Brawo Trenerze! Cracovia wreszcie gra a nie pitoli. Taktyka na zwisłę bardzo dobrze opracowana. Życzę dalszych sukcesów.
-
-
Trener Mikulski , Treningi , Sparingi, Forma i Taktyka drużyny (temat zbiorczy)
Piękna strefa na własnej połowie. Brawo. Jeżeli mogę się doczepić, to tylko do faktu, że drużyna wyszła niepotrzebnie 2 minuty za wcześnie na drugą połowę, co na tym mroźnym wietrze było bardzo niekorzystne. I efekt mieliśmy w kilku pierwszych minutach drugiej połowy.
Przy takiej pogodzie nie wolno wychodzić z szatni przed wyjściem przeciwnika.
Gratulacje trenerze Mikulski -wyciągnął pan jakże trafne wnioski .Wystawienie Rzucidły na lewą obronę to był strzał w 10!!!!!.Wielkie brawa za taktykę i maksymalne zmotywowanie zawodników.Taką Cracovię walczącą w każdym meczu jak o życie chcemy oglądać !!!!!!!.
Przylaczam sie do gratulacjii, teraz tylko to samo w Warszawie chociaż wiem że będzie cieżej dzięki''czarnemu panowi z mafi s.......ej''.Ale wiara nie tylko przenosi góry-jest motorem SUKCESU.
Ja też gratuluję derbów, wszystko bylo ok. Poza sędziom który sędziował tak jakby to Cracovia grała na wyjeździe...
A z Legią to przegrajmy, na złość gtsowi....
Brawo trenerze:-)
A Wojtek mądralo patrz i ucz się jak psiarni nosa sie uciera!!
Moje gratulacje dla Cracovii za te 1:1 osiągnięte w niekorzystnych warunkach. I - sza połowa bardzo dobrze.
To się Rumun zagotował, jak było widać :)
10 dni później
Brawo! Pokazal pan panie Mikulski, jak poprzednicy moge powiedziec ze pokazal pan Stawowemu jak sie gra... a raczej jak sie przegrywa 5:0 Wstyd i Hańba. Skoro Stawowego Zwą WueFista tp pan panie mikulski mozesz byc co najwyzej Przedszkolanką
Łubu Dubu Dj J M R , NAJWAŻNIEJSZE TO REFLEKS- zawsze możesz w''proszowiance'' nowy team budować z wodzem.
Nie obchodzi mnie kto trenuje a najwazniejsze sa wyniki, a jak ja mam isc do proszowianki to ty mozesz W.N.R
Dj Jan Maria Rokita Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nie obchodzi mnie kto trenuje a najwazniejsze sa
> wyniki, a jak ja mam isc do proszowianki to ty
> mozesz W.N.R
Nie wiadomo czy on nie jest z Reymonta...zreszta takich z z tamtej strony blon na tym forum widze wiecej....
Wystarczy poczytac co pisza....
REKLAMA: SZczakowianka poszukuje trenera klasy A ktory lubi koperty :P mile widziany pan Mikulski po okazaniu CV i Pitu:)))) i zaswiadczen z zusu od Kopert :P Spie....dalaj tam gdzzie twoje miejsce a od cracovii odpierdol sie
4 dni później
Stefan Białas trenerem Cracovii
- Nowym trenerem Cracovii jest Stefan Białas. Albin Mikulski pozostanie w Klubie na stanowisku managera - poinformował Teraz Pasy! prezes Janusz Filipiak.
Kontrakt z nowym szkoleniowcem zostanie zawarty na trzy miesiące z opcją przedłużenia na dwa lata.
(TP)
[img]http://www.legialive.pl/historia/slawy/bialas_koszulka.jpg[/img]
Stefan Białas
Data urodzenia: 08.12.1948
Kariera: Siemianowiczanka
1966-68 Ruch Chorzów
1968-72 Śląsk Wrocław
1972-77 Legia Warszawa
1977-78 Guegnon (Francja)
1978-80 Besancon (Francja)
1980-81 Noux-Le Mines (Francja)
1981-82 Paris FC (Francja)
1982-83 Creil (Francja)
zmienić TYTUŁ TEMATU !!!!!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)