Znowu ten dzieciak pitter ! A pójdziesz ty stąd !!!
Trzeba by może mu dać bana, bo po raz kolejny obraża naszych zawodników albo Profesora.... Choć jak widzę chyba już dostał (?)
Pzdr.:Leesior
-
-
Spekulacje , Transfery Sezonu 2006/2007
dostał
Góralu bundy nie pisałem że Voznik dla nas jest nikim.Nie płaczemy po nim bo był to zawodnik który nie decydował o naszej sile .Statystyki Voznika są znane i jak porównasz go innych naszych napastników wychodzi jednoznacznie że nie byl to nasz topowy gracz.Że miał jeden z wyższych kontraktów to fakt niezaprzeczalny.Do tego doszłoby płacenie wojasowi jako że to jego niewolnik.Jakby nie liczyć ok 30 tys za wypożyczenie trzeba by było dać(a jeszcze nie wiadomo ile by go wojas przetrzymał) .Na jego miejsce mamy D.Laszkiewicza wcale nie gorszego.
Myślenie i liczenie z naszej strony jest jak najbardziej prawidłowe -mamy podobny budżet(co rok temu) a chcemy mieć lepszą drużynę.Co do Piotrowskich przypomnij sobie ile wojas przetrzymał Bartka -zapowiadało się to samo.Gil i Podlipni to zupełnie inna sprawą.Tu wojas nie miał nic do dogadywania (choćby wojas chciał to nijak nie mógł robić problemów).Obydwaj maja karty zawodnicze na ręku gdyż ich białe niewolnicze karty są w ich posiadaniu (z powodu upadku ich ostatniego klubu katowice).
Wojas może pluć sobie co najwyżej w brodę bo wiedząc że karty są ich własnością zwyczajnie zaspał i nasi to wykorzystali.W zasadzie w ich przypadku doszło z waszej strony do wręcz dziecinnego braku profesjonalizmu.Rezygnacja z Piotrowskich wynikała z podobnych przyczyn co Voznika .Pozyskaliśmy wcale nie gorszych za darmo (bez odstępnego) oszczędzając spore pieniądze na innych mających nas wzmocnić.
a ja mam jedno pytanie dlaczego usunięto pitera za to że pisał prawdę, aprawda w oczy kole proponuję usuncie jeszcze bundiego i karvin będzie sobie pisał sam
Dlatego że obraził nasz klub i kibiców
Panowie bez przesady,z tymi banami ,forum hokejowe to takie prawomyslne sie zrobilo.
Karvin, jak mi tu jeden prawomyslny osobistymi inwektywami jechal ze nawet inni
prawomyslni zniesmaczeni byli to jakos bana nie dostal.
Masser forum jest kibiców Cracovii
i nikt tu nie będzie pisał o Cracovii per "śmieszny klubik" i "śmieszni kibice" a także opowiadał jakiś bredni o Waksmundzie
koniec i kropka...
i kurna przestań z tą prawomyślnością - czemu Wy wszyscy macie jakieś przeświadczenie o byciu uciskanym - Jak PiS conajmniej...
mam ochote cos napisac ale boje sie Karvina:)bo jak sie jasno wyraził to jest forumCracovi a ja jej fanem niejestem jak zreszta łatwo sie domyslic.a wiec napisze krótko ale tresciwie.....Zycze wielu emocji w meczach z Szarotkami a zapewniam was ze ich niezabraknie.co do transferów to wcale na wszym miejscu niebyłbym pewien że zrobiliscie lepsze od nas....no ale cóz łod to zweryfikuje najlepiej:):):)
Podhalanin - pisz co chcesz - ale Cracovii na tym forum nikt nie będzie obrażał...
i tak podchodzimy bardzo liberalnie do moderowania
Bez obrazy ale wydaje mi sie ze taplacie sie w swoim blotku i ze chcecie to robic wylacznie w swoim towarzystwie(oczywiscie nie mowie o wszystkich).Nikt z nas (obcych)nie przychodzi tu sie napinac,wszczynac klotni czy obrazac wasz klub.Wydaje mi sie ze Piter 1977 zostal usuniety bo pisal dosadna prawde,ktora szczegolnie jednego z was mocno bolala......
potter Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Góralu bundy nie pisałem że Voznik dla nas jest
> nikim.Nie płaczemy po nim bo był to zawodnik który
> nie decydował o naszej sile .Statystyki Voznika są
> znane i jak porównasz go innych naszych
> napastników wychodzi jednoznacznie że nie byl to
> nasz topowy gracz.Że miał jeden z wyższych
> kontraktów to fakt niezaprzeczalny.Do tego
> doszłoby płacenie wojasowi jako że to jego
> niewolnik.Jakby nie liczyć ok 30 tys za
> wypożyczenie trzeba by było dać(a jeszcze nie
> wiadomo ile by go wojas przetrzymał) .Na jego
> miejsce mamy D.Laszkiewicza wcale nie gorszego.
