hehe - nie ogladalem, to pytam :) bo zawsze mogl palnac cos o tym ,ze Pasy nie musza grac w I lidze albo inne glusptewko ;)
-
-
18.30 TV Kraków - ogladać !!!!!!!!!!!!!
niewie ktos czy pojawi sie na ITVP ten program czy niemam na co liczyc ?
z Banią mogli się powstrzymać ;(. Można sobie jechać na niego, ale np. na forum, gdzie nie zagląda.
A co do Mikulskiego, to może oglądaliśmy inny program. Ja słyszałem wypowiedź w wersji podanej przez Kajaka.
Trener nie musi czuć Cracovii. Cracovię czuł np. trener Kmita :P
jeśli ktokolwiek poza kibicami ma czuć Cracovię - to zawodnicy. Ale takie telefony jak ten o Bani na pewno w tym nie pomogą
No ale interpretacja jest prawem kibica :)
pasiak na zawsze Napisał(a):
-------------------------------------------------------
a co do slow lopez to
> zartobliwie nie wybacze mu ze powiedzial ze bardzo
> by chcial zeby dalej Wisła byla mistrzem , tfu tfu
> ! gosc nie czuje wogole Cracovii , nic a nic !
Gdzie Ty tam usłyszałeś, że życzy Wisle mistrzostwa to juz chyba tylko Ty wiesz najlepiej, ciekawy jestem też co to znaczy, ze trener "czuje Cracovie" czy chodzi o to, ze nosi wąsy , dres i bierze winę na siebie??;-);-)
Panowie. Mikulski na pytanie jak ocenia szanse Wisły na obronę tytułu powiedział, że chciałby żeby tytuł pozostał w Krakowie i że życzy Wiśle jak najlepiej. Trochę chłopa chyba zaskoczyli tym pytaniem o Wisłę zamiast o Cracovię a jak chciał być elegancki, to powinien powiedzieć, że życzy Wiśle jak najlepszego miejsca czyli... tuż za nami :P
steam-roller Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> z Banią mogli się powstrzymać ;(. Można sobie
> jechać na niego, ale np. na forum, gdzie nie
> zagląda.
A jazda po nim na meczach ? Nawet prosto w oczy mu się dostało za Jame... Chyba się przyzwyczaja.
Tutaj przynajmniej to miało kultrualne ramy. Bania może odpowiedzieć na zarzuty swoją grą... nawet jakby po strzelonej bramce w Derbach pokazał nam (a dokładnie częsci z nas) gest Kozakiewicza to by się nie obraził :)
Jeszcze jeden z redaktorow przypomnial bardzo dobrze Mikulskiemu ze Cracovia ma bardzo wymagajacych kibiców [i]"nawet bardziej wymagajacych niz po drugiej stronie bloń"[/i]
A co do Piotrka, to mysle ze jakby sie przejmowal zdaniem kazdego kibica na jego temat to mialby klika tysiecy problemow na mecz :)
tomecki ha ha ha , naprawde smieszne z tymi wąsami ! on sie wogole nie wczuwa w role , wydaje mi sie ze tak sobie mysli niech sie dzieje co chce, mnie Filipek i tak nie ruszy , ale moze sie myle ! a powiedzial apropo pytania o mistrza miedzy legia czy wisla , ze chcialby aby zostal mistrz w Krakowie , to w tamtej chwili bylo jednoznaczne !
ja bym chcial tylko zauwazyc ze trening to oni mieli pozniej bo o 20:30 dopiero jechali w strone stadionu, wiec nie mowcie ze na treningu ostatnim ich nei bylo
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)