No właśnie, kurz już trochę opadł, więc przydałoby się, by przedstawiciele TP na spokojnie wyjaśnili, skąd wytrzasnęli info o planowanym zatrudnieniu Motyki.
Pytam, bo gdyby okazało się, że była to prowokacja celem podgrzania i tak wystarczająco już niezdrowej atmosfery, to... szkoda słów.
Wydaję mi się, że akurat ja mogę zadać to pytanie z racji bycia zwolennikiem Stawowego (a więc o subiektywizm mnie nie można posądzać).
-
-
Stawowy w TV Kraków
Też mnie to interesuje...
Tak jak interesuje mnie, jaka będzie linia programowa Teraz Pasy za kilka tygodni...
O.K.Maniex poczekajmy spokojnie i zobaczymy co czas pokaze...
Dla porzadku : [[url=http://www.polskieradio.pl/_repository/_folders/f_73_527/3397.mp3]Stawowy w Kronice Sportowej[/url]]
Kilka zdań w końcowej części [przewinąć do 15 min. 15 sek. i posłuchać do 17 min. 10 sek.]- z komentarzami red. Bernasika
Nic się nie stało?
Oszukano kibiców przeprowadzając typową czystkę.Można było wywalić Wegrzyna to można każdego kto nie zgadza się z możnymi "prawie właścicielami"
Nie wyrażam zgody na manipulację na forum w wymiarze sportowym i emocjonalnym.
Pusciły Stawowemu nerwy, ale dleczego tak szybko to wykorzystano, prezes nie może winnic trenera za niekompetencje swoich płatnych pomagierów.
To oni są przeciwko piłkarzom Cracovi i kibcom.
Dośc malin w obrzucaniu się tanimi komplementami napnacze profesora! O tym, że nic się nie stało pomilczymy i wydramy lige siedząc na stołeczkach z nadpalonymi kiełbaskami. To początek. Takt się zaczyna kończyć uczciwośc na Świętej Ziemi.
Nie dajmy sie zrobić w profesorów fudbolu!Okradziono nas i poniżono. Stawowy to każdy z nas!
Kupiłem karnet na zasadach, które złmali płatni urzędnicy niech na rundę jesienną ze swoich kieszeni zaplacą nam za karnety.
Nie chodzi mi o to kto jest lepszy w lizaniu świętości prezesa.
Moherowy beret czy co ?? Patrz wyżej.
Hmmm...
Mam pewne problemy ze zrozumieniem przesłania "kapelunia"...
tak trudno sie zastanowic nad tym, ze moze Filipiak miał dość fochów Stawowego?
wycieczek podjazdowych w mediach, różnych mądrosci stadionowych specjalistów od futbolu?
moze ten kolejny raz to był juz o jeden za duzo?
Stawowemu moga puscić nerwy, a Filipiakowi nie?
Stawowy moze gadać dziennikarzom raz jedno, raz drugie, a Filipiak nie?
Stawowy to "geniusz" i "symbol", a Filipiak to chochoł?
zrobił sobie z gęby cholewę i teraz jest z tym problemem sam, bedzie sie z pół roku tłumaczył
ale nie: powinien przerwać urlop, wsiadać w samolot i wracac do Krakowa odkręcać problem sprokurowany przez jego pracownika
no i najlepiej zeby siedział na forum i sie tłumaczył, dlaczego robi jak robi
Pan trener Stawowy sprawial wrazenie w tym programie jakby caly czas byl zamroczony po ciekim ciosie na szczeke.. Nie ukrywam, ze mi go zal, aczkolwiek nie bylem jego bezkrytycznym fanem. No coz, zawalilo sie chlopu wszystko... Wieloletni kontrakt, ambitne plany zawodowe... Przy okazji "zwolnil" z pracy rowniez swoich wspolpracownikow... Trzeba bedzie teraz ruszyc w Polske "za chlebem"... A to wszytko przez ta chorobliwa ambicje ktorej swiadkami bylismy nie raz... W glupi sposob skomplikowal sobie zycie i to w momencie gdy wydawalo sie ze osiagnal stabilizacje na dluzszy czas.
Dla nas jest to juz historia, zycie nie znosi prozni...
Powodzenia Panie Wojtku...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)