Wychodzę w domu już nie wytrzymam...
hej heja heja...
-
-
Adrenalina...
Jeszcze parę godzin i będziemy MISTRZAMI co jak co ale nam się to należy !!!
A JA SIEDZE W PRACY DO 17!!!!! CHYBA JAJO TU ZNIOSE A JAK MNIE KLIENCI WKURWIAJA TO HISTORIA!!!!!! :P
mnie tez juz szlak trafia mialem dzisiaj wziasc pare rzeczy na hokej w tym tez aparat i wszystko pozapominałem
juzmnie zaraz cos trafi czemu mecz nie jest o 17ej ????
Jeszcze 3 godziny i 14 minut.
dev Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> mnie tez juz szlak trafia mialem dzisiaj wziasc
> pare rzeczy na hokej w tym tez aparat i wszystko
> pozapominałem
>
> juzmnie zaraz cos trafi czemu mecz nie jest o 17ej
> ????
BO JA PRACUJE DO 17!!!!!! TO PO TO ZEBYM MOGL ZDAZYC!!!!! :P
Ja też się już zbieram:) Wszyscy na mecz! Jedziemy z dopingiem i pokażmy, że mistrzowska drużyna ma godnych kibiców!
a ja w pracy siedze i tez juz nie moge sie doczekac jeszcze tylko 3 h i juz meczyk:)))
PS ktos mi wczoraj podsunal pomysl ze moze nasi hokejisci przegraja zeby klub zarobil na biletach w piatek:P
Hej heja heja! Cracovia mistrzem hokeja!
A po meczu wszyscy na rynek!
PKN Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Hej heja heja! Cracovia mistrzem hokeja!
>
> A po meczu wszyscy na rynek!
Mysle ze zawodnicy chyba tez tam będą :)
.
na rozgrzewke:))))
http://s32.yousendit.com/d.aspx?id=2D3623S9UDI3V2YUIU9FGTAXG3
I jak tu teraz wytrzymać do piątku?
No właśnie :) Mnie już cisnienie zrzera :D
[b]Byle Do piatku ![/b]
JA PITOLE!!!!!!!!!!!!!!!!! ZARAZ MNIE KREW ZALEJE!!!!!!!!!!!! A TU JESZCZE DO PIERWSZEJ W ROBOCIE!!!!!!!!!! MAM NADZIEJE ZE NIE PRZYWALE Z TEGO NAPIECIA ZADNEMU KLIENTOWI BO BEDZIE KWAS!!!!!!!!!!! JUZ NERWY MI SIADAJA!!!!!!!!!!!! :P
Moze uspokoic nerwy wymyslajac jakas przyspiewke mistrzowska badz zmieniajac jakas np:
Tytuł (mistzrza) jeeeest naaasz ten Tytul nam sie nalezy nie damy nikooomu nikomu nie damy ..........
Ten tytuł jest nasz, ten tytuł do Pasów należy...
Mam już parę latek, ale takiej adrenaliny jeszcze we krwi dzięki Cracovii nie miałem (no może w 70 minucie meczu we Wronkach, jak Baran strzeliłna 2:0)
Zdecydowana większość obecnych dziś na hali nigdy nie przeżywała czegoś podobnego.
Coś czuję,że powoli zaczyna się nowy złoty wiek dla Pasów
HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJ
HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJ
CRACOVIA!!!
ja juz koszulke załozyłem aby cisnienie spadło. Pomogło na 5 minut. Dobrze ze zaraz wychodze
Hej heja heja! Cracovia mistrzem hokeja!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)