ale który Kiedewicz bo jak wiem jest dwóch :/
co do reszty transferów to ponoc Radwanski zostaje w Podhalu ale moze sie myle
Laszkiewicz to byłaby swietna wiadomosc tak samo pozyskanie trójki z Oswiecimia
o obcokrajowcach to az strach pomyslec co bedzie jak zwieksza limit obcokrajowcow a cos czuje ze tak bedzie od tego sezonu :)
Piotrowscy jesli przyjdzie ktos z Oswiecimia to jeden z nich ( obronca moze odejsc )
Voznika nalezy bezwzglednie zatrzymac to samo z easy riderem Witowskim
-
-
Spekulacje , Transfery Sezonu 2006/2007
chodzi o Łukasza Kiedewicza bramkarza jak na drugiego po Radziku moze byc ,choc Witek napewno jest bardziej przyszlosciowy
toż wiem, że o Łukasza K. (przecież napastnika nie porównywałbym z Jawą czy Witkiem :). Według mnie to obecnie jeden z najsłabszych bramkarzy w lidze. Kiedyś zapowiadał się dobrze, ale lata siedzenia na ławie zrobiły swoje. Przypomnij sobie jakie szmaty puszczał w ubiegłorocznym plaoffie
no napewno zeby bramkarz byl dobry musi duzo grac
Zakup Łukasza Kiedewicza z TKH jest dobrym posunieciem trenerów i działaczy naszego klubu. Ten bramkarz jak spojrzymy na statystyki z ubiegłego sezonu był lepszy od reprezentanta kraju Wawszkiewicza. W sumie rozegrał w ubiegłym sezonie około 20 spotkań. Młody Witek choć napewno perspektywiczny zawodnik będzie miał się od kogo uczyć rzemiosła bramkarskiego. Ja i kibice obawiamy sie czy klub z Torunia będzie chciał "puścic "Kiedewicza do Krakowa.Za ten transfer trzymamy kciuki.
moze Kiedewicz ma w ostatnim sezonie lepsze statystyki od Wahy, ale gorsze od Witka:
http://www.hockey.pl/index.php?page=tn&tnid=POLEL2006&body=plgkstats
pomijam już to, że Kiedewicz ma 29 lat , a Witek 25
Dla mnie Kiedewiecz to najlepszy wybór z mozliwych (śr. na mecz 1,96 w ostatnim sezonie). Wiek w tym przypadku działa raczej na korzysc zawodnika, ma wieksze doświadczenie (przykład - Jaworki 27-34 - najwięcej osiągnął). Za tym transferem jestem jak najbardziej za!
Sluchajcie...tak to jets jak sie nie daje szansy. TKH to porazka, układy, znajomości, korupcja, duzo i dlugo mozna by o tym mowic. Moim zdaniem jezeli da sie chlopakowi szanse pokaze na co go stac, a stac go na wiele. Wazne zeby dobrze go przyjac - osobiscie wieze ze mu sie uda. Poczekamy zobaczymy, a tym czsem zycze mu wszystkiego naj...
Pozdrawiam
Nightfever, rozwin swą myśl... Na jakiej podstawie piszesz...
"TKH to porazka, układy, znajomości, korupcja, duzo i dlugo mozna by o tym mowic."
Jeżeli piszesz o takich sprawach to podaj chociazby fakty o tym swiadczace. Jak dla mnie jest to stek bzdur, równie dobrze to samo napisac moglbym o Cracovii, Podhalu, Unii czy kimkolwiek innym.
Co do Łukasza Kiedewicza, to solidny bramkarz, szkoda gdyby miałoby Go zabraknąć w składzie TKH, już w zeszłym sezonie Kiedziu był bliski przejścia do Podhala. Po sezonie Łukasz zapowiadał, że nie chce dalej być nr 2, a tak zaperwne by było w przypadku przejścia do Cracovii.
W przypadku przejscia zycze Lukaszowi jak najlepiej, zapewne bedziecie mieli z Niego pocieche.
chyba jednak będzie ten Kiedewicz, bo już prasa pisze że trenuje z Cracovią. Cóż Zięba zna się lepiej ode mnie ;). Może będzie bronić lepiej niż w TKH
Ja jestem pewien ze Kiedewicz się tu sprawdzi. Napewno bedzie chciał się nam pokazać z jak najlepszej strony i jeszcze nie raz bedziemy jemu i całej drużynie kibicowac :)
A na forum Podhala płaczą,że Radwański podpisał kontrakt z Cracovią.Ale nie widziałem nigdzie potwierdzenia tej informacji.
A jak byscie widzieli KLISIAKA W CRACOVII ?:)
Ja bym osobiscie nic nie mial przeciw temu ,jesli by dalej byl takim skutecznym strzelcem.
Znając prawdę o nim i o Puzi.....to sam nie wiem..
hehehe tak szczerze to juz gdzies o nim pisalem i mysle ze skoro ze Sliwa nie przedłuzono kontraktu to wlasnie Klisiaka bym wzioł do tej druzyny chłop sporo potrafi , ma doswiadczenie w rozgrywkach miedzynarodowych a jeszcze stworzyc np. atak Pasiut - Klisiak - D. Laszkiewicz to byłoby cos
Dobra ale co z voznikiem i Piotrowskimi??
Wydaje mi się że drużynie przydałby się Klisiak zwłaszcza że prawdopodobnie odchodzi Horny. Ktos kto jest doswiadczony, ma autorytet, zawsze gra ma maksa...
ponoc jest decyzja ze moze grac 5 zagranicznych w nowym sezone ,czekamy na potwierdzenie !!!!! to jest dobra wiadomosc dla Cracovii:)
dobra wiadomosc :) czyli Horny , Pinc , moze Hartmann ale tutaj mam coraz wieksze watpliowsci czy do tego transferu dojdzie :( , zostanie ten obronca co u nsa grał i ... niedajboze Szafarik :/
gdzieś wyżej było:
wersja 3: Scibran, Pinc, Hartman
wersja 5: j.w. + Horny i Szafarik
a wieść o pięciu stranierich wydaje się być pewna bo pochodzi od TW (tj. donosiciela) PZHL o pseudonimie "Wito" z Gdańska.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)