>
> Myślenie i liczenie z naszej strony jest jak
> najbardziej prawidłowe -mamy podobny budżet(co rok
> temu) a chcemy mieć lepszą drużynę.Co do
> Piotrowskich przypomnij sobie ile wojas
> przetrzymał Bartka -zapowiadało się to samo.Gil i
> Podlipni to zupełnie inna sprawą.Tu wojas nie miał
> nic do dogadywania (choćby wojas chciał to nijak
> nie mógł robić problemów).Obydwaj maja karty
> zawodnicze na ręku gdyż ich białe niewolnicze
> karty są w ich posiadaniu (z powodu upadku ich
> ostatniego klubu katowice).
>
> Wojas może pluć sobie co najwyżej w brodę bo
> wiedząc że karty są ich własnością zwyczajnie
> zaspał i nasi to wykorzystali.W zasadzie w ich
> przypadku doszło z waszej strony do wręcz
> dziecinnego braku profesjonalizmu.Rezygnacja z
> Piotrowskich wynikała z podobnych przyczyn co
> Voznika .Pozyskaliśmy wcale nie gorszych za darmo
> (bez odstępnego) oszczędzając spore pieniądze na
> innych mających nas wzmocnić.
>
>
>
> Zmieniany 3 raz/y. Ostatnio 2006-06-23 16:47 przez
> potter.
Ok cracusie Potter,nie placzecie za Voznikiem,piszesz,ze mial slabe statystyki,ale nie zawsze odzwierciedlaja one role,jaka zawodnik spelnia w zespole.Wydaje mi sie,ze byl on waszym waznym ogniwem w zespole i walnie przyczynil sie do zdobycia majstra!!!Inaczej p,Filipiak nie toczyl by o niego takich bojow z p.Wojasem...Rohacek dobrze wiedzial kogo potrzebuje i dopial swego.A czy D.Laszkiewicz bedzie chociaz jego uzupelnieniem???Szczerze watpie.Moze za jakis czas docenicie Martina tak jak kibice Szarotek doceniaja go teraz mimo,ze gral w obozie "wroga"Z kolei jesli chodzi o przejscie Zbyszka i Gila nie mysle,ze byl to zupelny brak profezjonalizmu,jak to okresliles,a rozwazana i przemyslana decyzja.Moze na ich miejsce sciagna kogos lepszego??Wierze w to,chociaz musze powiedziec,ze Zbyszka w tym zespole zastapic bedzie niezwykle trudno.Gila szkoda troche mniej bo obrona powinna wygladac niezle.Jak narazie dla mnie to wasze najlepsze posuniecie transferowe a nie zaden D.laszkieaicz.A nowych stranierii nie widzialem...Daniela sciagli,zeby w jakims stopniu przekonac braciszka,zeby zostal, bo bez niego to cienko byscie piszczeli-z calym szacunkiem...
źle Ci się wydaje Bundy
jeśli nie czytaleś postu za który piter został usunięty to nie ma o czytm rozmawiać - zresztą koniec tematu usuwania i banowania - na tym forum są pewne zasady i kolega piter je złamał - jak się komuś nie podobają zasady to nikt mu nie każe tutaj się wypowiadać
Góralu bundy czemu nie potrafisz obiektywnie przyznać że wasi działacze zwyczajnie przysneli Z Podlipnim i Gilem?Czy nie uważasz to za brak profesjonalizmu ?Podlipni to wasz czołowy strzelec(z ubiegłego sezonu) i gracz dużej klasy.Gil do obrony też nam sie przyda.Z polskiej ligi ciężko wam będzie ściągnąć lepszego od Podlipniego z prostej przyczyny (większość dobrych zawodników już podpisała kontrakty).
Mieliście 2 zawodników z kartami na ręce i zamiast podpisać z nimi niejako jako pierwszymi by nie podkupiła ich konkurencja zwlekaliście ,zwlekaliście i obudziliście się z ręką w nocniku.Co D.Laszkiwicza mam zupełnie inne zdanie-jest dobrym hokeistą.W Toruniu twierdzą to samo i żałują że od nich odszedł.Wystarczy że łaskawie zechcesz odwiedzić ich stronę internetową.O każe się na lodzie kto miał rację.Zupełnie nie wiem po co takie bzdety piszesz że on jest u nas po to by namówić Leszka do dalszej gry u nas?L.Laszkiewicz wielokrotnie się w kwestii gry wyraził że jeśli nie załapie się do Rosji to w PLH będzie grał TYLKO W CRACOVII .
