i wpuścić fotoreporterów pod bande.
-
-
REMONT HALI !!!!!
a zwłaszcza urocze fotoreporterki ;)
Vladka już u nas niema ;)
oj, nie o pannę Joannę z Torunia mnie się rozchodzi, a o naszą uroczą pasiastą fotoreporterkę ;)
[i]Autor: marcin_ksc (IP zapamiętane)
Data: 23 wrz 2008 - 23:37:05
maja przesuwać bądź powiększać.[/i]
Kobiety powinny się bać czy cieszyć?
:):):)
I pomyśleć, że kiedyś jak wylali schodki z betonu, pozbawiając możliwości stania "na gruncie" to pomyślałem, że to już "Europa". Jest naprawdę super. A widok ze stromych trybun elegancki. Teraz tylko, żeby ujęli nas w budżecie na 2009. Potrzebne podobno jeszcze 14 mln. Ale efekt piorunujący...
Kamil_Cracovia Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Niby wszystko pięknie, a jednak jest jeden mały
> mankament, ostatni stopień powinien być ok. 0,5
> metra szerszy bo przemieszczanie się po tej
> trybunie jest bardzo kłopotliwe!
Tu racja. Najwyraźniej nikt nie zaplanował "poziomych ciągów komunikacyjnych" ;)
ja się wprawdzie nawet na pływaniu synchronicznym nie znam, ale wydaje mi się, że mecz hokeja polega na tym, że przemieszczają się zawodnicy, sędzia, krążek, a czasem nawet bramka. Kibice zaś mają siedzieć na specjalnie dla nich przygotowanych krzesełkach i dopingować, a nie przemieszczać się.
Przezacni malkontenci - weźcie sobie miarkę i zmierzcie szerokość stopni na hali i na stadionie, a potem dopiero jojczcie [b]gdzie[/b] jest wąsko.
a gdzie wy się chcecie przemieszczać?
JEZZU !!!
po kiełbaskę i herbatkę :D
a tak na poważnie to fakt nie przemyśleli sprawy przemieszczania się w przerwach. 1 Rząd to jakaś abstrakcja ;)
i jeszcze takie pytanie: na jak długo starczy krążków w klubie ? ;D
Mam pytanie?
W tej rundzie wszystkie mecze graliśmy na wyjazdach oprócz ostatniego meczu z Sanokiem, wiec czy teraz będziemy grać wyjazdowe mecze rundy II u siebie?
Wiedziałem przed przyjściem z opowieści tych "co byli" ,że będzie dobrze ale nie sądziłem ,że aż tak znakomicie widać :)...
Do tego krzesełka bardzo wygodne:)
ps: na hali byli ludzie co pierwszy raz "zaszli" na lód. Byli zauroczeni hokejem i..."nami" tj. atmosferą jaką tworzymy na hali [no tylko to palenie ich dziwiło...hehe ja 27 lat temu też nie mogłem zrozumieć ,że "jawnie sie opróżnia połowki na trybunach" ale atmosfera kazała mi zostać aż do dziś:)]
Można by jeszcze siatkę za bramką wymienić na taką zbliżoną w kolorze do tafli, bo ta co wisi teraz trochę przeszkadza w oglądaniu osobom siedzącym za bramką. A jeżeli chodzi o taflę to siedział koło mnie jakiś pracownik z firmy "Krisbud" i mówił, że ma być przesunięta w kierunku hali targowej, oraz Siedleckiego.
Ja to bym jednak lożę prasowa wywalił na balkonik z drugiej strony tafli :P
Co do pismaków to oni wybrali sobie taką lokalizację.
Niewiem jak fotoreporterzy ale otuje za tym żeby foto to jedna obok bandy mogli pstrykać. Oczywiście w miejscach gdzie nie będą przeszkadzać widowni, a takie są obok boksów.
a ja bym ich wogóle wywalił. Za to, że zmasakrowali frekwencje pisząc , że mecz się nie odbędzie, i to pisząc w takim momencie, że już nie dało się sprostować.
PAS Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> I pomyśleć, że kiedyś jak wylali schodki z
> betonu, pozbawiając możliwości stania "na
> gruncie" to pomyślałem, że to już "Europa".
> Jest naprawdę super. A widok ze stromych trybun
> elegancki. Teraz tylko, żeby ujęli nas w
> budżecie na 2009. Potrzebne podobno jeszcze 14
> mln. Ale efekt piorunujący...
jak donosi dzisiejszy Dziennik Polski: Potrzeba jeszcze ponad 10 mln zł, na dobudowanie ostatniej trybuny, szatni dla zawodników i zainstalowanie wentylacji.
Kiedy ma sie rozpoczac kolejny etap modernizacji?
jak będzie kasa
Koszy na śmieci brakuje.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)