> Gdzies kiedys czytalem
pewnie na forum
ja tu duzo rzeczy przeczytałem....
-
-
Bunt zawodników i podziały w drużynie wszyscy o tym wiemy tylko nie Prof .Filipiak i Tabisz
Tabisz jako jednostka naplywowa,nie pracujac jeszcze w Cracovii,mogl kibicowac wisle i moze to byc prawda.Natomiast jego dzialania na 100% dobre dla naszego klubu nie sa!
Siedziałem w zeszłym roku na trybunie koło Tabisza i Profesora na styczniowym turnieju w hali Tomeksu. Odniosłem wrażenie że Tabisz to typowy asystent profa, wiernie realizuje jego polecenia.
Goget Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Zac operujesz strasznymi skrotami myslowymi i
> uproszczeniami takimi pod publiczke..
>
> - wczesniej napisales ze Misior odszedl bo rzekomo
> podczas rozmow z Profem ponosily go nieustannie
> nerwy i oddzywala sie goraca krew. Juz sprostowlem
> ta rewelacje, bo kto jak kto ale Misior w
> wyjatkowo dyplomatyczny sposob z wlascicielem
> klubu te dialogi prowadzil.
Czegoś takiego nigdy nie napisałem więc zanim coś bąkniesz to racz to dokładnie sprawdzać.
Zgadzam się z tobą,że sytuacja nie jest dobra i trzeba przestać bronic pewne osoby i ja to oczywiście dostrzegam.Ale właśnie nie może być tak ,że wszyscy są winni tylko nie Stawowy,bo jest on też odpowiedzialny za ten chaos i bałagan
Stawowy jest najbardziej winien w obecnej kryzysowej sytuacji. Gdyby mu zależała na Cracovii to mimo wszystko nie porzuciłby drużyny w tak trudnym etapie. Niestety, on wiedział, że piłkarze są zupełnie bez formy, kompletnie nie przygotowani do rundy wiosennej i zrobił unik, a wszystko pozostawił na pastwę losu. Ponadto chrzani, że nic po jego pracy nie pozostało. A co miało pozostać, gdy nic nie było? Dobrze, że odszedł bo w przyszłości zażądalby pieć obozów zimowych, a i to mogłoby się okazać za mało. Paranoja panie Woytku, paranoja!
Za Mikulskiego ROZEGRALIŚMY 4 MECZE I 1 ( JEDEN ) PUNKT NA KONCIE>ŚMIESZNE I TO MAJĄ BYĆ EFEKTY TRENERA O ILIGOWYCH ASPIRACJACH.Chyba tylko ciężko chorzy ludzie wierzą w dalsze efekty trenejra Mikulskiego.
Jeszcze Przyjdą Takie Czasy Że Pasy Będą Liderem Ekstraklasy!!!!!1111111111111111
Pas Ratunkowy Napisał(a):
> potter a Ty powoloanie jakies poczules, czy co?
> Ciagle i to samo.
> Czy Wy naprawde nie rozumiecie? ZAWSZE bedziemy
> miec "Tabisza'. Zawsze.
> Taki styl zarzadzania preferuje Filipiak i tyle.
> Jest Tabisz, bedzie kto inny.
> Wielu pisze jakby mialo ochote na taka robotke...
> bo dobrze wiedza, ze zawsze ktos taki bedzie.
>
potter by najchetniej zarzadzał... tylko nie swoją kasą.
potter Napisał(a):
> Bzdet to sam piszesz dolfuss.Widocznie wszystko
> według ciebie jest w klubie ok.Co to za różnica
> czy Misior odszedł czy został zwolniony?Żadna
Ano jest różnica bo Paweł odszedł z powodów, które ty nie panimajesz. Paweł ratował Cracovię i związał się z pewnymi ludźmi... którzy nie powinni być teraz w Cracovii. Wtedy nie było innego wyjścia. Ponadto tak naprawdę Paweł w Cracovii jest dalej i nawet na tym zarabia.
> !!!!.Do tej pory by był jakby nie był do tej
> decyzji zmuszony.Zmuszony traktowaniem niczym
> najgorszy intruz.
A to jakaś bajka zmyślona przez kogoś.
Dalej wychwalasz tabisza że
> ,,potrafi''trzymać kasę.I co z tego .To jest mały
> plusik .
Dalej się mylisz. To jest wielki plusik. Bardzo wielki.
