną "indywidualnością", jest przeciętniakiem. Miał swoje 5 minut jak był na fali, uwierzył już, że jest pół-Bogiem, odpuścił sobie trochę i co pokazuje teraz coś poza ...pyskówkami?
s-r wymienił Gizę i Barana, ja bym do tego mimo wszystkich wad dorzucił Cabaja, jeśli jest przygotowany i skoncentrowany - potrafi naprawdę świetnie bronić.
zac Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jak oglądam ostatnio wywiady z Wiśnią w
> telewizji.To uważam ten gość,że ma cechy ,o
> których mowi borsuk i przydałby się w obecnej
> sytuacji w Cracovii.
Ale On trzyma za jaja teraz Zabrze. Oni też mają jasny cel.
Trzyma ,bo nie pasował do koncepcji super-trenera ,a szkoda.
depesz Napisał(a):
>
> A wracajac jeszcze na chwile do Skrzynskiego - tak
> na zdrowy rozum - czy sadzicie, ze zawodnicy
> wybraliby do rady druzyny faceta, ktory gralby
> przeciwko nim i ZABIERAL IM PREMIE?!
Nie wnikając w inne fragmenty postu,
i abstrahując od meritum
(bo ja nie wiem czy Skrzynia grał przeciwko nim czy nie)
chciałem tylko zauważyć że do rady drużyny Skrzynia był wybrany
WCZEŚNIEJ. Nic nie słyszałem o tym by ostatnio były nowe wybory.
Ja wiele pisal nie bede. Zawsze bronilem Skrzyni ale ta kara jest bardzo na miejscu. Nie ma znaczenia czy to Mikulski czy jeszcze ktos inny. Zawodnik ma grac a nie robic takie jaja.
Jutro w Wyborczej spory wywiad z Przytula. Nastepny placzek,ktory lata do gazet.
MÓJ APEL!
JAKO KIBIC... PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE (ZAWIESZENIE) NA JAKIS CZAS WSZELKICH DYSKUSJI W "WĄTKACH NEGATYWNYCH"
dołączmy wszyscy do "WĄTKÓW POZYTYWNYCH"
.... i może to właśnie będzie nasz, Kibicowski Udział w "dziele naprawy i ratunku"????
UWAGA: wpis ten powielony zostanie w wielu, wielu innych wątkach!
no dobra byłaby taka przerwa w negatywnych wątkach przynajmniej do wypowiedzi po meczu w Wodzisławiu - się zobaczy w tych dwóch najbliższych meczach co będzie = może już będzie całkiem dobrze.....
zac Napisał(a):
> Jak oglądam ostatnio wywiady z Wiśnią w
> telewizji.To uważam ten gość,że ma cechy ,o
> których mowi borsuk i przydałby się w obecnej
> sytuacji w Cracovii.
On ma mrowisko w glowie a nie cechy
dolfuss Napisał(a):
> On ma mrowisko w glowie a nie cechy
>
na jakiej podstawie tak twierdzisz?
a kim ty jestes żeby zle oceniać innego człowieka?
Wiśnia to jest facet z jajami, takiego gościa nie ma w CRACOVII a jest bardzo potrzebny
Khalid Napisał(a):
> dolfuss Napisał(a):
>
> > On ma mrowisko w glowie a nie cechy
> >
>
> na jakiej podstawie tak twierdzisz?
>
>
> ====================================
> Nie poddawaj się!
> Żadnej demagogii, żadnej hipokryzji
> Żadnej presji i żadnej agresji.
> NIE PODDAWAJ SIĘ!
>
Prawdopodobnie na podstawie tego wywiadu i jeszcze kilku spotkan z tym gosciem. Najpierw to on powinien sie od kogos dowiedziec, co to jest profesjonalizm
luka Napisał(a):
> a kim ty jestes żeby zle oceniać innego człowieka?
Czlowiekiem...
A tak prawde powiedziawszy to takie nieruchawe slonisko i tyle. To nie jest zawodnik na miare Cracovii
Oczywiście, że tak. Wiśniewski, haha.. - profesjonalista się znalazł. Goryl bez rozumu a i za kołnierz nie wylewa a że Mu się udało piłkę z linii bramkowej wybić w meczu z Cracovią, to i co z tego? Od tego jest.
Facet mentalnie tylko "za jajca" potrafi trzymać i nic ponadto.
Poza tym ma coś problem z "agresorem", zalecałbym pomoc specjalisty Panu z "wysuniętą szczeną". To tyle.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)