MisioPas, może i słoma wystaje, ale jak dotąd nie widzę alternatywy dla Filipiaka.
Tylu się odgraża, żeby sprzedawał komuś akcje, a jakoś chętnych do zakupu nie widać.
Ja osobiście mam gdzieś, jak się mają sprawy wewnątrz Cracovii.
Dla mnie ważne, by psy nie rechotały ze mnie na osiedlu, gdy gramy z Pogonią Leżajsk i Karpatami Siepraw, nie mówiąc już o rezerwach GTSu.
Jak ktoś chce mieć kontakty z ideałem towarzyskim, to niech się zapisze do Klubu Inteligencji Katolickiej lub do Armii Zbawienia albo poderwie jakąś laskę pokroju topmodelek.
Czy na różnych dowódców w historii ktoś dzisiaj mówi złe słowa po wygranych przez nich bitwach?
Przecież wielu z nich było chamami, tyranami itd. Swoje zrobili, tak jak swoje robi Filipiak. Daje swój szmalec.
-
-
Uważam ,że Wojtek i Robert powinni być uroczyście pożegnani na meczu z Zabrzem!!!
Aston1906:
:) Rozumiem. Dziękuję za szybką odpowiedź!
Pozdrawiam!
viki
Nowa Huta - to brzmi dumnie!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)