pogoń:cracovia
0:4
pasy pasy pasy
-
-
kto wygra mecz
hool?
chyba alkohool!
nikt nie wygra... marzy mi się remis...
2:3 dla Pasow!!!
PASY PASY PASY.........
Są (POGOŃ) bardzo pewni swego i to się ZEMŚCI.Nawet sprawa z treningiem była dla nich dobrym pretekstem do złośliwych działań.
Raczej nie wierze w remis.
0:1 (w bramkach ...)
PASY !!!!
cze wszyskim aj mysle ze bendzie 0:1 dla cracovii
===AvE CrAcOvIa QrDwAnÓw===
Pogoń-Cracovia:1-2 .
Zobaczycie,że przy 2-0 dla nas kibice Pogoni zaczną chasać po murawie,głośno przy tym sapiąc i wygramy walkowerem 3-0;-)
Pierwszy raz w życiu tutaj typowałem,ale jestem przekonany,że jutro ich zjemy,bo to są baby,oni się nas poprostu boją heheheh.
Jestem już na niezłej k....wie,a gdzie tam do wyjazdu!!!!!!
CRACOVIA!!!!!CRACOVIA!!!!CRACOVIA!!!!!CRACOVIA!!!!!CRACOVIA!!!!
Pogon -Cracovia 0-1 lub jak kto woli odwrotnie w nazwie ale nie chciałem bo by mogło zabrzmiec cokolwiek nie Hooltularnie
Śledzie dostana 2-1 i pierwsze miejsce Nasze !!!
//DO "ZABAWA_NA_CALEGO// Po co podkrecasz atmosfere ktora i tak juz jest napieta i wystarczy ze znajdzie sie kilku takich jak ty i dojdzie do tego ze to wy od NAS bedziecie uciekac. Przyjezdzaja kumple ze stolicy a oni juz nie jedna zadyme rozkrecili, oby tylko nie jutro.
ZAPASZAM DO SZCZECINA !!!!!
POWITA WAS PIEKLO !!!!!!!!!
Wiadomość zmieniona (16-10-03 22:10)
PASY - no bo jak nie to kto?... ;)
Chciałem poruszyć temat treningu Naszej Cracovi na stadionie w Szczecinie.Jak myślisz czy to lęk przed Pasami czy poprostu chodzi wam o hajs.
Mamy na tyle godności żeby potępić tamten czyn, ale przepraszać? za co?! Przepraszasz każdą zamordowaną osobę, gdy morderca jest ze Szczecina?! No właśnie...
Cały stadion śpiewa z nami, teraz POGOŃ ze swymi fanami,
trzy punkciki dziś zdobędzie no i w pierwszej lidze będzie!!!
Czy wygrywasz nam, czy nie,
my i tak kochamy cię,
nasze serca z tobą są,
krzyczą "Pogoń gol, gol, gol".
TYLKO POGOŃ SZCZECIN
POGOŃ - CRACOVIA 3 - 1
Pogon-Cracovia
2:3
SZYMCIU KSC >>> jakoś sie raczej nie zdarzyło aby kibic Pogoni zabił innego kibica a u was to chyba normalne. W końcu nie tak dawno kibic hutnika został zabity przez waszego "kibica". I to dla Ciebie nic nie znaczy?? Wydaje mi sie że jednak jest za co przepraszać...
Macie dobrą drużynę więc dlaczego nie pokażecie że potraficie być też dobrymi kibicami. Przygotujcie sie na piekielny doping jakiego jeszcze w życiu chyba nie widzieliście
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)