Jak że bieżąca sytuacja jest bardzo zagmatwana i skomplikowana proponowałbym aby ktoś, kto ma jakikolwiek kontakt z włodażami naszego klubu zaproponował decydentom zorganizowanie oficjalnej konferencji (spotkania) z kibicami, na której to zostałyby wyjasnionione kwestie związane z ostatnimi zajściami, budową trybuny, niemoznością przekierowania pieniędzy na remont hali i kilku innych spraw.
Ja niestety nie posiadam talentu do konstruktywnego formowania wypowiedzi więc zwracam się z prośbą do kogoś kto to potrafi. Napiszcie jakieś podanie, prośbe czy inny postulat i myśle że wysyłając to na adresy mailowe zarządu doprowadzimy wspólnymi siłami do takiego spotkania. Bo tak dalej byc nie możę. Mysle że nie tylko mnie to denerwuje.
Co o tym sądzicie??
-
-
Spotkanie
póki prof bedzie za granicą nie będzie konferencji
Czy Wy nie widzicie ze on nas najzwyczjniej zlewa? Na TN nie przyjechal, teraz tez to pierdoli i smiga na natach. Ile mozna sobie wycierac gebe tym ze sie daje pieniadze?
Ryj sobie Pasami w mediach wycieraja, rozsiewaja ploty niewiadomo skad..
Panowie, badzmy powazni.
A Ciebie Tabisz to na deser sobie wezmiemy.
No a z czego ma sie tłumaczyć? Wszystko jest zrozumiałe.
Właśnie co ma mówić ?
właśnie co?
Dał trenerowi kontrakt za góre szmalu na 10 lat. trener namotał z obozem i kasą potem pierdolnął zwolnieniem na stół.
wszystko jasne?
zatrudnia nieudaczników w zarządzie . jak zrozumie to ich zwolni. nie zrozumie to co ma mówić?
A no mozna mu przedstawić sytuacje z których wynika że w zarządzie siedzą nieudacznicy. Pozatym możeby wyjasnił dlacego nie można dostac pozwolenia na budowe juz w huj czasu.Czemu nie lobbują za jakimis dopłatami na inwestycje z Uni Europejskiej czy jakimś Ministerstwem.SPraw można wymyslic bez liku. Aha i ja bardzo bym sie chciał dowiedziec jaki byl naprawde powód odejścia stawa. A własnie. I moze by tak podwiedział filipiak (specjalnie z małej litery, a co :) ) dlaczego zdecydował sie na niepokrycie całego kosztu obozu. Bo to że spółki nie było stac na zapłacenie 135 tyś zł to czytalem. Ale jakos 100 tyś zl zapłacili a 35 tys musieli dopłacić zawodnicy i trener. Przeciez taki mozny sponsor jest i tyle pieniędzy daje jak to niektorzy tutaj pisza i co nie ma żeby opłacić 35 tys wiecej. To jest jakas kpina.
Podawac jeszcze jakies przykłady??
Sa ludzie ktorzy czesc rzeczy ktore tu napsiales mu przedstawili
Co do odejscia Stawa to masz wyjasnienie na TP
co do obozu to byl wymysl pikarzykow ze chca 3 oboz, inne druzyny o wiele bardziej kasiaste maja po 2 obozy i nie placza
Tak podawac wiecej przykladow
to przy okazji go zapytajcie jakie to zaj... warunki mają młodzi piłkarze w Cracovii, czy klub zrezygnował z opieki medycznej tzn. czy prezio też potrafi osobiście zastąpić lekarza , i niech wskaże palcem inwestycje w infrastrukturę które ponoć on sponsorował (przynajmniej tak pi.. cały czas )bo to chyba miasto wyłożyło kasę na oświetlenie , miasto wyłożyło kasę na murawę i miasto wyłożyło kasę na system chłodzenia lodowiska ( co do balona na Kablu to wiem )
ICHKERIYA bardzo dziękuje za pomoc. kkk_84 zapomniałes mi wyjaśnić jeszcze co z trybunka lub z modernizacja hali. Jak przedstawił ci powyżej ICHKERIYA jest wiele rzeczy o których mozna porozmawiać.
jak to co z trybuna ??
nie ma pieniedzy :D
z takimi typami ja filipi czy burak z aknczugi niema co gadac.... porosty wypierdo... sila !!!!!!!! takie jest moje zdanie na temat tych polmozgów wwwwrr az mnie skerca jak o nich pomysle ble
No na trybune było 5 baniek ,których nie dało się wykorzystać...teraz szacowna Rada miasta pewnie wpuści to w stadion wiadomy bo nie pozwoliła za to remontować lodowiska.
Jednym słowem wspólną "cudowną" kłotnią MKS i KS uzyskaliśmy cudowny efekt 0 kasy na 100 lecie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)