Maaciek to Tatara Kasper Czechem jest? ;)
-
-
RZUCIDŁO, TATARA, USZALEWSKI, BALIGA, ZIMOŃ - Nie trzeba się bać stawiać na Nowych piłkarzy
oczywiście
Raczej Shukravy po fryzie:)
albo inny Jagr...
czechem to On raczej nie jest...a fryzurka....orginalna :))
he he ...
Kacper Tatara "czeski" wychowanek Motoru Lublin ...
;)
19 dni później
I znów nowe debiuty z owodu fali kontuzji. Tym razem Uszalewski i Baliga.
Czemu tak mało stawia się na wychowanków (Baliga), a ciągle tak zaskakująco dużo na przyjezdnych (Uszalewski), skoro wychowankowie i tani są (nic się im nie płaci), i jeszcze na dodatek lepsi... Ale jeśli Uszalewski dobrze zagrał (nie sądze) to już nic nie mówię...
stach Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Czemu tak mało stawia się na wychowanków (Baliga),
> a ciągle tak zaskakująco dużo na przyjezdnych
> (Uszalewski),
Uszalewski grał raptem w 2 meczach ...
to jest dużo?
Baliga zadebiutował mamy nadzieję ze jeszcze sie przyda ...
> skoro wychowankowie i tani są (nic
> się im nie płaci),
bzdura ...
dowiedz sie lepiej a potem zabieraj głos ...
> i jeszcze na dodatek lepsi...
lepsi?
od kogo?
na jakiej pozycji?
ktos kto sprowadzał chłopaków do Cracovii robił to wlasnie dlatego ze Oni byli lepsi ...
> Ale jeśli Uszalewski dobrze zagrał (nie sądze)
trener ocenia czy zawodnik dobrze zagrał ...
a po meczu z Arka Białas pochwalił obu juniorów mówiąc ze zagrali na 5+
> już nic nie mówię...
tu sie zgodzę najlepiej juz nic nie pisz ...
Wg mnie dlatego, ze na skrzydlach (Uszalewski) mamy znacznie wieksze braki niz w srodku (Baliga).
I dobrze ogrywać młodych:)
Na nowy sezon bedą już rutyniarzami:)
i kurwa połowa Kmity Zabierzow + 3/4 Skawinki;)
A Prof to przeczyta i dojdzie do wniosku, że jak mamy taką zdolną młodzież to po jaką cholerę kupować jakichkolwiek graczy...[img]http://www.emotikony.friko.pl/emots/2/chytry.GIF[/img]
Sorry, ale nie sądze, że Tatara jest lepszy nawet od Bani. Z tego co słyszałem najlepsi młodzi to właśnie Baliga i Jeleń, a reszta mocno odstaje. Oczywiście wszystko to opieram na tym, co się dowiedziałem czy gdzieś posłyszałem oraz tego, co udało mi się zauważyć na boisku (dlatego wogóle nie przemawia do mnie to jak grają przereklamowani wg mnie Uszalewski i Tatara, raczej myślę, że mają dobrych menedżerów).
Dlatego niech profesor raczej sprowadzi kilku dobrych i solidnych zawodników. Z niektórych, nielicznych naszych młodzieńców może coś być, ale to mimo wszystko jeszcze nie teraz. W innych klubach I-ligowych mają naprawdę często dużo bardziej utalentowaną młodzież. Nie ma się więc co podniecać, choć oczywiście występy młodzieżowców zawsze godne są uwagi i choćby wzmianki.
Ja nie napisałem że nasi łodzi zawodnicy to geniusze:)...Tylko wolę takiego gościa bo on gryzie trawę...Wiadomo że z tej dryzyny ktora miała 3 miejsce w juniorach to przebije się 2 góra 3 zawodników....
tylko żeby nie było tak że przebiją się tlko ci w których zaiwestowano pieniążki.
stach Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Sorry, ale nie sądze, że Tatara jest lepszy nawet
> od Bani. W innych
> klubach I-ligowych mają naprawdę często dużo
> bardziej utalentowaną młodzież. Nie ma się więc co
> podniecać, choć oczywiście występy młodzieżowców
> zawsze godne są uwagi i choćby wzmianki.
Moze tak,a moze nie.Zeby o tym wiedziec trzeba dac im szanse i samemu sie przekonac..
Kiedys sie nie bano mlodych wpuszczac np.Podsiadlo czy Nazimek dostali bardzo wczesnie szanse i jej nie zmarnowqali...
Csasami jest tak ze wyrozniajacy sie junior nic nie pokazuje w "doroslej"pilce i odwrotnie
przecietny w junior robi karirre w 1 druzynie...
a ja mam pytanie gdzie teraz gra Szwajdych ???
w Kmicie Zabierzów
Baliga to nasz chłopak i zobaczycie że już niedługo bedziemy mieli z niego sporo pociechy. Chyba jedyny z juniorów któremu zwykłe obozy zagraniczne z pierwszą drużyną nie poprzewracały choć troche w głowie. Do tego bodajże jedyny z tych juniorów z tradycjami pasiastymi w rodzinie, a to musi procentować :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)