Po stronie minusów jest wprowadzenie
> koszmarnej atmosfery do klubu ,poniżanie ludzi
> -nienawidzą go w zasadzie wszyscy .Czy to Filipiak
> a może wg ciebie Misior jest odpowiedzialny za
> WYPOZYCZENIE do Górnika WIŚNIEWSKIEGO ,ZGODZENIE
> SIE NA PŁACENIE MU 100%PENSJI ZA JEGO GRĘ W
> GÓRNIKU i dodatkowo nie zabezpieczenie INTERESU
> KLUBU .Ten piłkarz nie miał prawa przeciwko nam
> zagrać!!!!A przez Tabisza zagrał i przyczynił sie
> walnie (wybijając 2 krotnie z linii bramkowej)do
> zwycięstwa Górnika.Zobacz jak nam teraz potrzeba
> tych punktów!!!!!.
To jest czymś normalnym w piłce. Tylko pojedyńcze umowy przewidują że zawodnik nie będzie grał w takim meczu. Wiśniewski wybił piłkę z linii bramkowej ale i tak nie zmnienia to faktu, że w zespole nie chciał go Stawowy a nie Tabisz (i zresztą miał całkowitą rację po to cieńki zawodnik i jeszcze strasznie problemowy...)
Dalej piszesz ,,w zespole nie ma
> jakiejś grozy''.Aż 1 pkt w 4 meczach w tym aż 3
> grane u siebie przy beznadziejnej grze (oprócz
> derbów)to nie jest groza?.Pytam z kim mamy
> wygrywać jak nie z Zabrzem czy łęczną.Równie słabe
> ekipy juz do nas nie przyjadą!!!!.Nie ma obozów
> ,wszystko wg ciebie ok tabisz cacy -tylko wyników
> ,atmosfery brak a my z tygodnia na tydzień
> jesteśmy bliżej 2 ligi.
A to że przegrywamy też jest wina Tabisza? To pewnie jak awansowaliśmy i graliśmy lepiej, to dzięki Tabiszowi??
No to ci coś powiem. Rozmawiałem ostatnio z jednym z chłopaków (nie powiem z kim bo mnie prosił). Zawodnicy nie mają nic do Tabisza ani do Don Filipe. Ale to co się dzieje na treningu... Sam Mikulski daje przykład i się spaźnia. On nie wie co robić. Trening jest prowadzony jak zajęcia WF w szkole podstawowej. Jak był Stawowy to nikt nie miał się prawa spaźniać na trening a teraz sam Albin daje przkład jak to robić! Zawodnicy nie mają pojęcia o tym co mają grać! I w tym widzę przyczynę naszych klęsk. Przypominam ponownie. W sezonie w którym Albin sprowadził Szczakowiankę do II ligi zremisował w Jaworznie z Wisłą 1-1.
JF diagnozuje.....ciekawy wywiad na TP.
------------------------------------------------------------
ps. Szanowna redakcjo TP.Czy świadomie zamieściłaś zdjęcie roześmianego JF obok tego wywiadu??? Z takiego FOTO, może sobie przeciętny kibic(który ma zszargane nerwy grą Cracovii) wyciągnąć błędne wnioski, że JF ma w nosie trudną sytuację sekcji piłkarskiej.
A tak nie jest.Mina JF po meczu w Bełchatowie była inna-sam widziałem.
Ian ale to niewłaściwy adresat , wpisz w komentarzach na TP.
ian thorpe Napisał(a):
> JF diagnozuje.....ciekawy wywiad na TP.
> --------------------------------------------------
Rzeczywiście ciekawy... Tyle, że właśnie chwilowo nie mają diagnozy...
> ----------
> ps. Szanowna redakcjo TP.Czy świadomie zamieściłaś
> zdjęcie roześmianego JF obok tego wywiadu??? Z
> takiego FOTO, może sobie przeciętny kibic(który ma
> zszargane nerwy grą Cracovii) wyciągnąć błędne
> wnioski, że JF ma w nosie trudną sytuację sekcji
> piłkarskiej.
> A tak nie jest.Mina JF po meczu w Bełchatowie była
> inna-sam widziałem.
>
> Klikaj PAJACYKA...pomagasz wtedy głodującym
> dzieciom !!!
ian T.
Zadajesz retoryczne pytanie....
Stawowy mówił że dobrze przygotował zespół....w trzy tygodnie można to rozwalić ?Chyba zorientował się że czas odejść...
Khalid Napisał(a):
> Ian ale to niewłaściwy adresat , wpisz w
> komentarzach na TP.
>
Kompletnie bez złośliwości - zapewniam Cię że redakcja TP na bieżąco monitoruje wszelkie tematy pojawiające się na tym forum ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)