Co do Karwina i jego banowania jestem zdania że wszystko można pisać także dosadną prawdę byle ona była w bez wyzwisk ,obrażania sponsora ,klubu .To od razu musi być usuwane.My nie chodzimy po innych forach np Podhala by was obrażać.U was moderatorzy podobnie by zareagowali jak to uczynił Karwin.
Bundy Napisał(a):
> Bez obrazy ale wydaje mi sie ze taplacie sie w
> swoim blotku i ze chcecie to robic wylacznie w
> swoim towarzystwie(oczywiscie nie mowie o
> wszystkich).Nikt z nas (obcych)nie przychodzi tu
> sie napinac,wszczynac klotni czy obrazac wasz
> klub.Wydaje mi sie ze Piter 1977 zostal usuniety
> bo pisal dosadna prawde,ktora szczegolnie jednego
> z was mocno bolala......
Posłuchaj Bundy
Powyższa wypowiedź bez znajomości chamskiego tekstu
pitera1977 jest po prostu głupia, źle o Tobie świadczy.
a ja mam do was jedno pytanie czy pomyślał z was ktoś co będzie z hokejem w Cracovii jeśli w tym roku nie zdobędziecie mistrza w następnym sytuacja się powtórzy i pan Filipiak odejdzie zawodnicy wrócą do swoich klubów trener Rochaczek zwieje pierwszy jak on to potrafi przykład kilka lat temu Krynica kto będzie wtedy grał jak nie macie swoich wychowanków znów będziecie jeżdzić i zbierać zawodników którzy się nie zmieszczą w swoich skladach żeby tylko u was zagrali i najlepiej za darmo przykład parę lat temu tak robiliście byle tylko przetrwać zbieraliście juniorów z Unii,Podhala,i skąd się tylko da, fajnie że zrobiliście silną drużynę że są dobre wyrównane mecze tylko tak jak mówię pomyślcie co będzie za kilka sezonów bo kryzys dopadnie każdego,tak jak teraz dopadł Unie i przetrwają go tylko dlatego że mają swoją młodzież i za kilka lat znowu będą potęgą w naszym hokeju,ale poco myśleć o przyszłosci lepiej cieszyć się tym co jest teraz ,a ja jeszcze raz mówię karvin odblokuj Pitera bo on też pisał prawdę i krytykę też trzeba przyjąć.
dopóki krytykował to nic mu przecież nie działo się
potem dostał ostrzeżenie ode mnie
nie zareagował tylko zaczął w jeszcze bardziej chamski sposób obraża Crac ovię
więc wyleciał z forum
to jest forum Cracovii i powinien(eś) się z tym liczyc
a przetrwaniem Cracovii się nie martw - martw się swoim klubem - tak jak ja nie pouczam Cię co masz zrobic żeby było lepiej w Podhalu tak Ty nie pouczaj mnie co mam zrobic żeby było lepiej w Cracovii
damy sobie radę
jak już nieraz dawaliśmy
owen1 Napisał(a):
> a ja mam do was jedno pytanie czy pomyślał z was
> ktoś co będzie z hokejem w Cracovii jeśli w tym
> roku nie zdobędziecie mistrza w następnym
> sytuacja się powtórzy i pan Filipiak odejdzie
mogę się założyć, że szybciej niż pan Filipiak odejdzie pan Wojas :D
Więc zamiast martwić się o nas - martwcie się o siebie.
Witam.
Pitter zasłużył sobie na bana niewątpliwie za "całokształt twórczości". Nie czytałem ostatniego posta (tego usuniętego), ale skoro Karvin go usunął i dał mu bana, to pewno wiedział co robi.
Z tego co po potterze pozostało pozwolę sobie zacytować np. to:
"leesior ty sie nie bój o Podhale a martw sie raczej aby Laszkiewicz został a pan profesorek nieznalazł sobie innej zabaki.haha.jesli chodzi o górali to skoro sa tacy be to po co wasi włodarze tak chetnie po nich siegaja??no tak zapomniałem tez że wy płaczki Krakowskie jestescie i grac twardo nieumiecie a pozatym wy zawsze jestescie pokrzywdzeni ...nawet inwestycje ida na druga strone błon a wy dalej musicie sie kisic w tej stodole swanej lodowiskiem.a gdy juz niedaj boze ktos osmieli sie u was wygrac to wspaniale wspieracie swój zespól okrzykiem SPRZEDAWCZYKI!!HAHAHA"
Jak wam się podoba: "profesorek, płaczki Krakowskie i stodoła zwana lodowiskiem". Czy to jest, jak tu niektórzy piszą - pisanie całej prawdy ?
Pzdr.:Leesior
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)