Jak tak dalej pójdzie to niezły prezent zafundują piłkarzyki na 100-lecie klubu:-( :-(
-
-
GKS BEŁCHATÓW - CRACOVIA 2 : 0
Kipski prezent mam szykują nasi piłkarze
To jest chyba sen :(
Czas wstrząsnąć naszymi kopaczami!
na innych sadionach jeszcze sie rozgrzewaja a my juz 2 w plecy
Bardzo żle się dzieje co Mikulski robi
I haaaaaaaaaa II liga !!!
PANIE ALBINIE
WY......LAJ
Prymitywizm postu tłumacze zdenerwowaniem.
Panowie spadamy :(. Przegrywamy z najsłabszymi . I to zasłużenie :(.
Zaczynam wierzyć że oni grają przeciw Mikulskiemu, ale jeśli tak to rozpieprzyć tych grajków na cztery wiatry
QRWA wyjebcie Mikulskiego, bo mnie QRWICA bierze. Bez kitu, nawet nie spodziewałbym się, że ktoś tak może spierdolić drużyne, porażka, bez trenera lepiej by nam szło.
Trzeba ich chyba osobiscie na treningu zmotywowac.. a tak na Stawowego nazekaliscie.. moze przegrywal.. ale przynajmniej z klasa!!
Ani się upić ani powiesić.Pozostaje nadzieja,że po powrocie z Bełchatowa Profesor dokona radykalnych zmian.
Kojo masz racje Staw owy przergrywał,ale nie takim stylu jak teraz nasi grają.Porażka za porażka
Mam nadzieję, że w poniedziałek Mikuski już nie będzie trenerem.
Całe szczęście, że Profesor ogląda ten blamaż. Może pójdzie po rozum do głowy.
ja mysle, ze po dzisiejszym meczu wystarczy Panu Mikulskiemu odwagi ...
Wesoło nie jest też dlatego, że Zabrze, Łęczna, Bełchatów, na pewno Groclin i być może Arka, z którą dopiero gramy i to w Gdyni, mają lepsze od nas stosunki bzpośrednich meczów, a to spycha nas za nich przy równej ilości punktów.
Zobaczymy czy Mikuła ma odrobinę honoru. Cracovia znowu nie podjęła walki.
ale kiła!!!
Ludzie poczytajcie opis na oficjalnej, to wygląda na to że oni CHCĄ przegrać!!!
Jeśli Mikulski ma odejść niech odejdzie, ale piłkarzyki które olewają swe barwy i frymaczą punktami też nie mają u nas miejsca, wychodzi na to że to są grajki Stawowego a nie CRACOVII
Bojcie sie chamy !!!
Zmieniam zdanie wyrażone w innym wątku: Mikulskiemu nie można pozwolić dograć tej rundy do końca. Mikulski musi odejsć! Natychmiast!
I szukać kogoś nowego bo na powrót Stawa nie ma żadnych szans.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)