No to Albin Mikulski trenerem Pasów - zapraszam do dyskusji
-
-
Trener Mikulski , Treningi , Sparingi, Forma i Taktyka drużyny (temat zbiorczy)
ja bym tak szybko nie "odklejał" tematu o Stawowym...
Szybko?
Stawowy nie jest trenerem od piątku czyli już prawie tydzień - dziś został podany oficjalny komunikat Klubu że trenerem jest Mikulski - to nie wiem o co jeszcze Ci chodzi...
Trzeba patrzec do przodu - co było to było witamy nowego (choc nie całkiem nowego) trenera ALbina Mikulskiego i powoli można znowu zacząc dyskutowac o nim - krytykowac, chwalic, wielbic, nienawidzic itd. takie już życie kibica ;)
Zmiana trenera to najjasniejszy punkt obchodów 100 lecia Cracovii...
Zobaczymy jakie Albin bedzie mial wyniki....:)
Ale mam nadzieje że w drbach zagramy inną taktyką niż pzrez ostatnie 3,5 roku graliśmy w ligach...Dlatego liczę że tym razem wygramy derby!
Ciekawi mnie czy profesor da mu na transfery?
Wreszcie jakaś konkretna informacja!
a mi nie podoba się to że zakmnięto tamten temat o mikulskim który miał już 6 stron a ten nowy został przyklejony nie wiem poco... przyklejonych tematów to ja prkatycznie nie czytam :(
Albin Mikulski z pewnością jest dobrym trenerem, ale czy w tym momencie dołączywszy do zespołu Pasów zdoła dobrze przygotować zespół do ligi. Stawowy przez wiekszość czasu przygotowywał zespół i teraz nagle pojawia się Albin, czy to nie wpłynie źle na zawodników. Dwie rózne koncepcje. Wiadomo, że takie zmiany w środku okresu przygotowawczego są złe, zobaczymy po wynikach i ocenimy czy to zamieszanie miało jakiś wpływ...
Obawiam się czy Albin da sobie rade z taktyką. Kluczowi zawodnicy od 4ech lat grali piłke Stawowego, do rozpoczęcia sezonu czasu niewiele razej już nie przestawią się na system gry Stawowego, Albin chcac czy niechcąc (choc przypuszczam ze bardziej niechcąc) bedzie skazany na kontynuacje tego stylu gry, no zobaczymy co z tego wyniknie.Tak jak już pisaliście Derby to będzie wielka chwila prawdy dla Mikulskiego- albo stanie sie nowym idolem i o Stawowym zapomnimy albo będziemy sie domagac jego powrotu.
zac - uważam że przeciętny bo jest trenerem od 20 lat a pierwszoligowe drużyny trenował może przez 4 do tego nie odniósł takich sukcesów jakich chcielibyśmy od Cracovii.Miejsce w środku tabeli myśle że z Albinem mamy zapewnione ale o więcej będzie ciężko.
ale czemu jeśli nie pójdzie w derbach Mikulskiemu mamy się domagac powrotu trenera który najpierw derby zremisował (dośc szczęśliwie szczerze mówiąc), potem po nijakim meczu przegrał, a na koniec drużyna się skompromitowała na Reymonta ponosząc kleskę - nie rozumiem...
Rozumiem jeszcze westchnienia za Stawowym w kontekście innych meczów - ale co do derbów to akurat Stawowego osiągnięcia w tej materii są żenujące...
Zresztą co do innych mniej istotnych derbów to dorzucmy jeszcze:
kompromitacja w meczu z Hutnikiem (2:0 dla nas do przerwy i potem porażka 5:2 - jedno z gorszych przeżyc z Cracovią w moim życiu), no i wpadka w małych derbach z Garbarnią w PP kiedy to wyrzucili nas z pucharu Polski (tradycyjnie zresztą wypadaliśmy ze Stawem z pucharu wcześnie)
Kluczowe pytanie jakie trzeba zadać:
- Czy Zarząd podpisał już nową umowę z Albinem - trenerem, czy też jeszcze nie i do Turcji wyjeżdża na podstawie ustnych uzgodnień z dotychczasową umową menadżera ważną do połowy roku? A jeśli podpisał, to na jaki okres?
[img]http://new.sports.pl//img/streams/1/resized/2006/2/0.39835800_1481673147.jpeg[/img]
Trenerzy: stary i nowy
Jutro ma byc konferencja na ktorej ma byc podpisany kontrakt.
KARVIN A MÓGŁBYŚ NIE ZAMYKAĆ WSZYSTKICH TEMATÓW ??
OSTATNO ZAMKNĄŁEŚ TEMAT O ODEJŚCIU STAWOWEG0 I JAK WKOŃCU ODSZEDŁ TO NIE MOŻNA GO BYŁ0 ODŚWIEŻYĆ.
TEMAT DOTYCHCZASOWY O MIKULSKIM BYŁ ZUPEŁNIE WYSTARCZAJĄCY, PRZYLEJ TAMTEN ZAMIAST TEGO !!!
Ps. Duże litery są celowe.
Jedno chłop ma zapewnione: "kibice Stawowego" z niecierpliwością wypatrywać będą pierwszego najmniejszego potknięcia:-)
a co, bedziesz sie cieszyl z porazek Cracovii, "kibicu" Cracovii?
Robinksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> KARVIN A MÓGŁBYŚ NIE ZAMYKAĆ WSZYSTKICH TEMATÓW ??
>
>
> OSTATNO ZAMKNĄŁEŚ TEMAT O ODEJŚCIU STAWOWEG0 I JAK
> WKOŃCU ODSZEDŁ TO NIE MOŻNA GO BYŁ0 ODŚWIEŻYĆ.
>
> TEMAT DOTYCHCZASOWY O MIKULSKIM BYŁ ZUPEŁNIE
> WYSTARCZAJĄCY, PRZYLEJ TAMTEN ZAMIAST TEGO !!!
>
> Ps. Duże litery są celowe.
>
>
Robin nie wiem o co Ci chodzi, jaki temat o odejściu Stawowego zamknąłem? Nie przypominam sobie. A tamten zamknąłem bo teraz jest zbiorczy w którym wszystko zostało zebrane, pozwól że zajmę się administrowaniem tym forum - i tak sporo rzeczy puszczam wolno, więc odstosunkuj się ode mnie...
Jake Blues Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a co, bedziesz sie cieszyl z porazek Cracovii,
> "kibicu" Cracovii?
Wręcz przeciwnie, będę strasznie smutny, do tej pory pocieszałem się po każdej porażce tym, że może Profesor wreszcie podejmie odpowiednią decyzję w sprawie Stawowego, a teraz... w niczym nie znajde pocieszenia, choc mi niewiele potrzeba w rundzie wiosennej ( udanego i skutecznego zwarcia z Wisłą), czego Stawowy nie gwarantował, a Mikulski stwarza chociaż taką nadzieję :-):-)
Jestem bardzo ciekawy czy będzie kontynuował koncepcje Stawowego, czy też wprowadzi swoją trenerską taktyke.
Moze wreszcie zaczną lepiej grać, gdyż Mikulski zapewne nie ma swoich ulubieńców w zespole ..
Taaa... Był taki czas, gdy pierwszy optowałem za odejściem Stawowego... Daleki jestem od nadmiernego przeceniania go czy też niedoceniania... Ale teraz jakoś żal ... Mam wrażenie, że kończy się pewien etap.
Coś się kończy ... ciekawe co się zaczyna?
...a zaczyna się następny, lepszy.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)