a ja querva dalej w pracy:(:(:(:(
10 minuta i już 3 kary dla nas?
-
-
III starcie: Cracovia - Podhale 1-2
czy jest gdzies relacja live??
bo kurwa do 21 w pracy jestem :(
FOREVER CRACOVIA
http://www.cracovia.pl/b_live.php?id=83
[url]http://www.cracovia.pl/b_live.php?id=83[/url]
Khalid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Po prostu zachowują się jak chamy i dorabiają
> ideologie do buractwa.
W piątek w Krakowie odbędzie się trzeci mecz półfinałowy w Polskiej Lidze Hokejowej pomiędzy Cracovią i Podhalem (stan rywalizacji do czterech zwycięstw 1-1) i ponownie nowotarżanie po spotkaniu nie podadzą rąk krakowianom.
To zwyczaj obowiązujący w play off m.in. w NHL i ligi słowackiej, który do Polski przeniósł trener "Szarotek" Lubomir Rohaczik.
W play off toczy się twarda, zacięta walka, której celem jest wyeliminowanie rywala. Na tyle mocno zostało to zakodowane w psychice nowotarskich graczy, że postanowili oni nie dziękować przeciwnikowi za rywalizację w trakcie play off. - Stanie się to dopiero po ostatnim meczu rundy - zapowiedział słowacki szkoleniowiec Podhala.
Pomysł został uzgodniony z zespołem Cracovii. Między sobą dogadali się kierownicy drużyn oraz kapitanowie. - Nikt do nikogo nie czuje urazy - wyjaśnia kierownik Wojasa Podhale, Jacek Kubowicz. - Doszliśmy do wniosku, że przy tak napiętym kalendarzu rozgrywek nie będziemy "macać się" co dwa, trzy dni. Takie są wspólne ustalenia z Cracovią.
Oba zespoły poinformowały o tym sędziów, ponieważ nie chcą, by nie potraktowano ich zachowania jako postawy nie fair play.
22 min. Kolusz i przegrywamy
Cracovia - Podhale 0:1 (0:0;;)
:(
już 0:2 :(:(:(:(:(
no coz napewno druzyna Cracovii to juz nie ta sama z poczatku sezonu
Napewno brak P,URBANA I HORNEGO DAJE TERAZ ZNAC O SOBIE J
JA JUZ SIE OBAWIAM ZE TO POWOLI KONIEC HOKEJA W kRAKOWIE
Gdyby słowa kolegi okazały się prawdą to długo byśmy się nie pocieszyli,
chociaż dobre i to.Szkoda że atmosfera sukcesu w obu sekcjach chyba się
skończyła.
32 min . wciąż 0:2
ale pierd...licie 3 mecz dopiero, a wy już koniec hokeja w krk ogłaszacie
na mecz korwa sie zbierać a nie gadać !!
nie wykorzystujemy gry w przewadze - nie jest dobrze
Widzę że koledze Volt'owi nerwy puszczają.
Nic nie przewidujemy, tylko tak po cracoviacku sobie "płaczemy",
a w głębi duszy i tak wierzymy w wygraną - nawet wbrew logice.
Mi nawet nie chodzi o ten mecz ale wogole o calosc w tym roku 2006 naprawde jak na taka druzyne gramy wielkie nic
cytat
36minuta
Koniec kary Pasiuta - 58 sekund Pasy zagrają w przewadze. Nieprawdopodobne!!! Śliwa nie trafił do pustej bramki! Koniec kary Wilczka.
Kwaśniak jest słodziutki :
".... ostatnia szansa dla biało-czerwony, dla zespołu Podhala "
ile jest bo mi nie wchodzi stronka MKS???
SERWE WYWALIŁO I RELACJI NA WWW.CRACOVIA.PL NIE MA:(
forever cracovia
moze jestem slabej wiary ,ale raczej w cuda nie wierze A juz napewno nie po tym co pokazuja w tym roku
Po drugiej tercji 2:0 dla Podhala
po dwóch tercjach
0:2
w/g RK
1:2
nieuznali nam bramki 2 Safarika
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)