CABAJ LATA A NASZA OBRONA DZIURAWA!!!!!NIE MAMY JUZ CHYBA SZANS I KU*** SPADNIEMY BO Z TAKA OBRONA NIC NIE UGRAMY!!!
-
-
Cracovia - Groclin 1 : 3
K@#$ nasza obrona nie istnieje...
JA PIERDOLE KURWA MAĆ !!!!!!!!!! Ogląałem 1 połowe zza krat od Kraszewskiego i to co sie dzieje to jest DRAMAT!!Każda akcja Groclinu to jest bramka!Zero obrony!!!!!!!!!!!!!Jedziemy w kierunku II ligi z szybkością formuły 1 !!!!!!!!
atak marzeń Bania - Szczoczarz!
a do tego cała liga jakby przeciw nam, żeby chociaz ten Płock jebany wygral z Zabrzem to 0-0 remisują:-(
zawsze jest pocieszenie ze w tamtej rundzie przegralismy 1-4
1:4 to kwestia czasu...
może wygramy w zółtych kartkach :|
Widzę,że wchodzimy na luz,faktycznie jest po meczu.Szkoda,że trener nie puścił na zmiany młodzieży.Cóż-Będzie lepiej /bo gorzej być nie może /-Wasze Zdrowie!!!.
są wogule obrońcy na boisku, bo coś mi się wydaje że nie! Witamy drugą lige! na zawsze Pasy
trochę późno ta czerwień
Nawet z przewaga 1 zawodnika nie strrzelimy gola...
ja pierdziele mamy przewage zawodnika może nie strzelą nam już czwartej bramki
CO WY K#$#@! z tym witaniem 2 ligi. A może będzie baraz...i trzeba bedzie w 10 000 sie zjawic
Się nic nie zmieniło jak widzę :( Dobrze chociaż, że piwo w Jubilacie na Żabińcu mają moje ulubione :)
czyli przy dobrym ukladzie leca Polonia< Górnik Zabrze i Arka
wtorkowy mecz jakdlamnie bedzie decydujacy :(
Nasz dorobek na wiosnę jest gorszy niż Roosendaal w lidze holenderskiej. A tenże to totalny outsider.
Szczoczarz...
Jak widac na przykładzie Bełchatowa wystarczy przełamać niemoc i później idzie z górki...
Szkoda że my sie przełamujemy od listopada i robimy sobie co raz bardziej pod górke:(
ale szczota to talent
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)