Do steam-roller
Jak mi klub zwróci pieniądze, to jasne że dam na mszę, możesz być o to spokojny :P
A co do zaproszenia, to jeżeli jest aktualne to ja z chęcią skorzystam żeby się dowiedzieć co to za niezapomniane wrażenia i emocje szanowny kolega mi proponuje :)))
-
-
Rekompensata dla karnetowiczów
Ale te kobiety są wyrachowane :D. A jak ja Ci zwrócę te pieniądze to też dasz na mszę :? ?
Mam nadzieję, że do wtorku do 18.15 zdążę kupić i pomalować ryj. Śnieg już się mrozi w zamrażarce. Aha: nożownika nie będzie, bo to wymysł jurczyńskiego, no i transparent będzie nieco brzydszy, bo nie mam zdolności grafdicznych. Natomiast WTSK będzie odśpiewana artystycznie, choć po hokeju trochę mi gardło wysiadło. No, bo skoro chcesz mieć takie same niezapomniane wrażenia jak na stadionie to musze się postarać :D
Ha ha :))))
Brzmi naprawdę kusząco:) Zatem do wtorku:)
Ciekawe ilu będzie zainteresowanych karnetami w II lidze, skoro przy dobrych cenach w I lidze nie za bardzo idą.
następny panikarz :P. Jeszcze kilka takich wpisów i pomyślę, że niektórym GW (lub łżejurczyński) za sianie paniki płacą.
Sytuacja jest poważna, co nie oznacza, że należy dołek pogłębiać
12 dni później
ciekawe jakie będą zniżki na następny sezon :))
jakieś propozycje ??
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)