"...Mam wielką nadzieję, że zrobimy im jutro kuku..."
Obyśmy sobie nie zrobili kuku.
-
-
Cracovia - Podhale Niedziela 19 II godz. 17.
D.J a niby dlaczego ??
z przyjemnoscia zobacze jak dzisiaj Podhale bedzie walczlo o życie i mam nadzieje , ze nasi i m nie odpuszcza bo jak dlamnie zapowiada sie dzisiaj przedsmak tego co nas bedzie czekac juz za pare dni
Bo wg mnie lepiej grać z przeciwnikiem który ma dziury w tyłach ( Podhale)niż mającym betonową obronę i świetnego bramkarza ( TKH ).
w sumie masz racje
w normalnej naszej formie to Toruń mógłby mieć Aebischera nawet w bramce - pytanie czy będziemy tak dobrze przygotowani...
To będzie ostatni test, mecz prawdy przed decydującą rozgrywką jaka jest play off. Niestety, ostatnie wyniki nie napawają optymizmem.... Chciałbym bysmy wygrali, nawet jeśli potwierdzi się w ten sposób jakaś teoria spiskowa dziejów.... Przed play off wszystko jest możliwe, ale na razie mozna odnieść wrażenie, że to co zostało zaplanowane przed sezonem i dotychczas wydawało się niemal pewne, w tej chwili zaczyna powoli uciekać....
Karvin Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> w normalnej naszej formie to Toruń mógłby mieć
> Aebischera nawet w bramce - pytanie czy będziemy
> tak dobrze przygotowani...
>
No własnie, co się stało z tą formą????? Play off się zbliża, a dzisiaj mamy za rywala drużynę, która walczy o życie..... To ostatnia szansa by sprawdzić formę przed tą rozgrywką.... Trudno o lepszego sparingpartnera.... Nie mozna jednak tego meczu potraktować jak sparring....
dokladnie rok temu jechalismy do N T pamietny pierwszy mecz play of i powiem wam szczerze ze nie wierzyłem w wygrana do momentu jak rozpoczoł sie mecz i mijały minuty, wkoncu doszło do mnie ze ten mecz mozemy wygrac i jak sie pozniej skonczyło to vwszyscy wiemy
Czy moze mi ktos napisac jaki jest wynik meczu i gdzie moge sledzic relacje na zywo?
2:0 - 11 minuta
Wielkie dzieki
-----------------------------
fanatyzm nie zna granic
CRACOVIA DUBLIN
-----------------------------
Relacja z meczu jest takze w radiu Krakow.
2:3 dla Podhala
w pizdu zaczynam sie obawiac mam wykupione bilety lotnicze na final
---------------------------
fanatyzm nie zna granic
CRACOVIA DUBLIN
---------------------------
No i 2:4.. :(
Cóż za q...a "powalający" rezultat i cóż za "profesjonalizm"...
Wyszedłem na 1 min. przed końcem. Powtórze tylko co powiedział prezes Misior: I jak w takich warunkach przekonywać inwestorów do wchodzenia w hokej?
Coś mi się ów sławetny mecz z GTS przypomina.
Widocznie wyjazd do Nowego Targu się bardziej kalkuluje;-)
Napewno lepszy niż wyjazd do TKH , szkoda meczu :( bo sie dobrze zapowiadał
Po meczu słychać było gromkie sprzedawczyki.Dlaczego tego nie krzyczeliście w Piątek nie chce być niczim adwokatem bo sam nie znam prawdy ale może poprostu Cracovia ma lekki dołek ?
Kicha jakich mało. Totalny brak zaangażowania. Mogliby chociaż wcześniej zapowiedzieć, że dzisiaj będzie ślizgawka a nie hokej.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)