szampan się chłodzi ;)
-
-
Hej, heja, heja... CRACOVIA MISTRZEM HOKEJA!!!
blisko blisko , coraz blizej
Ja pitole jeszcze nigdy nie czulem takiego radosnego napiecia i nerwowki! Normalnie nie moge wysiedziec w robocie!!!!!!!!!!!!!!!
To tak dla rozluznienia:
KTO MISTRZEEEEEEM JEEEEESTTTTTTTTT?????????????
KTO WYGRAAAAA MEEEEECZ????????????????????????????? :):P
.
a ja wlasnie wyszedlem z lodowiska z trybuny Vip bo polowa niej huczy o odpuszczeniu meczu. Nie wiem dlaczego i po co ale jesli profesor mowi nam o sprzedaniu "produktu", jak jest oszukiwany przez PZPN czy inne organizacje to ja sie PYTAM dlaczego nas KIBICOW CRACOVII ma tez w dupie.Wdalem 30 zlotych moze to niewiele ale do jasnej cholery mam prawo wiedziec dlaczego?. Rozumiem tylko ze ta chwilowa "niedyspozycja" wywolana jest tylko przez chec "dorobienia" na biletach, bo przeciez nastepny mecz jest tez w Kraku. Jesli PASY dzis wygraja to bardzo przepraszam bo wyszedlem po 2 bramce i nie znam koncowego wyniku.Wierze ze gks nie zlapie wiatru w zagle i nie spierze NAM dupy,ale coz ekonomia wziela gore...
I tak na zawsze wierny ... CRACOVIA
Bez nerwow Panowie w piatek bedzie po zawodach , wygramy zdecydowanie !!!
Pomimo wielu krytycznych uwag z mojej strony Pasy sa obecnie najlepszym zespolem
naszej ligi i majstra wezma zasluzenie!!
Co do szopek , no coz taki jest juz styl naszego kierownictwa sekcji , wiele
lat "pracy " w naszych FOOTBOLOWYCH 2 i 3 ligach zostawil okreslone pietno...........
Znam te emocje!!!!!!
Taki jest sport ,a Tychy nie wypadły sroce spod ogona.Każdy z trzech dotychczasowym meczów był bardzo wyrównany ,a wygrywaliśmy ,bo dopisywało nam też trochę szczęście.Teraz karta się odwróciła i to Tychy miały więcej szczęścia.Ja osobiście jestem bardzo zbudowany wczorajszym spotkaniem.Wspaniała atmosfera na trybunach,niespotykana liczba kibiców ,ostatnio to tyle osób pamiętam jeszcze w latach osiemdziesiątych na meczu z ...Tychami kiedy Wieczrkiewcz strzelił bramkę na 3:3 ,na 19 sekund przed końcem oraz niesamowita walka na lodowisku i brakło tylko szczęsliwego końca.
Ale co się odwlecze to nie uciecze i w piątek bedziemy świętować MISTRZOSTWO !!!!!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)