JA nawet miałem spięcie z tymi gówniażami stałem tuż obok i widziałem że tych pierd.. gówniaży mecz nie interesował. Jak zaczeli zaczynać z ochroną to im powiedziałem żeby się kur.. uspokoili i ...... wymieiliśmy poglądy:) Ale jak zaczeli już zadymę to się z tamtąd wyniosłem bo nic nie było widać i X też za gnoi nie chciałem mieć na plecach. Powiem tylko tyle Ja już eufori mistrzoskiej później nie miałem.( a ten ponoć wiślak którego tłukli to nie wiem czy miał chociaż 10 lat-mianowicie tak jak ci którzy go okładali) Doping był wczoraj super ale wolę żeby nas było nawet z tysiąć mniej ale prawdziwych kibiców a nie piłkarskich bandytów.
Jestem wkurw.. o to więc jeszcze jedno gdzie oni byli jak było nas na meczach 200 -300.
TEN MISTRZ NIE BYŁ WYGRANY DLA BANDYTÓW
-
-
PIĄTEK- DOPING TYLKO POZYTYWNY!!!
Na tym transparencie było coś o poparciu dla Filipiaka, ale dokładnie jak szło nie wiem. Trza poczekać chyba na fotki.
W każdym razie nic złego to nie było, a wręcz przeciwnie.
debile i tyle !zawsze musi cos byc nie tak , ale ch.. ! bylo swietnie !!!!!!
Stałem naprzeciwko tego miejsca.
Napis na ad hoc zrobionym trasparencie;
Dziękujemy Profesorze
SACRA CRACOVIA
W innym wątku napisałem, że jestem dumny z kibiców Cracovii i z tego, że mogę być jednym z nich.W świetle tego co pisaliście powyżej nie wszystko było idealne, ale chuj z bandytami nic nam nie zepsuje radości.
Janusz Filipiak powiedział: - Oczywiście, że jestem bardzo szczęśliwy. Także z tego powodu, że w dwóch ostatnich meczach postawa naszych kibiców była rewelacyjna. Nie było antydopingu, nasi fani pokazali, że potrafią w sposób kulturalny dopingować zespół....
DP....SUPER !!!!
wiesz Rabarbar: w życiu tak juz jest ze nie każdy lubi (może) sie lać,
niektórzy nad argumet siły przekładają siłe argunetów
Ale mnie tu nie chodzi o to żeby sie lać tylko niektórzy zachowuja się jak jakie pipy. Za plecami sobie poobgaduja a jak widzi te osoby to siedzi cichutko i sie nie odzywa. Pozatym kilku z was mówi że to są dzieci po 16-17 lat. No to przepraszam wy jako dorośli po nie wiem ile lat nie powinniście sie bać dzieci.
Chodzi tu o samo zachowanie, które nie powinno takie być bo albo piszesz tutaj że ktoś jest taki i owaki i w rzeczywistości też głośno wyrażasz swoje opinie (licząc się z tym że możesz zarobić w dziób) albo siedzisz cichu i sie nie wypowiadasz ani na forum ani w realu ( nie narażając się nikomu i niczemu).
Radę mam taką sama jak pisałem wyżej.
Dzięki Mentny i Pasiakcinq za informację:)
Rabarbar, takie mamy teraz dzieci że niektórych się boję...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)