.......piękne sen........wygralismy derby.Zawsze przed derbami mam taki ale ten byl wyjątkowy, taki realny....bedzie dobrze.
Do boooooooooooooooooooooooju Cracoviaaaaaaaaaaaaaaa
p.s. przepraszam ze zalozylem osobny temat ale musialem sie uzewnetrznic:-)
-
-
MIAŁEM SEN............
jakies czary!!!!;) ja tez mialem ten sen dzis. bylo 2-0.
I obudziłes sie zlanay potem...:P
wcale sie nie obudzilem........jeszcze śnię......
i jestem pewien ze nie tylko Khalidowi i mi snią sie takie rzeczy...
ja czekam na znak od Dziadka - to był prawdziwy pasiak,
bilet na derby powierzyłem innemu WIELKIEMU PASIAKOWI którego też już tu nie ma ,
może pomoże ;)
jak nie, to nic się nie stanie - przystepujemy do tego meczu słabsi niż w poprzednich meczach - może dlatego mamy wygrać ?
tez kiedys mialem sen :/
...jak sie cos sni, to pozniej w rzeczywistosci jest na odwrot.
tych ktorzy chcą mi spieprzyć nastrój proszę o niewypowiadane się w tym temacie:-))))
Mnie sie snilo ze poprzednie przegramy 3:0 po stałych fragmentach, i tak sie stało. Wiec awruk nie jest na odwrot.
a mi sie snilo ze wygrałem w totka. kiedy moge isc odebrac wygraną? :D
a mi sie snilo ze jadłem pierogi ruskie i co to oznacza ?
a jebać sny :P one i tak nie istnieją :D
to znaczy ześ rusek i bedziesz pracowac w kolchozie!!
Kurna... byśta nie spali do niedzieli do godziny 16.30!
Obudzić się!
I na całej "quervie":
HEJ
HEEJ
HEEEJ
CRACOVIA!
A ja myśle że z taką formą Cracovia może wygrać ale najwyżej z Odrą Wodzisław. :):]
Snilo mi sie. Bramka na 1:0 w koncowce :)
wiecie mnie pierwszy raz sie śniło przed derbami właśnie wczoraj, było 0-0 , nie wiem czy to dobrze???
Obstawiłem 1-0 dla nas!
A mnie sie nic nie snilo ale wypiłem dzisiaj tyle gorzałki za naszych i tyle toastow za naszych wzniosłem że innej opcji niż zwycięstwo nie ma !!!
Do Boju Cracovia !!!!!!!!!!!!!!!
Mialem bardzo obeszerny sen, wymienie tylko smaczki:
1) Zero dopingu w 1 polowie (nie prowadzimy).
2) P. Tarnowski w spikerce z podbitym lewym okiem
3) Zostalismy ze Swistakiem wygonieni z budynku spikerki przez klubowych klakierow Tabisza, kiedy chcielismy zjesc roladke miesna :)
4) Kartoniada rozkladana przez Oprawcow w przerwie
5) Myslalem ze pada bramka na 1:O dla nas, a nagle ktos z boku mnie uswiadamia ze to na 3:4 :/
Zmykam na estadio.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)