MKS_PANY wpadnij do nas na wiosnę...
-
-
Lampeczki na Pogoni
Yankes w swojej wypowiedzi nie podjelem tematu postepowania fear dzialaczy trenerow itp. bo juz mam dosc tego tematu, a nie placa mi za to. Z wszystkich stron tylko oskarzenia pokrzywdzonych oszukanych przez Pogon. Przeciez to staje sie juz smieszne. Przypominam ze pilka nozna to nie balet tylko sport mezczyzn, a obserwujac wypowiedzi dzialaczy i trenerow odnosi sie wrazenie ze to damksa dyscyplina. Yankes nie bede wiecej sie tlumaczyl z tego co uwazaja i jak interpretuja zdarzenia kibice innych klubow.
Teraz okazalo sie jak widzisz ze Pogon miala go^%*& do gadania z wynajmem (pisalem to wczesniej w poscie powyzej ae zostal zbyt pozno wyslany z przyczyn niezaleznych ode mnie).
Powtorze ze teraz ja moglbym powiedziec ze Misior sie osmieszyl i wykazal brakiem kompetencji i spowodowal niepotrzebny zatarg i podgrzanie atmosfery przed meczem pomimo ze jest juz wystarczajaco goraca. Nie umie zalatwic podstawowej rzeczy i nie trzyma cisnienia niech poda sie do dymisji. Po co maja sie sypac takie teksty ? Napewno to nie poprawi wzajemnych relacji.
Ps. jak zostane rzecznikiem Pogoni (a nie mam zamiaru) z pensja np. 7 tys netto to bede sie tlumaczyl za dzialaczy, trenerow, sprzataczki, kibicow, debilow, pseudodzialaczy, drukujacych sedziow, pilkarzy ;)
niestety kolejny dzieciak pokazal jak szeroki jest przekroj braci kibicowskiej :(
jak wielokrotnie pisalem byloby to zbyt piekne zeby na stadionie zasiadali prawdziwi kibice, ale tego napinacza i tak mama na mecz nie pusci ;D
Itsme - dwie rzeczy:
po pierwsze - nikt w świecie, Polsce, Krakowie i naszym Klubie nie ma obowiązku posiadania wiedzy o sprawie własności waszego stadionu .... ale sądzę, że grający tam klub jest CONAJMNIEJ ADMINISTRATOREM terenu i stadionu (jeżeli nie - to ile płaci za wynajem?)
po drugie - piszesz: "jak zostane rzecznikiem Pogoni (a nie mam zamiaru) z pensja np. 7 tys netto to bede sie tlumaczyl za dzialaczy, trenerow, sprzataczki, kibicow, debilow, pseudodzialaczy, drukujacych sedziow, pilkarzy" - czyli (tak logika nakazuje) obecny rzecznik prasowy powinien się tłumaczyć za przez Ciebie wymienionych - w tym m.in. za "pseudodziałaczy", "drukujących sędziów" :)
No witajcie Wszyscy po przerwie. Po pierwsze to jestem zdziwiony, że w czasie przerwy wszystkie moje posty zostały przemianowane z Paweł7 na Mentny ! To bardzo ciekawe jest, ale niech zostanie. No a w temacie to z przykrością stwierdzam, że źle się dzieje. Przed tym meczem należało stanąć na głowie aby nieco ostudzić atmosferę, a dzieje się odwrotnie. Nie wiem po czyjej stronie jest wina, ale prośba przynajmniej do bywalców tej strony - spokojnie, bez oskarżeń i bluzgów bo i tak jest gorąco.
Dziękuję
Oczywiście nie chodziło mi o wypowiedzi Itsme.
wszyscy na pełnej k..... do szczecina! kto ma wygrać w szczecinie jak nie PASY!? Pozdro dla Pietrucha!
tacy dwaj - dwie rzeczy:
1. administratorem stadionu rowniez nie jestesmy, wynajmujemy stadion od miasta za symboliczne oplaty, ale nie znam konkretow umow i wolalbym ograniczyc sie do okreslenia wynajmujemy od miasta plyte glowna, ponadto to nie potrzebna wiedza bo jest taka rzecz jak biuletyn pzpn czy cos podobnego w ktorym sa wszystkie numery telefonow i adresy, kazdy klub przed rozpoczeciem sezonu jest zobowiazany takie dane przeslac. Wiem ze za Bekdasa czyms takim sie poslugiwano (ale to byla 1 liga, pomimo to sadze ze w 2 lidze tez cos takiego istnieje).
2. napisalem ze "jak zostane" - ja. Nie napisalem ze kazdy ma w taki sposob postepowac.
Poki co uwazam ze mr M. zrobil z igly widly i podgrzewa atmosfere.
niezły zamęt jest po reaktywacji forum.. he he ;-)))
Pawel7 jako Mentny mnie po prostu rozwala.. ;-)))
dobrze, że przynajmniej zachowało moją ksywkę..
pzdrw dla Paweł7
No i wzajemnie Ro Man i wszystkim innym.
Czy ktoś już wie, kto będzie sędziować? Z imienia i nazwiska? Nie jest wykluczone, że jakieś nowe wcielenie WOLAKA!!!
PS. Moje stare posty też zmieniły autora na "jerry".
Te zmiany są chyba przez zamianę Imienia z Imieniem użytkownika ?!, no a jeśli ktoś ma wpisano jedno i tu i tu np. Ro Man to zostało bez zmian. Sorry, że mącę w temacie już kończę.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)