ehhh nie chce mi się czytać tego postu!!!
Gdybyście byli w pewnej restauracji na hokeju i piłce w ostatni piątek,to byście zaraz wyciszyli poparcie dla filipiaka.
Dam przykład, Surma chciał przyjść do klubu przed rokiem(?) Legia krzyknęła za niego 200 tys zł(?) a pan profesor powiedział won. W piatek Surma byl w moim mniemaniu jednym z lepszych na boisku.
Filipiak za małą cene kupił sobie naszą tradycje.
Ehhh szkoda gadać o tym gościu :(
-
-
POPARCIE DLA FILIPIAKA
taaaak Zbychu więc najlepiej ramię ramię z Miętą ruszyć do frontalnego
(chyba już nikt nie ma wątpliwości ,że zaplanowanego i zorganizowanego) ataku na Filipiaka i MKS???
Człowieku najgorszy możliwy moment na wojny wewnętrzne...
PS: sądząc po tym co tu wygłosiłeś można w ciemno powiedzeć nazwę tej restauracji.
Zbychu ,najlepsze u Ciebie jest.....2 x ( ? )
na tej podstawie nie buduj zdania o Cracovii.....
a jeżeli jesteś tak przybity informacjami ze znakiem ( ? ) to musisz zmienić knajpę na taką bez PLOTEK :-)
Miejmy nadzieje, że po uroczystościach 100-lecia się wszystko wyjaśni.
Pod Gruszką?
Nasłuchałeś się Marchewczyka i teraz głupoty pleciesz. Przecież ten pijak ramie w ramie z lassotą idzie...
Zbychu Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ehhh nie chce mi się czytać tego postu!!!
> Gdybyście byli w pewnej restauracji na hokeju i
> piłce w ostatni piątek,to byście zaraz wyciszyli
> poparcie dla filipiaka.
> Dam przykład, Surma chciał przyjść do klubu przed
> rokiem(?) Legia krzyknęła za niego 200 tys zł(?) a
> pan profesor powiedział won. W piatek Surma byl w
> moim mniemaniu jednym z lepszych na boisku.
> Filipiak za małą cene kupił sobie naszą tradycje.
Zbychu: Twoje pieniądze? Ile Ty dałeś na Cracovię?
Za różne rzeczy można krytykować. Ale czy ktoś chce dać na coś sowje pieniądze, czy nie, to jego sprawa. Ciesz się, że daje. Bo bez tych pieniędzy nie vgralibyśmy w I lidze...
Tenże Surma, przypominam (lubię go choćby z przyczyn rodzinnych i powiązań Cracoviackich jego ojca i stryjka) nie strzelił karnego CXracovii.. raz mecz wyjdzie, raz nie...
Jak mamy kogoś kupowac, to wolę młodego perspektywnicznego a nei zawodnika na wylocie. Poza tym chyba Surma jest pomocnikiem? Tu mamy nie najgorszą sytuację - za kartki pauzuje się jeden mecz.
>
> Ehhh szkoda gadać o tym gościu
Jak już kiedyś parafrazowałem - Profesor Filipiak - zaufanie, które procentuje.
Bez profesora Cracovii by nie było(duza zasługa Misiora , grupy stu i Stawowego-szkoda że te czasy nie wrócą) Chłop dostaje po głowie za to że zaczął wojnę z listkiewiczem i tym co się dzieje w pzpn dzieje-afery ,spotkania sprzedane i bez reakcji.Tylko czarownice sobie znaleźli Profesora i Cracovię-warszawska szajka
zbychu nie słuchaj głópców Surma powiedział że nie przyjdzie do CRACOVII bo boi się kibiców to jedno a drugie Wdowczyk powiedział że Surma nie jest na sprzedaż i taka jest prawda
Panie profesorze. Ja – prawdziwy kibic, chodzie już od ponad 20 lat na Cracovię. Widziałem już wiele. Nigdy nie zrobiłem nikomu nic złego a sport był, jest i będzie dla mnie tylko i az piękna zabawowa. Pragnę wyrazić panu wdzięczność za postawienie Cracovii na nogi i pełne poparcie. Uczciwie powiem, ze nie podoba mi się to, ze z normalnego, przyzwoitego i porządnego człowieka prasa robi jakegos herszta bandytów. To jest tylko w tym kraju możliwe! To wielki wstyd!
Panie Lasota -rece precz od Cracovii!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)