Powrót
Powrót do działu

Cracovia - Forum kibiców Cracovii

• Regulamin
    • Regulamin
    • Uważam ,że Wojtek i Robert powinni być uroczyście pożegnani na meczu z Zabrzem!!!

• Piłka nożna
    • Rozpoczęto 14.02.2006 o 22:55
      Ostatnia aktywność 16.02.2006 o 14:04
      1841 wyświetleń
    • telefon

2
      0
    • 16.02.2006 o 11:13
      Post #275879 16.02.2006 11:13
    MisioPas, może i słoma wystaje, ale jak dotąd nie widzę alternatywy dla Filipiaka. Tylu się odgraża, żeby sprzedawał komuś akcje, a jakoś chętnych do zakupu nie widać. Ja osobiście mam gdzieś, jak się mają sprawy wewnątrz Cracovii. Dla mnie ważne, by psy nie rechotały ze mnie na osiedlu, gdy gramy z Pogonią Leżajsk i Karpatami Siepraw, nie mówiąc już o rezerwach GTSu. Jak ktoś chce mieć kontakty z ideałem towarzyskim, to niech się zapisze do Klubu Inteligencji Katolickiej lub do Armii Zbawienia albo poderwie jakąś laskę pokroju topmodelek. Czy na różnych dowódców w historii ktoś dzisiaj mówi złe słowa po wygranych przez nich bitwach? Przecież wielu z nich było chamami, tyranami itd. Swoje zrobili, tak jak swoje robi Filipiak. Daje swój szmalec.
    • viki

17
      0
    • 16.02.2006 o 14:04
      Post #275912 16.02.2006 14:04
    Aston1906: :) Rozumiem. Dziękuję za szybką odpowiedź! Pozdrawiam! viki Nowa Huta - to brzmi dumnie!

Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!

Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!

Napisz odpowiedź...

Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)

Goście (1)
    • Główna
    • Działy i kategorie