Co tu dużo mówić, 57 lat przyszło czekać kibicom Cracovii na taki moment, bez wsparcia Pana ni byłoby tego... Dziękuję!...
-
-
Panie Profesorze - dzięki!!!
dziękuję,ja też czekalem 20 lat
Ja również dziękuje Panie Profesorze za spełnianie naszych marzeń!!!!!
Dziekuję i ja :)
Wielkie dzieki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dziękuję
pamietam pierwszy moj mecz z Sanokiem ( R.Steblecki Show ) przez tyle lat nawet nie marzylem o tym ,ze Cracovia moze walczyc o Mistrza. Bez wzgledu na wszystko mowie dziekuje
Dziękuje
4 dni później
[i]To jest forum hokejowe - na tematy piłkarskie wypowiadaj się na odpowiednim forum
dziękuję
Karvin[/i]
:)
za wszystko - dzięki!
Stokrotne dzięki.
Dzieki za hokej ale profesorze piłki nie mozna olewac:( a reklama jest dzwgnia handlu i pilka nozna ma wieksze przebicie trzeba tylko wzmocnien i statru w pucharach europejskich:):) a walka o zloto jest na 1 miejscu tylko jak zamiast transmisji giertych gada to mnie krew zalewa i takie niestety przebicie medialne ma hokej:(:(
WIELKIE DZIĘKI TAKICH SAMYCH SUKCESÓW W PIŁCE I JUŻ NAM NIC NIE TRZEBA!!!
Pif paf - To Forum Hokejowe!!! Jak Ci się coś nie podoba to pisz na pozostałych forach!
5 dni później
Panie Profesorze, jeszcze raz dziękuję za te chwile szczęścia i radości, których nam tak bardzo brakowało!
To co się wczoraj wydarzyło jeszcze niedawno mogło się pojawić co najwyżej w snach...
ps.
dziś wszędzie piszą, że było 4.500 kibiców na naszej hali. Kilka lat temu chodziło nawet po 50...
Zakopane dziekuje Panu.
Jeszcze raz DZIĘKUJĘ 100% POPARCIA DLA PAŃSKICH DZIAŁAŃ
Dziekuje za niezapomniane chwile profesorze
Parokrotnie na łamach tego forum z dezaprobatą przyjmowałem pana decyzje związane np. z ograniczeniem pojemnosci stadionu i dostepu do kupna biletow na mecze piłkarskie i w tym temacie ciągle podtrzymuje swoje zdanie...
ALE dzis chciałbym podziekowac panu za to ze zbudował pan wielką hokejową druzyne Cracovii na miare mistrzostwa Polski(!!)
Bo kazdy niezaleznie czy hurra-optymista, umiarkowany realista czy wiecznie marudzący malkontent, zdaje sobie sprawe z tego ze bez pana Comarchowskiej finansowej inwestycji nie było by dzis MISTRZOSTWA POLSKI w hokeja i ekstraklasy piłkarskiej na Pasach.
Dlatego jeszcze raz dziękuje.
Dobra robota Profesorku :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)