Lenczyk trenowal miedziowych?....:D
-
-
Re: Dalsze losy naszych byłych sportowców, trenerów , smakowite historyjki itp.
Znaczy Janasa ;].
Ulatowski miał u nas pecha. tylko dlatego ze lechia to kurvva nie zycze mu powodzenia
Nie wierzę własnym oczom, już zapomnieliście bezradność tego trenerzyny po kolejnych wpierdolach?....
Facet jest tylko i wyłącznie dobrym materiałem na asystenta, natomiast samodzielnym trenerem pełną gębą nie będzie NIGDY (brak mu autorytetu, osobowości i cech przywódczych).
W Lechii znajdzie się od razu pod sporą presją i no cóż... nie powiem, żeby mnie to nie cieszyło, zwłaszcza w kontekście rywalizacji o utrzymanie ;)
[url=http://www.futbol.pl/artykul/107727.html]Pasjonat wraca na trenerską ławkę?![/url]
wrocil na lawke Lechii Gdansk
[b]Przerwa na mecze reprezentacji była idealną okazją do pokazania się dla Mateusza Klicha. Polak po długiej karencji w rezerwach zagrał w sparingu Wolfsburga z drugoligowym Energie Cottbus. "Wilki" przegrały, a za jednego z winowajców został uznany Polak![/b]
W Wolfsburgu wrze - po porażce 1:5 z Borussią Dortmund atmosfera w klubie jest fatalna. Choć trochę złe wrażenie mogła zatrzeć wygrana w sparingu z Energie. Polak, pod nieobecność wielu reprezentantów kraju, dostał szansę. Klich zameldował się na murawie w 46. minucie przy stanie 0:0. Skończyło się 0:2...
Magath po końcowym gwizdku był wściekły. W drugiej połowie dał pograć wielu piłkarzom z drużyny rezerw, ale zostawił czterech zawodników z pierwszego zespołu: Helmes, Hleba, Josué i właśnie Klicha, którzy mieli zapewnić korzystny rezultat. Po meczu szkoleniowiec nie ukrywał, że jest zirytowany ich postawą. - To piłkarze, którzy chcą pokazać, co umieją. Ale później nie potrafią wykorzystać swoich szans. To jest niewytłumaczalne - przyznał szkoleniowiec.
Miał na myśli także Klicha, który jeszcze kilka dni temu deklarował, że nie myśli o wypożyczeniu, tylko chce powalczyć o miejsce w składzie Wolfsburga. A jak wypadł? "Wolfsburger Allgemeine Zeitung" nie miał wątpliwości: "ekstremalnie słabo". Polak, który był bliski wskoczenia do meczowej kadry (w weekend nawet pojechał do Dortmundu, ale ostatecznie nie znalazł się w "18" na spotkanie), prawdopodobnie na dłużej pogrzebał swoje szanse...
źródło: futbolnews.pl
Ps.Szkoda...
Życze mu jak najlepiej, ale Mateusza obecnie nie ma "w piłce nożnej". Zniknął, kwestia sporu czy wypożyczenie np do nas latem to był zły pomysł powraca i powróci jeszcze nie raz.
Nikt z piszących o tym meczu w polskich mediach nie widzial tego meczu. To jest mega dramat.
Wdział nie widział, jakie to ma znaczenie, jak niektórzy dziennikarze i tak piszą pod z góry przyjęte założenia. Klich miał niby być takim wielkim piłkarzem, a tu, jak na razie cienko to wyglada.
Według niemieckiej gazety Bild Klich jest na liscie piłkarzy którzy maja sobie szukać od stycznia nowego pracodawcy.
[url]http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/2011/11/11/klich-zostal-skreslony-przez-magatha-i-juz-w-styczniu-opusci[/url]
Chcialbym zeby wrócił do Pasów. Od poczatku byłem przekonany, ze tam wiele nie zwojuje...zobaczymy co bedzie.
Zaraz tu jego kumpel zainterweniuje , co by złego słowa na Mateuszka nie napisać.
pisałem...pisałem...za wcześniej !!! za bardzo się przypalił i ma za kare...chłop by grał teraz u nas i euro miałby pewne i później by się gdzieś wybił...brać go do nas...natychmiast !!!
Santo zaraz napisze że nie wierzy w te doniesienia i jeszcze zobaczymy że Klich będzie gwiazdą Bundesligi :D
Awaria tu nawet nie chodzi o to by cos zlego na Mateusza napisac, bo jest tak jak Isaac pisze - ZA WCZESNIE BYLO NA TEN TRANSFER!
Niech wraca , bede zadowolony.
brac go z powrotem, i nie mow Awaria zebys nie chcial go u nas na srodku, chyba zes taki masochista i wolisz aktualna padake ogladac :)
Wiadomo, że sytuacja Klicha nie jest różowa, ale błagam was - nie ma to jak na Bildzie polegać. Już nie pamiętacie jak w Niemczech jechano po Lewandowskim? Pół roku temu. Nie ten kapelusz na ten moment oczywiście, ale więcej umiaru :)
Wypiął na nas dupsko, niech robi kariere u szwabów.
Przecież w wywiadach mówił że u nas to piłkarski 3 świat.
Nam potrzeba innego trenera a nie Klicha.
jakby mial wrocic to oczywiscie podskocze z radosci
A czy u nas nie jest pilkarski trzeci swiat ....no dobra drugi?
a mnie się wydaje, że wczesniej nowego pracodawcy będzie zmuszony poszukać Felix :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)