Temat o naszych pilkarzach, a nie o Tabiszu smierdzielu.
Brawo Krzysiek !!!
-
-
Re: Dalsze losy naszych byłych sportowców, trenerów , smakowite historyjki itp.
5 dni później
Pamiętam jak pytaliśmy się Wojtka na spotkaniu co z Krzyśkiem, większość domyślała się, że coś jest nie tak (co jak co ale kłamać to Stawowy niezbyt umiał). Wszyscy myśleli, że po prostu Krzysiek ma nadwagę i Stawu ściemnia, bo nie chce żeby to wyszło poza klub.
Sam tylko przez kilka dni miałem z czymś podobnym do czynienia i wiem mniej więcej co się wtedy myśli.
Trzymaj się Krzysiek, WIELKIE BRAWA dla Ciebie!!!
Trzymaj się Krzysiu!!!
Niestety w naszym klubie pojawili się ludzie nie liczący się z ludżmi tylko z pieniędzmi.Ten wice to poprostu ''zwykły cham ze wsi u progu koryta''.
Na szczęście są jeszcze biedni ale uczciwi i normalni ludzie i chwała im za to.
Ogromnie ubolewam że takie typy są w moim ukochanym klubie ale jako zwykły kibic nie mam na to wpływu.
SERDECZNE POZDROWIENIA KRZYSZTOF!!!
Smutne to:(((.
4 dni później
Co do Stawa to moim zdaniem nie pójdzie do Legii.
Ale nie tweirdzę, że klubu nie zmieni :P tylko raczej zatoczy koło w swojej karierze trenerskiej ;)
Co do Krzyśka, to miałem przyjemność kopać z nim tą piłkę w Skawinie w tamtym czasie i muszę powiedzieć, że trzymał się na prawdę dzielnie i myślę, że niewtajemniczeni raczej by nie poznali po nim tego wszystkiego co przeżywał.
gratuluje powrotu do zdrowia!tabisz ponownie okazał sie śmieciem.a tego ze Piszczek nie gra w Pasach nie żałuje.to stary psiór ze skawiny,co opowiadał że gra dla żydów bo lepiej płacą..
Szlag trafia jak się słyszy co ten czereśniak rosołem perfumowany wyrabia w naszym klubie.....
Krzyśka szkoda.....Mam nadzieję że będzie ok.
Krzysztof Hajduk zastąpił na stanowisku trenera Dalinu Myślenice - zwolnionego przed kilkoma dniami Marka Holochera.
Związany niegdyś z Cracovią piłkarz, ma za sobą między innymi występy jako grający trener w Bolesławiu Bukowno. Jesienią był podporą drugiej linii myślenickiej ekipy. Jeszcze nie wiadomo, czy 34-letni Hajduk będzie szkoleniowcem czy grającym trenerem drużyny.
Pamietam jak gralem kiedyś w menagera liga polska.Jakis dodatek w gazecie i on byl moją gwiazdą :D
Wczoraj Stawowy w Magazynie OE, zastanawiał się i poddał w wątpliwość sens dalszej pracy w Gdyni.
...a dzisiaj zrezygnował.Podobno skłoniła go do tego postawa większości zawodników którzy myślami są już w innych klubach :/
Przykre. Mimo wszystko życze mu powodzenia :)
Dybczaka widziałem wczoraj pod kauflandem
wciąż w dresie,
ale niestety menel
Kto wie, czy Staw nie przyjedzie na Kałuży 13 maja...
...w dresie
Ale szkoda że nie z Wieśkiem Dybczakiem!!!
Wczoraj wieczorem (a w zasadzie dzisiaj, bo było ok 0'30) nadeszła wiekopomna chwiła i wyjaśniło się wreszcie kto jest polskim Fergusonem.
"Wiesz co mnie się spodobało, to że trener Stawowy wogóle po tym meczu (Zagłębie - Arka 6-0) nie narzekał na swoich piłkarzy, wszystko wziął na siebie, powiedział mea culpa, to ja ich nie potrafiłem zmobilizować, przygotować, umotywować... To takie dobre dobre zachodnie wzorce, bo tak jak nie pamiętam żeby przez 21 lat swojej menadżerskiej kariery sir Alex Ferguson powiedział cokolwiek złego, przed kamerami, na swoich piłkarzy, to taka dobra nauka dla niektórych naszych szkoleniowców"
Należy dodać, że miało to miejsce w najbardziej opiniotwóczym magazynie o naszej ekstraklasie. Chyba trzeba podesłać red. Twarowskiemu kilka linków do tematów na naszym forum. :D:D:D
5 dni później
10 kwietnia 2007 nowym trenerem III-ligowego Kolejarza Stróże
został Mirosław Hajdo, dotychczasowy trener IV-ligowej Alwerni.
Następcą Mirosława Hajdy na stanowisku trenera Alwernii został Leszek Gargula,
współpracujący z nim wcześniej w Cracovii i, jak on,
uczący w Szkole Mistrzostwa Sportowego.
trzy tygodnie później
http://www.kolejarz.stroze.prv.pl/
Hajdo jeszcze nic nie zrobił | 28.04.2007; 13:18
[...] Po tak słabych występach kolejarzy, nasuwa się od razu myśl na temat nowego trenera Kolejarza. Mirosław Hajdo jeszcze nic nie osiągał z zespołem ze Stróż. Pełni swoje stanowisko już od ponad 3 tyg. a Kolejarz w tym czasie nie wygrał jeszcze ani razu! Miał za mało czasu?
22 dni później
Witold Wawrzyczek strzelił gola dla swojego klubu GKS Jastrzębie
w zwycięskim meczu z GKS Katowice (3-2) III ligi, gr. śląskiej
dzięki temu zwycięstwu na 3 mecze przed końcem rundy Jastrzębie awansowało do II ligi
do III ligi się nadaje :)
też się nadaje ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)