Andrzej Szarmach to mój typ a typ Kosyniera to Urban.Powrót Stawowego jest niemożliwy bo dośc mam Piotra Bani w ataku i tego że wine biore na siebie.
-
-
GKS BEŁCHATÓW - CRACOVIA 2 : 0
Jeszcze kilka faktów które mnie w oczko wpadły będąc na stadionie:
- trener Mikulski i sztab trenerski ani na chwile nawet nie wychylili się z budy w celu zmotywowania lub opierdzielenia piłkarzy, jedynym który wychodził był Pan Maciek (podawał zmiany technicznemu)
- piłkarze podeszli a i owszem Skrzynia zaczął klaskać i pomimu braku reakcji z klatki klaskał dalej aż w końcu kilka osób podziękował piłkarzom w ten sam sposób
- a Sznowny Pan Prezes zaraz po końcowym gwizdku wsiadł do samochodu i odjechał słuchając komentarzy Pasiaków...
PS. Nie mogę się powstrzymać i musze wspomnieć o "wysokim" poziomie toalet na trybunie gości. Gratuluje pomysłu i wykonania...
I jeszcze ogromna ilośc Policji - nigdy się tak bezpiecznie nie czułam.
http://www.e-gks.info/fotki/gkscracovia/58.JPG
http://www.e-gks.info/fotki/gkscracovia/61.JPG
http://www.e-gks.info/fotki/gkscracovia/62.JPG
Monday,
Piłkarzami są bo taki zawód wykonują. Patałachami mogą być równiez - ale to już sposób wykonywania ich zawodu.
Zula,
Jednak do klatki bliżej nie podeszli - a mogli, bo chyba wiedzieli, że mogą usłyszeć kilka gorzkich słów.
Co do Skrzyni - zgoda klaskał dłuższą chwilę i kilka osób mu odklaskałoai wydaję mi się, że gdyby nie on to pozostali w ogóle by nie podeszli na te 20-30 metrów w stronę klatki (do której jak nigdzie indziej taka nazwa pasuje - poza pomalowaniem blachy z tyłu to chyba żadnych zmian od 2 lat)
P.s.
A trzeba było nie liczyć na toaletę na stadionie, tylko wybrać lasek! ;-)
kawa była? BYŁA
kiełbaska była? BYŁA
pablo2656...gdzieś Ty widział lasek??? :-) Zula...ale tylko dzięki takiej "toalecie", mogłaś dostać taki atak śmiechu :-)
A tak zupełnie poważnie...nie widziałem podziękowania zawodniów - wdziałem za to minę JF, jak błyskawicznie opuszczał stadion i wsiadał do "merola".Był wściakły a i usłyszał trochę.
Usłyszał m.in., że ta banda przynosi wstyd Cracovii.
Banda ? Kibice, czy piłkarze;]?
fenix...."solara" + "kopacze"......kibice są wierni i jeżdżą za tą bandą - WIERZĄC !!!
jeszcze jedno....żółte kartki prawidłowo "zdobyte"....wynikały z bezsilności naszych kopaczy,małej zwrotności-okiwany nasz zawodnik łapał przeciwnika za spodenki,koszulkę.Ciekaw jestem meczu z Pogonią-jak naszych zaczną technicznie wkręcać w ziemię to skończymy mecz w ośmiu.
Jesli tak jest - to dlaczego z ubekami zagrali dość dobrze?
ponoć derby rządzą się swoimi prawami :]
No ale w tych derbach grała ta sama drużyna, która upokorzyła ubecję, a potem sama doznaje li tylko upokortzeń.
ian thorpe - a jakie to hasło zostało wymyślone po meczu?
nie mam ochoty na jakikolwiek komentarz... poza może jednym: dziękuję Wielce Szanownym i Wrażliwym Panom Piłkarzom (poza 3 - 4 wyjątkami) za zaangazowanie inaczej - wszystko wszystkim ale takiego zobojętnienia, tumiwisizmu na wynik, na własną grę nie widziałem wśród piłkarzy tego Klubu od czasów ... trzecioligowej spółdzielni?:(:(:(
Nie ma co ukrywać, Pasy do spadku musza być przygotowane. Jak zespół jedzie na obóz i zamiast zapierda... kolesie robią sobie wycieczki i opalają swoje piękne ciałka żeby nimi wywijać w Krakowskich dyskotekach. No i tak fantastyczna taktyka trenera Mikulskiego - chłopcy nie są jescze zgrani i nie wplasowali sie w nowa taktyke...
Wiedze to czarno; zepół stary, zero nowych dobrych zawodników (czyt transfery), niepotrzebne spory w zespole i wsród "działaczy", znudzeni gra na byle jakich boiskach zawodnicy (Bania - uwielbia słońce na cyprze, Giza mysli że jest Szymkowiakiem), no i totalny chaos organizacyjny w klubie. trzeba sie pogodzić z tym że cała druzyna musi zostac zbudowana od nowa nawet kosztem spadku do II ligi z tego co jest teraz nic nie bedzie. No chyba ze wolicie spektakularne remisy z Wisła i młucki od całej reszty...
A Stawowy nie wróci dopóki Filipiak jest w klubie.
pegaz
Wyjebny Filipiaka! Niech Stawowy wraca!
zubereg: no ale może poważniej, co proponujesz? Ma zostać, jak jest? OK, najlepsze boisko w 2 lidze to też jest coś.
Zula Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ian thorpe - a jakie to hasło zostało wymyślone po
> meczu?
Odpowiem w zastępstwie: "KLASYCZNA PADLINA"
Poważniej?
To ja bym odsunął jedengo czy dwóch piłkarzy od składu...Niech grają ci którzy będą zapierdalać na boisku. Nie trzeba bać sie stawiać na młodych..
Nie wiem czy da coś zmiana Mikuły, bo jeśli niektórzy piłkarze stracili formę bo nie ma wuefisty to inny trener też ich nie zmotywuje...
Może przydało by sie spotkanie piłkarzy z kibicami...?
I kibice wyjaśnili by gwiazdom że nie grają w klubie "wuefista" tylko CRACOVIA!!
zubereg Napisał(a):
> Może przydało by sie spotkanie piłkarzy z
> kibicami...?
> I kibice wyjaśnili by gwiazdom że nie grają w
> klubie "wuefista" tylko CRACOVIA!!
Pj Zubereg to bardzo nieostrożna propozycja, zwłaszcza spotkanie z ekipą która była w Bełchatowie. Mogłaby się polać krew ;)
A propos mamy na trybunach skuteczną aż kontrowersyjną grupę motywatorów. :P
zubereg Napisał(a):
> klubie "wuefista" tylko CRACOVIA!!
ziewam juz troche;) zubereg byl w klubie WS ciagle pisales o wuefiscie, nie ma go w klubie ciegle piszesz o wuefiscie...
obsesja, kompleks?:)
ian thorpe Napisał(a):
> pablo2656...gdzieś Ty widział lasek??? :-)
lasek kilka widziałem w przerwie na boisku ;-)
A inny lasek był przed Bełchatowem - sam skorzystałem :-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)