Może już ciszej nad tą trumną? Poza Twoim komentarzem cała dyskusja o wąsach praktycznie ucichła, ale Ty musisz wywlekać zapomniany temat tak, jakby kogoś wciąż to obchodziło.
Nie wiem czy zauważyłeś, ale mamy już nowego trenera, Stawowy mało kogo już tu obchodzi. A że ktoś pisze, że biedne Tychy... widocznie mu zależy na tym, aby GKSowi szło jak najlepiej.
Nie chodzi mi o to, co się dalej dzieje ze Stawowym, bo ten temat w końcu po to właśnie jest. Tylko o roztrząsanie kto go lubił a kto nie.
-
-
Re: Dalsze losy naszych byłych sportowców, trenerów , smakowite historyjki itp.
^^ Łżesz czy o drogę pytasz ? :)
Przerzuć na poprzednią stronę to zobaczysz kto co wywleka ;)
Aha , i nie znoszę hipokryzji i faryzeuszów. Możecie mi jechać o StawoLoverów , przerzutów i innej maści pięknych wyzwisk.Ale to tylko miód na moje Pasiaste serce.
EOT z mojej strony bo chyba już wszystko napisałem.
Zboro Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ^^ Łżesz czy o drogę pytasz ? :)
>
> Przerzuć na poprzednią stronę to zobaczysz kto
> co wywleka ;)
>
> Aha , i nie znoszę hipokryzji i faryzeuszów.
> Możecie mi jechać o StawoLoverów , przerzutów
> i innej maści pięknych wyzwisk.Ale to tylko
> miód na moje Pasiaste serce.
>
>
> EOT z mojej strony bo chyba już wszystko
> napisałem.
Pisałem już kilka tygodni temu jednemu z młodych kolegów, który uważa że WS ma pasiaste serce żeby porozmawiał z zawodnikami, którzy grali w 3 lidze przeciwko Proszowiance jak na temat Cracovii wypowiadał się ich ówczesny trener WS. Gdyby dzisiaj distał propozycję z gts-u to by powiedział że takiemu klubowi się nie odmawia. Więc proponuję ostrożnie z tym uwielbieniem Cracovii przez WS.
Pasiak64 Napisał(a):
> Pisałem już kilka tygodni temu jednemu z
> młodych kolegów, który uważa że WS ma
> pasiaste serce żeby porozmawiał z zawodnikami,
> którzy grali w 3 lidze przeciwko Proszowiance jak
> na temat Cracovii wypowiadał się ich ówczesny
> trener WS. Gdyby dzisiaj distał propozycję z
> gts-u to by powiedział że takiemu klubowi się
> nie odmawia. Więc proponuję ostrożnie z tym
> uwielbieniem Cracovii przez WS.
A kto jest krystalicznie czysty ? Jest trenerem ,więc z czegoś żyć musi. Grało u nas wielu z przeszlością nawet z R22 i jakoś to nie przeszkadzało jak dobrze wykonywali swoją pracę.Jego wkład w Cracovię jest bezsprzeczny . Interesują mnie suche fakty ,a nie ,że ktoś tam coś powiedział , nie dosłyszał , przekręcił , zmanipulował na własny użytek i żeby teoria się nie zawaliła. Jeśli są jakieś nagrania na youtubie to poproszę..ale chyba nie ma co odgrzewać koltetów. Niech mu się wiedzi gdzie tam jego noga postanie ;) Tychy chętnie zobacze w Ekstraklasie i całym sercem będę im dobrze życzył.
Sebastian Szałachowski rozbił bank, był zdecydowanie najlepszym piłkarzem niedzielnego spotkania pierwszoligowców z reaktywowanymi "Orłami Engela". Zdobył dwie bramki.
http://sporteuro.pl/sport/publicystyka/373-pi%C5%82ka-no%C5%BCna/10917-prze%C5%82amali-kl%C4%85tw%C4%99-bo%C5%84ka,-zawstydzili-m%C5%82odzie%C5%BC.html
Oj widzę że Stawotaliby się uaktywniły :D
ian thorpe Napisał(a):
> eredin Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Nie chciał być w Cracovii... Trudno, Cracovia
> > będzie bez niego
>
> Nie chciał ? Może nie dostał dobrej (wg niego)
> propozycji finansowej. Chcieć to może i chciał.
