Dzieje się źle i co tu dużo mówic..... Przegrywamy trzeci mecz z rzędu na własnym lodowisku!!!!!! W meczu z Tychami twierdza padła dosłownie i juz jej nie ma..... Za chwilę przyjedzie Sanok i będą plecy..... Nie wiem co jest grane, ale tak być nie może!!!!!!!!!!!!!!
-
-
Potrzeba wstrząsu!!!!!!!!!!!!!!
Proponuję kary finansowe.
Oby to nie był jakiś kryzys druzyny, bo po przeczytaniu dzisiejszej relacji na zywo wychodzi na to, ze nie potrafiliśmy sobie stworzyć sytuacji podbramkowej. Jeszcze warto dodać duże indywidualnych błedów..
albo zamrożenie pensji do końca sezonu..... Warunkiem odmrożenia bedzie złoty krążek....... Zaznaczam - dzisiaj PRZEKLINAM, ale jestem w stanie wybaczyć, gdy cel ten zostanie osiagnięty!!!!!!!!!!!!!!!
co wy tacy nerwowi ? poczekajcie trochę, play off tuż, tuż :)
śmieszny temat :P
tez macie niektorzy zajebiste pomysly jak z tym zamrozeniem kasy..niektorzy maja niezla kase z tego to fakt ale zastanow sie czasami co piszesz Vasago bo jakby tobie tak kasy nie dali przez 3 miesiace to nie marzyl bys napewno o niczym innym jak o zdobywaniu złotego krążka! szok
Nie potrzeba żadnego wstrząsu. Spoko. Temat do zamknięcia.
jestem za!
a niby dlaczego zamykać? Vasago pisze od lat i nikogo nie obraża ani w tym wątku ani w innych. A ,że w cięższych sytuacjach reaguje po km..."Vasagowsku" to już inna sprawa (już kilka razy mu to wywlekałem choćby w czasach awansu piłki do 1 ligi)
Osobiście uważam ,że wstrząsanie kimkolwiek w sytuacji gdy mamy napiętą atmosferę w drużynie jest przedwczesne i może co najwyżej zaszkodzić. Trzeba im dać tydzień czy dwa (już raz mieliśmy taką sytuacja jak dostawaliśmy po 8 bramek w meczu...poradzili sobie w dwa tygodnie z tamtym problemem)
Tak więc NIE WSTRZĄSAĆ !!!!!!!!!!! tylko na spokoju rozwiązać problem.
W piątek okaże się czy to kryzys czy poprostu przywilej silniejszego,który rozdaje karty.
Bez niepotrzebnych nerwów.Oni mimo wszystko też pewnie nie chcą dostawać w tyłek a jeśli tak to takie ruchy z zamrażaniem kasy jeszcze bardziej ich zdołują. Jestem za ostrą rozmową, małym wyciskiem na treningu, ale nie przesadzajmy.
A co do zamykania tematu to nie róbmy z Forum Białorusi, już i tak powoli zaczynamy w Polsce upierdliwy Kaczyzm :)
Vasago weź sobie na wstrzymanie - pomyśl czasem dwa razy zanim założysz temat - popatrz na tabele, na ilośc meczy do końca, zerknij w przepisy rozgrywania sezonu (na stronie PZHL powinny być) przemyśl to dobrze, popatrz jeszcze na skład Cracovii i wyciągnij wnioski...
Trochę późno zabrałeś głos Karvin.
Trzeba kłaść lód na rozpalone czoła niektórych.;)
niestety, ze względu na bardzo napięte obowiązki zawodowe w tym sezonie bardzo, bardzo rzadko bywam na meczach:(:(:(
ale na hokeju (może mało, ale zawsze chcoć ciut, ciut) to się troszeńkę chyba znam (taki ze mnie zarozumialec)....
i pytanie:
a może właśnie o to chodzi, że drużyna ma przeżywać kryzys fizyczno-mentalny właśnie teraz? bo nie da się śpiewać "na wysokim C" przez cały koncert ...
ja tam w sumie wolę 3 porażki pod rząd w rundzie zasadniczej niż 3 porażki pod rząd w plejofie
oczywiście czas i wyniki zweryfikują moje zdanie...
natomiast jedno, co mnie niepokoi (rzeczywiście), to - przynajmniej w prasie i niektórych wpisach podkreślany - "brak zaangażowania". A może jednak to jest tak: spadek formy fizycznej i mimo starań nic nie wychodzi... ale może to być odbierane jako brak ambicji?
a może "w końcu" rostrzygnięta rywalizacja między obcokrajowcami coś poprawi? bo Karel chyba nie dlatego siedział na trybunach, że był słaby, tylko dlatego że był "pewniakiem"....
ale jak napisałem.. ostatnimi czasy rzadko bywałem, więc i ocenę trudno
tacy dwaj Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> zasadniczej niż 3 porażki pod rząd w plejofie
Nie wiem z czego wynika twoje zarozumialstwo bo z ortografii masz chyba banie:)
to oczywiści żart więc się przypadkiem nie obrażaj
napewno nie mozna powiedziec ze nic sie nie dzieje zlego,w hokejowej Cracovii a furum mi sie wydaje jest tez po to by kazdy przedstawil swój punkt widzenia a nie ma ludzi nieomylnych sam Rochaczek mial ponoc kilka scenariuszy na mecz z TKH i nic
a dlatego pisze Rochaczek bo uwazam go za bardzo dobrego trenera ,choc nie zawsze sie z nim zgadzam (np.P.Urban)
poza tematem, do "mariokit'a"
primo:
bardzo stary, dawny dowcip:
[i]Rozmawia Polak z Anglikiem:
- Ten angielski to bardzo trudny język, np. piszecie Shakespeare a my czytamy Szekspir
- No polski to jeszcze trudniejszy, np. piszecie Bolesław Prus a to należy czytać: Aleksander Głowacki"[/i]
duo:
jeżeli już, to [i]"banię"[/i] a nie "banie"[/i]
...czyżby lekcje gramatyki - zakres "deklinacja" - przezacny mariokit opuszczał?
terzio:
i jeszcze jedno poza tematem całkowicie: mimo wszystko lepszy w najgorszej postaci[i]"kaczyzm"[/i] niż [i]"marksizm-leninizm"[/i] w swej najlepszej odmianie... przynajmniej mam prawo wyboru (choć i ja nie należę do zwolenników tegoż pierwszego nurtu).
oczywiście, to żart.... etc.
:):):):)
Ludzie piszę po raz kolejny...Drużyna ma zdobyć mistrzostwo.
Jak narazie plan realizuje, więc nie ma co piszczeć...
Propaganda działa. Tuskologia w ofensywie. WeRMACHT W AKCJI!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)