Bo ustaliło sie od poprzedniej wiosny ,ze jak coś źle to atakujemy bez miłosierdzia a dobre sprawy pomija się milczeniem.
Dzięki Craco za profesjonalnie skręcone i szybko "dawane" klipy z hokeja!
-
-
Ja tak tylko przy okazji chciałbym podziękować....
o dokladnie. czestokroc lepiej niz telewizja krakow :)
dobra robota.
Dziękuję.
Do godziny powinien być niedzielny...
ja równiez dziekuje za te fragmenty meczów ...
dla mnie to jedyna okazja zobaczenia pasiastego hokeja ...
TVP3 Kraków niestety nie mam szans oglądać ...
p.s.
z dobrze poinformowanego źródła wiem , że wszyscy ci tak na TP jadący na forum skrzetnie owe filmiki na swe kompy ściagają ...
hokej ponad podziałami ...
;)
nie wszyscy, nie wszyscy...
Jeśli to twoje "źródło" jest tak samo dobrze poinformowane we wszystkich sprawach, o których piszesz - to gratuluję :P
ja nie sciągam :D
ale tez dziekuje w imieniu innych kibiców ;)
też macie się o co kłocić;) Kto ściąga ten ściąga.
Ci co ściągają to ściągają i się cieszą. Ci co sa przekonani ,że nawet wrogowie zaprzysięgli biuletynu jak jeden mąż ściągają to tez się cieszą że dobrym uczynkiem do przyszłej powszechnej zgody się przyczyniają;)
Tak BTW: czy ktoś by mi nie wysłał klipu z treningu noworocznego Craco ale tego w dobrej jakości? Nie mogę coś z trackera zassać.
ja ma taki 6 megowy jak chcesz...
kto nie ściąga... ten za... hej hej ;) :D:D:D
[b]Khalid[/b] na forum Strefy w dziale download/inne masz do pobrania ten własnie filmik w dobrej jakości . !! :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)