Koniec.
-
-
TKH Toruń - Cracovia nr 6. godz. 18:30
szkoda tylko ze L,Laszkiewicz dzis nie mial ani bramki, albo choc asysty:(
i troche za wysoka ta przegrana 4-1:(
Dla mnie juz PLAY -OFF ROZPOCZYNA SIE W NIEDZIELE 19,02 2006. :)
Tak jest, w niedzielę wybieramy sobie przeciwnika w półfinale...
Myślę a nawet jestem pewny, że w niedzielę Leszek Laszkiewicz przejdzie sam siebie.
A jego brat w Sosnowcu nie będzie gorszy.
Sprawiedliwości stanie się zadość.
Z Podhalem porachujemy się już pojutrze a z Unią w finale.
I tak sojusz podhalańsko - oświęcimski dostanie w dupę.
wybaczcie.. ale jakoś ambiwalentny stosunek mam do tego wyniku:(:(
No to się mecz szykuje w niedzielę!
i to właśnie jest niedobrze. Podhale zagra o życie, będzie kosić i wymęczy naszych chłopaków przed PO. Lepszy byłby mecz piknikowy.
a mecze to się mają szykować na finał play off
moze sie naraze forumowiczom , moze sie naraze wszystkim negatywnie nastawionym do Podhala , wiadomo ile to nam krzywd wyrzadzili ,ale szczerze mowia ,wole grac z nimi w play off !! my nie potrafimy za dobrze grac z TKH , to sa bardzo ciezkie mecze, to jest daleki wyjazd , wiec apleuja do zawodnikow :D zagrajcie w niedziele na luzie dla publicznosci :)
"skład" Cracovii (za hokej.net, czyli takich, co "o hokeju wiedzą wszystko"). Pisownia oryginalna:
Radziszewski (Kachniarz); [b]Cschorich[/b]; Scibran, Dulęba ; Marcińczak, Chabior ; [b]Adamus. Piotrkowski[/b], Galant ; [b]Kolendra[/b]; L. Laszkiewicz ; Sarnik ; [b]Słabo[/b], Horny - [b]Safari[/b] ; Voznik, Pasiut ; [b]M. Piotrkowski[/b] ; Śliwa, Cieślak ; Urban ; Witkowski.
jak widać - nie wszystko wiedzą :P
Chyba ktoś se w Wordzie wersję poprawiania założył i walnął "popraw wszystkie" no i tak wyszło. :D:D
dla mnie to było jasne..chłopaki przegrali z toruniem , torun wygra w niedziele , w niedziele tez my wygramy z podhalem i play off zaczniemy od meczu z toruniem :)
Czytam to wszystko z niesmakiem, wtopilismy dosyc wysoko a tutaj wszyscy
sie niemal ciesza , co nas obchodzi rozgrywka miedzy Podhalem i Toruniem
no chyba ze to jednak prawda ze teraz Torun nam sie podlozy w play-of
ale jezeli tak jest to to juz nie hokej jest a pedalstwo jakies!!
hmm???? Kanada tez przegrywa ze Szwajcarami
poza tym BITWE mozna przegrac ,wazne by wygrywac WOJNE
Pewnie ze mozna , nawet i wojne czasem mozna przegrac , ale uwazam
ze nie powinnismy z nikim wchodzic w uklady.
bo pozniej rodza sie plotki takie jak np: ze wygralismy play-of z Podhalem
z powodu odpuszczenia meczu paru zawodnikow ktorzy mieli a niektorzy nawet
przeszli do nas.
Masser naprwde nie wierz w to co mowia i pisza inni ,szczegolnie z Nowego Targu:)
oni wyjatkowo namącili w PLH w tym sezonie
Wygraliśmy play - off z Podhalem bo mieliśmy Romana II Tomasa.
A teorie spiskowe rodzą się tam gdzie meczu się nie widzi a tylko o nim słyszy.
na układy ie ma rady!!!!!!!!!!!!!!!!
Szanowny AjKocie ja tak jak i ty nie wieze w te sugestie i jezeli przeczytasz uwaznie
to co napisalem zauwazysz ze celowo uzylem slowo "plotki".
Natomiast gloryfikowanie przecietnych zawodnikow ktorym wyszedl mecz rodzi
sie zazwyczaj tam gdzie brakuje praktycznej wiedzy na temat hokeja oraz nalezytej
skali porownawczej.
Jeszcze ciekawszy cytat:
"Po tej bramce toruńscy kibice świadomi tego, że nawet kolejne zwycięstwo ich pupili w Sosnowcu nie zapewni im awansu do czołowej czwórki zaczęli skandować gromkie…[b]``Cracovia, Cracovia``[/b] dając w ten sposób do zrozumienia, że pośrednio w rękach tej właśnie drużyny leży los ich zespołu."
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)