> Lechia w tym roku ma grać o pudło, więc dobry
> fachowiec znalazł tam pracę.
Czyli jak z piłkarzami - jak ktoś sypnie groszem zaraz zmieniają barwy klubowe.
-------------------------------
odpiszę tutaj, bo tam wątek zamknięty. Z piłkarzami, z trenerami jest jak z naszymi rodakami którzy w liczbie ok 2 mln zł wyjechali za kasą za granicę. Zapieprzaja tam na zmywakach, budują domy Niemcom, lub zbierają winogrona we Francji. Jednym słowem, obcy sypią groszem i już Polskę nasi rodacy opuścili. Dorabianie ideologii do zmieniających barwy klubowe kopaczy czy też trenerów jest niepotrzebne - tam pójdą gdzie lepiej płacą. Skórski dostał lepsze warunki i poszedł.
http://www.90minut.pl/news/234/news2343713-Wojciech-Okinczyc-i-Michal-Peskovic-zagraja-w-Podbeskidziu.html
Okinczyc w PBB.
Ulat wczoraj niestety dal do pieca nieźle :(
nie mogłem go słuchać...
"I sędzie użył tego SZPREJA" :P
Ulat komentaz - porażka
[quote="Sjemion Milosevic"]
Zmieniając temat: przygodę z Cracovią jeszcze pan pamięta?
- Krakowski klub nie był wobec mnie uczciwy. Gdybym tylko dostał szansę, na pewno bym ją wykorzystał. [b][u]Dobrze wspominam jedynie kibiców. Proszę ich ode mnie pozdrowić[/u][/b]
[/quote]
Chłop naprawdę miał pojęcie o grze na stoperze ale podobno kolana miał w proszku.
Oczywiście tylko "podobno" bo te same kolana nie nadawały się do gry w Cracovii ale bez problemu mogły pracować dla innego klubu. Mikulić też "podobno" ...
podobny problem z kolanami mial Takesure Chinyama z ktorego zrezygnowalismy wlasnie ze wzgledu na ten problem.
Jednak zanim mu te kolana wysiadly to nastrzelal troche bramek dla Legii.
Wojtek z ''synem" dyktafonem w Tychach
http://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/i-liga,duet-wojciech-stawowy-krzysztof-przytula-w-gks-tychy-,artykul,475152,1,359.html
Khalid Napisał(a):
> > Zmieniając temat: przygodę z Cracovią jeszcze
> pan pamięta?
>
> - Krakowski klub nie był wobec mnie uczciwy.
> Gdybym tylko dostał szansę, na pewno bym ją
> wykorzystał. Dobrze wspominam jedynie kibiców.
> Proszę ich ode mnie pozdrowić
>
>
> Chłop naprawdę miał pojęcie o grze na stoperze
> ale podobno kolana miał w proszku.
Kiedys sam pisalem czy ktos wie co sie z chlopem dzieje. Zapamietalem go jako solidnego stopera ktory wygrywal wszystkie "glowy".
życzę Stawowemu samych takich goli, dla dobra Tyszan oraz piłki w Polsce
http://www.youtube.com/watch?v=5JoE4SZRcNk
tiki-taka wytrenowana przez młodych zawodników
" Ponoć obaj rozglądają się już za wzmocnieniami do trzynastej drużyny ostatniego sezonu I ligi"
niech sprowadzi tych Gizów, których obiecywał przez dwa lata przy Kałuży.
Mam nadzieje że weźmie tam z sobą lale Żytkę i druga gwiazde Strausa.
Oj duży błąd robią w Tychach. - za parę miesiecy zacytuję ten post.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)