Kafarski we Flocie
http://www.2x45.com.pl/aktualnosci/17603/tomasz-kafarski-wraca-na-trenerska-lawke-wziela-go-flota-swinoujscie/
-
-
Re: Dalsze losy naszych byłych sportowców, trenerów , smakowite historyjki itp.
Czesio Palik nowym trenerem Okocimskiego
Czesia"nine fingers" odkopali :) Dobrze,bo browar na miejscu będzie miał,a i wódeczka się znajdzie...
dzisiaj Zióło debiutował w Dąbskim w meczu z Wawelem, Dąbski dostał dwójke od nas, potem przy jednym z fauli Zióło nie wytrzymał uderzył dzieciaka dostał czerwień a reszta zawodników nie wytrzymała i sędzia obawiający się linczu uciekł z boisko przerywając mecz
Już miałem gratulować Expertowi'11 awansu do tak znanego klubu jak Wawel, a tu widzę, że Klepaczka walczy o awans do międzyokręgowej, a Wawel o utrzymanie w "Serie A"...
No ale po dzisiejszym walkowerze wyprzedziliście Niegoszowiankę Niegoszowice, Zióło się przydał :D
Dzisiaj w Balicach na lotnisku widziany Marek Baster.Nie rozmawiałem z nim w ogóle,bo nie było czasu ale wyszło na to,że jest...taksówkarzem(chyba,że tak to odebrałem).Szkoda chłopaka,bo w tej chwili podejrzewam,że takich Strunów i innych gadów mógłby nauczyć gry w piłkę....
Jest taksowkarzem
Aston1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Już miałem gratulować Expertowi'11 awansu do
> tak znanego klubu jak Wawel, a tu widzę, że
> Klepaczka walczy o awans do międzyokręgowej, a
> Wawel o utrzymanie w "Serie A"...
>
> No ale po dzisiejszym walkowerze wyprzedziliście
> Niegoszowiankę Niegoszowice, Zióło się
> przydał :D
ustalmy że przyszedłem ratować ten klub :)
90 minut Mateusza Klicha w zwycieskim meczu
Venlo - Zwolle 0:2
Po 30 kolejkach są na miejscu 14
Do końca 4 kolejki i Zwolle (beniaminek) ma 5 punktow przewagi nad barazem o utrzymanie
oraz 6 punktów straty do baraży o eliminacje do Ligi Europy :)
Grają mecze z druzynami ze srodka NEC, Utrecht, AZ i Den Haag (aktualnie te ekipy sa na miejscach 6, 9, 10 i 13)
No ciekawe
Smutny artykul o Krzysku Piszczku: http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/krzysztof-piszczek-przegrana-walka-o-zycie,1,5465025,wiadomosc.html
Marek Baster jest taksówkarzem i gra nawet w biznes lidze w airport taxi :) 2 liga gr b nie stzrelił mi bramki nie ten MArek co kiedyś :)
a może Ty taki dobry jesteś ;) Marek to był Marek...kawał porządnego Pasiaka...Po drugiej stronie był Siemion...ehhhhh takich już nie będzie Pasiaków z krwi i kości...Będą najemnicy dla których tylko kontrakt będzie ważny.
Wy-Dund(ee)-olony z United Cierzniak wylądował na Cyprze. Widać w kryzysie biorą tam wszystko jak leci
moze wzieli by Cie tez na swoje forum skoro biorą wszystko jak leci?
raf_jedynka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> 90 minut Mateusza Klicha w zwycieskim meczu
> Venlo - Zwolle 0:2
>
skroty ciagle przede mna, ale widzialem ze Kliszek pojawia sie teraz w rozpisce na srodku pomocy, podczas gdy wczesniej widnial/gral na skrzydle
Łukasz N. (obecnie Zawisza) idzie w ślady Łobodzińskiego - 8 miesięcy dyskwalifikacji. Zapewne jednak się odwoła i dogra sezon
[b]Łukasz Merda[/b] - stare, ale jare: http://sportslaski.pl/ktokolwiek-widzial-ktokolwiek-wie-co-sie-stalo-z-lukaszem-merda,sport-slaski,39018,info.html
Taa Nawotczyński kara,która została wymierzona 11 kwietnia (jak podają na piłkarskiej mafii na blogu) a w meczu niedzielnym 14 kwietnia grał tak?
Beznadziejna plotka albo decyzja wchodzi od nowego sezonu bo inaczej nie grałby w meczu niedzielnym(14 kwietnia) z Gieksą!
nie plotka. Autor bloga jest draniem, ale informacje ma. Zresztą poczytaj sobie zawiszaku 3 posty wyżej. Wyrok jest nieprawomocny i N. (co to dawał sędziemu Walkowi grubą kasę za wypaczenie wyników baraży Cracovii z Polkowicami, a niejedyny to jego grzeszek - poczytaj sobie uzasadnienie) zapewne się odwołał i dogra sezon. Ale w następnym sezonie możecie o nim zapomnieć - tak jak Baniak o Ł.
swoją drogą - tracę szacunek do Zawiszy. Coraz więcej handlarzy ma w składzie.
zabawne, jak ja prosiłem surama żeby przyznał się do błędu i pokazał dowody na swoje bezmyślne, niepoparte żadnymi argumentami paplanie to do dziś nie dostałem odpowiedzi od niego, śmieszny człowiek :)
a żeby trzymać się tematu, wywiad z Suvorovem http://academia.md/noutati/interviu/alexandru-suvorov-espanyol-este-cea-mai-puternica-echipa-la-care-am-fost-in-probe-video
o ile można jako tako ufać google translatorowi to myśli o grze w europejskich pucharach i coś tam o Espanoylu gada :D
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4wDLDmUvNKU#at=116 1:14 - gol Suvorova z ostatniego meczu (ligowego?), fajne ma tam Alex warunki do gry nie da się ukryć :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)