Autor: H.K.S.C. (IP zapamiętane)
Data: 20 lut 2006 - 18:27:18
...Tu chodzi konkretnie o ten ostatni mecz, mecz w którym odpuscili Podhalu i to najbardziej mnie boli, Podhalu które robiło takie problemy z Piotrrowkimi i Voznikem, Podhalu gdzie kibice na meczach wywieszaja wislackie flagi!!!
nie filipiak i nie najemnicy
CRACOVIA TO MY
-
-
Cracovia - Podhale Niedziela 19 II godz. 17.
Mam nadzieję (a może wrażenie?), że po tym co się stało, po tej reakcji publiczności nasi rozpierdolą w pył Podhale w Play-offie. O tym przekonamy się już za tydzień.
Przy okazji zapytam nieśmiało: Jedziemy do NT mimo zakazu?
Od kiedy zaczyna się przedsprzedaż biletów w NT?
apropo wyjazdy do NT , ja jestem za tym aby jednak jechac !! przeciez mozna kupic bilety w kasach i usiasc normalnie w ... osob na sektorze :)
Unia ostatnio jakoś zasiadła w sektorze gości
W czwartek w "31" o 19:00 będzie projekcja meczu z Podhalem. KOTU, H.K.S.C. i innych chętnych zapraszam.
A gdzie to jest?
Starowiślna "31".
nie macie juz co ogladac, przypominam ze jest olimpiada,
wszyscy do Nowego Targu!!!
wole jazde figurową w wykonaniu kobiet ;DDD
4 dni później
cofam swoje ostatnie wypowiedzi dot. poprzedniego meczu z podhalem ;)
podhale jest faktycznie mocne. nasi hokeiści mają słabszą passe i faktycznie groźnego rywala.
gorole przyjęli taktykę jaką zawsze Cracovia w stosunku do nich przyjmowała : ostra walka na bandach, jak najwięcej zwarć i blokowania krążka i systematyczne "katowanie" presingiem.
Musimy zakończyć jak najszybciej tą rundę bo każdy nastepny mecz będzie trudniejszy - do następnej rundy przejdziemy (jeśli wogóle) mocno poobijani więc trochę czasu na odnowę bardzo by się przydało!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)